Page content

Rebekka van Praag

Het is de kunst om vanuit je kracht te leven

sliert-rebekka

Visie
Ik geloof dat ieder mens beschikt over een authentieke en scheppende kracht om het leven te leiden dat hij of zij ten diepste verlangt. Als coach en trainer nodig ik je uit om je eigen kracht (opnieuw) wakker te kussen. We gaan op ontdekkingstocht; langs je dromen, je verlangens, je drijfveren en talenten om de bron van jouw kracht te vinden. Deze reis voert langs bekende en onbekende wegen. Maar ook al is het uitzicht voor jou misschien vertrouwd, ik ga voor de andere kijk. Zo krijg je inzicht en kan je groeien en bloeien in je werk en leven.

Werkwijze
Van mij kan je verwachten dat ik je terug geef wat ik vanuit mijn waarneming zie, hoor en wat ik daar zelf bij voel. Dat werkt als een krachtige spiegel. Ik hoor van mijn klanten dat door mijn scherpe vragen verrassende verbanden ineens zichtbaar worden. Behalve het gesprek werk ik ook veel met creatieve werkvormen, zoals tekenen, moodboards of visualisaties. Bij dit soort oefeningen gebruik je niet alleen je hoofd (denken), maar vooral je hart (voelen). Hierdoor kom je sneller bij de betekenisvolle essentie van jouw vraagstuk. Ook helpen creatieve methoden om positieve gedachtepatronen te verankeren.

Bewustwording en beweging
Mijn drive is om vanuit bewustwording mensen (individuen of teams) in beweging te brengen zodat zij hun dromen kunnen realiseren en hun doelen kunnen bereiken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in inter-persoonlijke communicatie;wat is je boodschap en hoe kom je over? Ik zet mijn ervaring als theatermaker en communicatieadviseur in om je bewust te maken van je eigen zeggingskracht en expressie. Vandaar uit kun je een slag maken om ook in je contacten met anderen tot volledige bloei te komen.

 

Mail Rebekka of bel 06-16610081 of check haar eigen website

Rebekka werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.