Aansluiten als Coach of Trainer bij TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down

Als TalentFirst Partner heb je collega's, klanten, expertise, inspiratie

Als coach of trainer samenwerken is leuker, slimmer en inspirerender

Ben jij coach, trainer, talentmanager, of HR specialist?

TalentFirst is het ideale bureau waar je als trainer, coach, talentmanager of programma ontwikkelaar kunt ondernemen en floreren in vrijheid en verbondenheid tegelijkertijd.


TalentFirst Partners zijn gelijkgestemde, zelfsturende professionals met de gezamenlijke missie om mensen in organisaties in hun kracht te zetten en organisaties om te helpen vormen naar great places to work.
Onze deuren staan open voor de beste mensen die zich daarin herkennen en mee willen doen.


Als je werk niet leuk is, ben je zelf niet leuk. 

Dus maken de ondernemers in het TalentFirst netwerk elkaar leuker en sterker door samen te werken. Ze bouwen en werken samen in klant programma’s, wisselen ervaringen uit en co-creëren in het collectief op basis van zelfsturing met Holacracy.

Samen werken online en vanuit onze locaties door het hele land

Gezamenlijk creëren om de klant het beste te bieden

Praktische inzichten en tips delen van het zelfstandig ondernemersschap

Maandelijkse online en offline activiteiten en netwerkbijeenkomsten

TalentFirst is als een Amerikaans feest, Bring Your Own.

Iedereen brengt iets in, waardoor er voor allen veel te halen valt!

Kies voor vrijheid en verbinding in ondernemerschap!

We vertellen je graag alle details over onze unieke samenwerking en het warme bad dat TalentFirst is voor de TalentFirst Partners. Laat hier je gegevens achter!

TalentFirst is Overvloed

TalentFirst is georganiseerd vanuit overvloed. Wij geloven dat er genoeg is voor iedereen en willen onze talenten, ideeën, inzichten en dromen delen. We vinden het meest belangrijke in werk om het goed te hebben met elkaar. Belangrijker dan winst, aandeelhouderswaarde of kwartaalcijfers. Wij hechten niet aan het afschermen van onze ideëen, het concept concurrentie en het belang van winnen. Niemand is namelijk zo slim als wij allemaal bij elkaar

TalentFirst Partners verdienen met 60 tot 75% van het tarief meer dan bij andere trainingsorganisaties. 

Zij delen wat ze hebben, wie ze kennen en wat ze kunnen. Dat doet  iedereen, dus krijg je er een veelvoud terug.

Coaching Amsterdam Coaching Rotterdam Coaching Utrecht

TalentFirst: landelijke organisatie

Het TalentFirst Partner Netwerk ontmoet elkaar door het hele land, in de locaties van het Coachhuis en elders.  


Er zijn intervisie bijeenkomsten, lunches, online inspiratiesessies en ook gewoon activiteiten voor de fun, georganiseerd door de ondernemers zelf. 

Maar ook in de online community, waar ze elkaar ondersteunen, supporten en uitdagen. Dat is het online koffieapparaat

Vertel me meer!


None of us is as smart as all of us

TalentFirst Coaching

Onze gezamelijke passie

Uitwisseling gaat natuurlijk vaak over het vak van trainen en coachen, waar we allemaal een passie voor hebben. Niets mooier dan anderen mensen helpen nog beter zichzelf te zijn op hun werk. Daarin vinden we elkaar moeiteloos, dagelijks en met veel plezier, zowel n de online community als offline bij de klant, op kantoor of in het land.

Coach trainer talentmanager hr specialist

En het noodzakelijk kwaad.....

Maar het gaat ook over het ondernemen op zich, hoe je je zaakjes organiseert, de boekhouding doet, je doelen stelt en haalt, het beste uit jezelf haalt en blijft doen waar je goed in bent. En dan is het wel zo leuk dat je in een omgeving bent met zowel startende als zeer ervaren ondernemers, die op onverwachte manieren van elkaar leren.

