365 vakantiedagen online programma

"Wat als je werk net zo leuk was als vakantie.... werk waar je naar uitkijkt vanuit je strandstoel!"

Dat is ook voor jou mogelijk met het online programma '365 vakantiedagen'!

Hoe zou het voor je zijn als je tijdens je vakantie uitkijkt naar je werk? Omdat het gewoon helemaal geweldig is en echt bij jou past! Omdat je er al je talenten in kwijt kan en er energie van krijgt? Kun je je dat voorstellen?


Dat is voor heel veel mensen nu al realiteit en kan ook voor jou werkelijkheid worden. Want werk is te belangrijk om met minder genoegen te nemen. Dat realiseerde ik me ruim 20 jaar geleden en vanuit dat besef heb ik met mijn TalentFirst collega's al vele duizenden mensen geholpen. Door hen eenvoudig te laten ontdekken hoe zij dit ook voor zichzelf mogelijk kunnen maken.


En dat kun jij nu, met dit programma, voor jezelf ontdekken!

null

Het geheim blijkt simpel en voor iedereen mogelijk

Niet alleen je werk, maar ook jij als persoon wordt er leuker van als je met de juiste dingen bezig bent. Dat hebben al zoveel mensen ontdekt en dat deel ik ook graag met jou. Gewoon, omdat werk te belangrijk is om lichtzinnig over te denken. En omdat het eenvoudig mogelijk is werk te hebben waar je naar uitkijkt en waarin je volledig tot je recht komt!


  • Werk waar je energie van krijgt
  • Heel helder hebben wat jouw talenten zijn
  • Je persoonlijke gebruiksaanwijzing, om ook met anderen te delen
  • Duidelijke keuzes kunnen maken tussen wat je wel en niet doet
  • Praktisch toepasbare tips waarmee je elke werkdag leuker maakt
  • Leer hoe je schijnbare fouten juist in je voordeel kunnen werken

Een inspirerende trip, op weg naar jouw ideale werkleven

Werk waar je naar uitkijkt op je vakantie?!

Een helder beeld van het voor jou ideale werk, waar je naar uitkijkt tijdens je vakantie. Dat krijg je door dit programma, doordat je de vraag 'Wat wil ik?' ombuigt naar de vraag 'Wat heb ik te bieden?'. En die kun je vervolgens makkelijk gaan beantwoorden, op allerlei manieren. 
En dat maakt het creëeren van dat ideale werk wel zo makkelijk!

Podcasts, filmpjes, oefeningen, opdrachten

Doordat je op allerlei verschillende manieren aan het werk gaat, wordt je creativiteit en vindingrijkheid optimaal gestimuleerd. Waardoor je de voor jou cruciale antwoorden krijgt, waarmee je direct aan de slag kan.

Een online programma, met het fysieke - bijzonder vormgegeven - werkboek wat je krijgt thuisgestuurd!

Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

Je krijgt een helder rapport, waarin precies staat wat wel en wat niet voor jou werkt. Met jouw sterke punten erin, waar je energie van krijgt, wat in communicatie het beste werkt en waar je echt naar uitkijkt. Maar ook wat anderen het beste (niet) kunnen doen in samenwerking met jou. Hoe handig om je eigen gebruiksaanwijzing te hebben!

Even stilstaan om vooruit te komen

Door jezelf de tijd te gunnen om over jouw volgende stappen na te denken, kun je hierna vol gas aan de slag, met veel meer focus, duidelijkheid, keuzes en energie. Daarmee wordt werken een stuk makkelijker en moeitelozer. Misschien wel net zo leuk als je vakantie!

Kom in actie, gebruik deze zomer!

Want alleen dan realiseer je voor jezelf de juiste route naar werk waar je blij van wordt, waar je naar uitkijkt, 365 dagen per jaar!


null

Tijdelijke bonus!

Om dit programma nog beter voor jou te laten werken, hebben we er tijdelijk de DISC analyse aan toegevoegd.
Deze analyse verkopen we normaal gesproken voor € 215,- los, maar krijg jij er gratis bij

€ 250
€ 175,-

365 vakantiedagen

Gebruik de zomer om jouw volgende stap helder te formuleren en een praktisch actieplan te hebben waarmee je aan de slag kan!

Als je snel bent: € 75 korting op dit programma

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden