Page content

Selma Haring

Doen waarvoor je gemaakt bent

Naast coach en trainer ben ik ook ondernemer en gedreven om vanuit mijn eigen talent en drive mensen en organisaties in beweging te zetten.

Het is mijn overtuiging dat mensen meer impact hebben en meer waarde leveren als zij hun eigen weg durven gaan in het leven en hun eigen potentieel inzetten om waarde te leveren. Mensen die hun eigen levenspad volgen zijn namelijk zelfverzekerd, kunnen uitdagingen aan en hebben de pioniersmentaliteit die nodig is voor  een positieve verandering  in onze samenleving.

Het is mijn passie om mensen en de aarde bij elkaar te voegen door mensen hun eigen leiderschap te laten ontdekken omtrent duurzaamheidsthema’s.

Naast dat ik gedreven ben, ben ik als coach duidelijk. Ik ben naast liefdevol, ook confronterend en gebruik ik humor om met mensen te spiegelen. Door mijn sterke intuïtieve vermogen in te zetten help ik mensen dichter bij zichzelf en hun eigen wijsheid te brengen.

Waar voeg ik meeste waarde toe: Loopbaantrajecten

In een loopbaantrajecten gaan wij op zoek naar datgene waar jij voor gemaakt bent en waardoor jij voldoening en plezier uit je leven haalt. Dat doe ik door jou te leren weer naar jezelf te luisteren, jezelf serieus te nemen  zodat je op jezelf gaat vertrouwen om jouw dromen waar te maken. Je krijgt inzicht in je talenten, drijfveren, verlangens, onzekerheden en belemmeringen en hoe deze voor je kunnen gaan werken. Verder hou ik de verantwoordelijkheid bij jou, jij gaat aan het werk. Ik ben de katalysator waardoor jij weer energiek en met een helder richtingsgevoel nieuw werk mogelijk maakt.

Talentontwikkelingsprogramma

Bij Talentenprogramma’s gaat het er eigenlijk om, om het aanwezige potentieel nog meer te laten floreren.  Voor de organisatie en voor de persoon zelf. Ik kan goed de vraag van de organisatie, de persoonlijke vraagstukken van de deelnemers (bv. trainee’s) en de visie van TalentFirst neerzetten in een duidelijk programma. Waardoor na 1 of 2 jaar een duidelijk resultaat behaalt is, waar zowel trainee, leidinggevende en de hr-afdeling enthousiast over is. Dit doe ik o.a. bij de Young Professionals Programma (traineeprogramma) bij Rabobank Grootbedrijf als programmaontwikkelaar, coach en trainer.

Mail Selma of bel 06-14613381 of check haar eigen website

 

Selma werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.