Page content

Rebekka van Praag

Rebekka van Praag-1162Show your true colours and find freedom in yourself

Mijn passie is mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van hun zelfbewustzijn. Zelfonderzoek naar het effect van de ander op je gedrag en gevoel is de snelste weg naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

We zijn in ons leven op allerlei manieren verbonden met heel veel verschillende mensen. Je zou je zelf kunnen zien als de spin in een enorm netwerk van relaties en samenwerkingsverbanden. Dat geeft meestal veel plezier en voldoening maar soms is het ook knap lastig. Want de uitdaging in het leven begint vaak in het contact met de ander. Daar gebeurt er altijd iets. Bewust of onbewust heeft de ander een effect op jou en jij hebt effect op hem of haar. Gedrag en gevoel wordt voor het gRVP_LOGOrootste deel bepaald door het effect dat anderen op ons hebben. Dit is de impact van de interactie.

Ik help professionals en teams om hun impact te vergroten. Met een sterk ontwikkeld waarnemingsvermogen hoor ik wat tussen de regels door gezegd wordt. Daardoor valt me vaak op wat voor anderen verborgen blijft. Daarbij durf ik te confronteren, maar altijd zo dat ik ook in verbinding ben met de ander. Ik zet mijn humor en creativiteit in om diepgang ook licht en luchtig te maken. Zowel in coaching als in training ben ik gericht op de (leer)ervaring en maak ik gebruik van creatieve oefeningen.

Met meer inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op de ander, vergroot je jouw invloed en impact. Je verstevigt hierdoor je persoonlijk leiderschap én je leiderschap ten aanzien van anderen. Ik nodig je van harte uit om hier stappen in te zetten, zodat jij samen met anderen makkelijker resultaten kunt behalen en met meer plezier kunt samenwerken.

Mail Rebekka of bel 06-16610081 of check haar eigen website

Rebekka werkt onder andere voor de volgende klanten:

Ahold klant van TalentFirst

ING klant van TalentFirst

button beschrijving

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.