Het Merk IK

Personal branding intern en extern

Het scheelt dat Personal Branding zo’n beetje uitgevonden is bij TalentFirst, met de bestsellers als ‘Het merk IK ®’. en het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’

Je zichtbaarheid vergroten op de juiste manier, bijvoorbeeld op de goed bezochte TalentFirst site, draagt daar aan bij. Maar ook de trainingen die worden aangeboden, om bijvoorbeeld je pitch te verfijnen, je social media skills te ontwikkelen of jezelf als thoughtleader te laten zien.

18 jaar coachings ervaring 18 jaar trainingservaring

Profiteren van 20 jaar ervaring en reputatie

Ook sales is een essentieel onderdeel van gesprek. Hoe zorg je dat je de juiste klanten aantrekt. Dat kan onder de naam van TalentFirst in een Accountteam, voor de grotere projecten, die je nooit als eenpitter kan binnenhalen of trekken, maar met de 20 jaar ervaring en reputatie van TalentFirst wel.

Dat levert ook nog eens wat hogere uur- en dagdeeltarieven op. Da’s wel zo makkelijk in een overvolle markt van aanbieders.

Voor sales worden ook trainingen aangeboden, bijvoorbeeld over hoe je de deal maakt, nieuwe klanten ontdekt en behoudt en hoe je op het juiste niveau binnenkomt bij je klant.

Opvallend veel mannen onder de TalentFirst Partners

Hoewel het vak van talentmanagement en coaching wordt gekenmerkt door een meerderheid aan vrouwen, is bij TalentFirst een groot aantal mannen aangesloten als TalentFirst Partner. En dat geeft een toffe sfeer van diversiteit, humor, energie en relativeringsvermogen. Waar ook de aangesloten vrouwelijke TalentFirst Partners van genieten.

Interne trainingen

Interne trainingen zoals 'Zakelijk Tekenen op flip-over' en 'Speedmailen' en 'Sales als specialist' samen met je collega's.

TalentFirst Partners zijn er in twee varianten:

TalentFirst Netwerk Partner

TalentFirst Business Partner

Als TalentFirst Netwerk Partner::
 • Geniet je van alle faciliteiten, events en collega's
 • Heb je toegang tot de coachkamers en ontmoetingsplekken door het hele land
 • Krijg je visitekaartjes, email en een plek op de website
 • Heb je toegang tot de online kennisbank en community
 • Ben je welkom bij de online en offline activiteiten
 • Kun je gevraagd worden mee te doen op TalentFirst klanten


TalentFirst Business Partner:

 • Heb je alles wat de TalentFirst Netwerk Partner ook heeft
 • Draag je actief bij aan business development en sales
 • Pak je een of meerdere rollen in het met Holacracy aangestuurde collectief
 • Leg je verantwoording aan collega's af over jouw bijdrage in marketing en sales
 • Krijg je toegang tot de TalentFirst klanten
 • Neem je deel aan accountteams
 • Doe je mee aan de sales activiteiten, trainingen en coaching
 • Wordt je als eerste gevraagd op werk bij TalentFirst klanten
 • Deel je in de winst van TalentFirst Nederland BV
Faciliteiten + werkplekken, in 3 steden

Visitekaartjes, email, website

Kans op werk bij TalentFirst klanten
Activiteiten
Toegang tot TalentFirst klanten
Zelf actief in sales en business development
Onderdeel van beslisteams
Winstdeling

