Page content

Maaike Kerklingh

Werk en Geluk

Maaike kerklingh TalentFirstIn mijn werk als Loopbaancoach en Trainer richt ik me voornamelijk op het vergroten van jouw Werkgeluk. Want werk hebben waar jij gelukkig van wordt, is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor je werkgever. Gelukkige medewerkers zijn namelijk creatiever, meer flexibel, beter opgewassen tegen stress, minder vaak ziek, meer betrokken en productiever. Het vinden van geluk in je werk is dus van groot belang voor iedereen. Maar waar word je nou gelukkig van?

Iedereen is verschillend en dus wordt ook iedereen gelukkig van verschillende dingen. Toch zijn er een 3-tal zaken die voor iedereen gelijk zijn en die het gevoel van geluk verhogen:  Jezelf goed kennen en accepteren, je talenten optimaal inzetten en ontwikkelen en zelf sturing geven aan je eigen werk en loopbaan. Al mijn activiteiten zijn daarom gebaseerd op de volgende 3 thema’s: Zelfkennis, Talentontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap.

Positieve Psychologie

Tijdens coachgesprekken en in trainingen maak ik vooral gebruik van de inzichten vanuit de Positieve Psychologie. Terwijl de reguliere psychologie vooral gericht is op het herstellen van dat wat er mis is, richt de Positieve Psychologie zich vooral op jouw sterke punten, je positieve eigenschappen en aan het verder uitbouwen van dat wat jou energie geeft. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als iedereen het werk zou doen waarin al zijn of haar talenten tot uitdrukking komen, dat de wereld er dan een heel stuk mooier uit zou zien.

Droombaan

Ik heb diverse HR-functies bekleed binnen de Werving & Selectie, Detachering en Reïntegratie en vervolgens 9 jaar als Loopbaancoach gewerkt binnen de bouw- en infrasector. Inmiddels heb ik mijn eigen droombaan gecreëerd en doe ik voornamelijk werk waar ik zelf ook gelukkig van word. Met veel plezier kan je mij inzetten voor:

  • Loopbaancoachingstrajecten (individueel)
  • Trainingen op het gebied van Werk en Geluk (kleine groepen of teams)
  • Meerdaagse Persoonlijk Leiderschapsreizen (groepen vanaf 9 personen)

Kijk voor meer informatie op www.gelukscompany.nl

Contact

Ik kom graag met je in contact. Dus als je wilt weten wat ik voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen, bel of mail me dan gerust.

Mail Maaike of bel 06 – 11101181 of check haar eigen website