Page content

Saskia Langenberg

Saskia LangenbergHet Nieuwe Werken is Mensenwerk!

Met meer dan 13 jaar ervaring in ontwikkeling van mens en organisatie en een levenslange interesse in innovaties en de psychologie van de mens, heb ik het onderwerp naar mijn hart gevonden: Het nieuwe werken!

Ben jij een ‘nieuwe werker’ en zou je meer uit de mogelijkheden hiervan willen halen? Dan help ik je graag!

Ik leer jou en je team hoe je optimaal gebruik kunt maken van je persoonlijke kwaliteiten en je vaak schaarse (vrije) tijd. Hoe kun je je werk en vrije tijd zo inrichten dat jouw potentieel tot zijn recht komt op een manier dat je je aandacht geeft aan de dingen die voor jou belangrijk zijn? Hoe vind je de ideale werk/privé balans? En hoe houd je hierbij verbinding met je collega’s?

Op deze vragen vind je jouw antwoorden in mijn HNW programma’s, met steeds dit doel:

Het beste van twee werelden bereiken met behulp van het nieuwe werken. Leer hoe je succesvol bent in je werk en kan genieten van je vrije tijd!

Thema’s die aan bod komen:

  • Persoonlijke effectiviteit en ondernemerschap
  • Werk/privé balans, oftewel work/life blend
  • Team-effect
  • Verbindend leiderschap

Dit doe ik op een ‘Nieuwe Werken manier’ met inzet van (skype) coaching, training, interactieve webinars en online opdrachten.
Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme en oprechte nieuwsgierigheid. Ik help je bij het aanbrengen van overzicht en laat je nieuwe mogelijkheden zien, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Klanten waarvoor ik (o.a.) heb gewerkt op management, team en/of individueel: ING, Houthoff, Rabobank, Nike, LeasePlan, Gemeente Heemskerk, KWF Kankerbestrijding, Fairflex

Wil je regelmatig tips & trick ontvangen over Het Nieuwe Werken en een gratis e-boek over Teamverbinding en het nieuwe werken? Schrijf je dan hier in!

ebookHNW

 

Mail Saskia of bel 06 33 708 121, of check haar eigen website

Saskia werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

 

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.