Page content

Tineke Stek

_MG_3533zwklein linkedinbeeld portretfotografie katja mali fotografie amstelveenWat ik doe?

Doortastend en doelgericht

Een nieuw licht schijnen op bestaande zaken, de onderste steen boven krijgen en stevige mijlpalen bereiken. 
Dat is wat mij drijft.

Individuen, teams en organisaties helpen nog sterker te worden. Dat is mijn doel.


Ik luister, kijk, onderzoek, ondersteun en denk mee, maar analyseer ook scherp. Ik confronteer. En ik geef niet op wanneer het ingewikkeld wordt. Dat is hoe ik werk.

Wat dat jou oplevert?

(Eigen) wijsheid en een andere kijk

In coaching brengt dat nieuwe inzichten, energie om verder te gaan en elke keer weer een volgende stap te zetten.
 Maar ook vertrouwen en rust om echt op onderzo

ek uit te gaan. Te durven bouwen op de talenten die jij in huis hebt en jou uniek maken. (Eigen)wijsheid is hierbij vaak een uitgangspunt. Wat maakt jou tot wie je bent en hoe je naar buiten treedt? Hoe maak je keuzes vanuit jouw eigen-wijsheid en tegelijkertijdmet gepast oog voor anderen in jouw omgeving? Via welke ontdekkingen en inzichten kun je verder groeien? De grootste manier van groeien is door anders te (kunnen) gaan kijken, naar jezelf, naar anderen en naar wat er op je pad komt. Of door juist op jouw eigen-wijze te blijven kijken, maar je blik ‘een andere kant’ op te richten.

In interim- en projectmanagement ligt mijn kracht in anders kijken naar wat als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Ik heb gevoel voor dat wat er is en voor wat soms niet gezegd wordt. Ik vind het heerlijk om concrete resultaten te boeken, me vast te bijten in complexe processen. Ik breng beweging door de juiste vragen te stellen, knopen door te hakken en de handen op elkaar te krijgen. Door een gezonde dosis lef en ongeduld, maar ook door verbindingen te maken, breng ik vooruitgang in teams en organisaties.

Wie ik ben?

Psychologie en zakelijkheid

Na mijn studie psychologie heb ik als consultant bij Berenschot verandertrajecten en management developmentprogramma’s ontworpen en geïmplementeerd. Vervolgens vond ik het tijd om te kijken of ik ‘het ook zelf kon’ en heb ik de stap naar een functie als HR adviseur bij Ahold gezet. Een leidinggevende functie was voor mij een logisch en mooi vervolg: met veel plezier en een mooi resultaat werd ik Operationeel Manager van de Albert Heijn to go’s binnen Nederland. Verdere verdieping zoeken dichter bij mijn oorsprong als psycholoog én eigen baas zijn was al die tijd één van mijn grote dromen. Deze heb ik vanaf januari 2012 werkelijkheid gemaakt. Nu verwezenlijk ik mijn passie als zelfstandig coach en interim manager en heb ik me aangesloten bij de inspirerende collega’s van TalentFirst. Aanvullende verdiepende coachings-/begeleidingopleidingen hebben vervolgens gemaakt dat ik nog completer ben in het begeleidingswerk.

images-11

Met mijn achtergrond en ervaring bundel ik een rijke kennis met ervaring op het gebied van persoonlijke én bedrijfsmatige processen. Hierdoor ontstaan nieuwe, soms onverwachte, mogelijkheden voor individuen, teams en organisaties.

Met veel plezier heb ik mijn bijdrage geleverd aan een medewerkersprofiel bij de innovatieve retailer Landmarkt, een interimopdracht als regiomanager bij Hema, een MD programma gericht op het verder vergroten van klantgerichtheid bij ABN AMRO en MD programma’s gericht op talentontwikkeling bij Ahold, Heineken en Houthoff Buruma.

“Wijsheid stroomt van binnen naar buiten en weer terug, steeds geladen met nieuw inzicht.”

Mail Tineke of bel 06-55364702 of check haar eigen website

Tineke werkt onder andere voor de volgende klanten:

button beschrijving

button beschrijving

button beschrijving

 

Ik wil graag contact met deze TalentFirst trainer/ coach

  • Schrijf hem hier op!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.