Page content

Emilie van Ittersum

Emilie van Ittersum, Talentadviseur en Coach

Als je besluit om je passie en talenten te volgen, zijn je mogelijkheden eindeloos. Vanuit vrijheid beslissen over je eigen leven en werk is wat ik iedereen toewens.

Mijn passie is om mensen en organisaties bewuster te maken van hun eigen talent. Om hen in contact te laten komen met echte wensen en ambities, daarvoor te durven kiezen, gevoel èn verstand te volgen. Vervolgens in actie komen, doelstellingen realiseren.

Ik coach professionals in persoonlijk leiderschap, naar een nieuwe baan en meer effectiviteit in hun werk. Daarbij leid ik projecten op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling en ontwerp talentenprogramma’s, realiseer cultuurverandering en team effectiviteit. Mijn aanpak is positief, warm, persoonlijk en toekomstgericht.

Ik heb 15 jaar ervaring als psychologe, loopbaancoach en Management Development Manager bij Tempo-Team, Ahold en Arthur D. Little. Sinds 2009 ben ik Talentadviseur- en coach bij TalentFirst. Ik woon in Amsterdam aan het water met Bas en kinderen Sieb en Florence.

Ik help jou graag om samen met jou het beste uit jouw talent te halen”

Mail Emilie of bel 06-26755492 of haar eigen website

Emilie werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.