TalentFirst Netwerk Partner

€ 200,- p/ mnd

JA

JA
tweede recht
JA
NEE
NEE
NEE
NEE
Vertel me meer

TalentFirst Business Partner

€ 150,- p/mnd
JA
JA
eerste recht
JA

JA

JA
Ja
Ja
Vertel me meer

TalentFirst heeft in haar 20 jarig bestaan een prachtig merk opgebouwd, een bijzondere reputatie en een indrukwekkende klantenlijst. Binnen de vele grote corporates en kleinere bedrijven, zijn letterlijk duizenden TalentFirst fans, die met een intensief traject in hun loopbaan een volgende stap hebben kunnen zetten. Daaruit komen vervolgopdrachten en nieuwe programma's voort. 
Als TalentFirst Business Partner sta je vooraan als het gaat om de invulling van ontwikkeling en uitvoering van deze programma's. Op basis van het principe 'de juiste man (m/v) op de juiste plaats', worden account teams samengesteld van collega's die met elkaar de klant zo goed mogelijk snappen en kennen en de optimale interventies voor de klant vormgeven.

Samenwerken als Coach od Trainer

Schaalvoordeel scheelt €

Door de schaalgrootte van het netwerk, maak je ook handig gebruik van inkoopvoordelen. Als TalentFirst Partner ben je automatisch 1 jaar gratis lid van het Coachhuis, waar je tegen aantrekkelijke tarieven gebruik maken van bijna 100 inspirerende coach en trainingslocaties door het hele land.
Ook het abonnement op Coachlink, een uitgebreide online kennisbank voor vakgenoten, is inbegrepen. 

Ook de Talentenanalyses en Drijfverenanalyses, die in alle TalentFirst programma's zitten, kun je aantrekkelijk inkopen, om door te verkopen en in te zetten bij je klanten. Je kunt jezelf en je klanten ook laten certificeren om met deze methode te werken, die al zovele duizenden mensen heeft geholpen.

Wordt TalentFirst Partner

Een netwerk is zo sterk als alle mensen die er onderdeel van uitmaken. En als iedereen wat bijdraagt, krijg je allemaal exponentieel veel terug. Dus alleen halen werkt niet, er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd. 

 • In de online community verdien je ‘Karma punten’ als je anderen helpt, dat levert een leuk spel op. 
 • Vanuit je eigen profiel kun je met anderen connecten, berichten sturen, online groepen of mini commmunities maken rondom bepaalde onderwerpen. 
 • En ook in de offline wereld wordt het enorm gewaardeerd als je iets voor het netwerk doet, zoals bijvoorbeeld het organiseren van events of kennis sessie. Als senior kun je daar ook financieel voor beloond worden.
Ik wil alle details weten!


De taart groter maken samen

Het netwerk bestaat uit stevige professionals die niet in schaarste geloven, maar zien dat er meer dan genoeg is voor iedereen en dat we samen de taart niet eerder op hebben, maar juist groter maken. 

Ondernemers die graag met anderen verbinden en delen, elkaar beter willen maken en in het licht willen zetten. Niet alleen op de bagagedrager komen zitten, maar het stuur van hun leven stevig in handen hebben. Het zijn mensen die het best alleen zouden kunnen - dat vaak al jaren gedaan hebben - maar het gewoon leuker vinden samen.

Aansluiten is eenvoudig.

Aansluiten bij het netwerk is eenvoudig. Je doet het in enkele clicks. 

De eerste maand vraagt slechts een investering van € 100,- waarna je met alle activiteiten mee kunt doen en kennis kunt maken met je collega   Partners.
Vanaf maand 2 betaal je als TalentFirst Netwerk Partner een maandbedrag van € 200 (ahum, da's nog geen 2 uur werk).  Als TalentFirst Business Partners betaal je per maand slechts € 150 (ex btw).
Je kunt maandelijks  stoppen als het je niet meer bevalt, maar dat is niet echt wenselijk om al in de eerste 5-6 maanden te doen want kennismaking en synergie heeft ook tijd nodig.

En vervolgens gaan we er samen een feest van maken! Zolang de liefde duurt....

Anouschka Ehrl

 • online community manager
 • offline facility kampioen
 • spin in het web
 • hetonmogelijkemogelijkmaker

Huub van Zwieten

 • oprichter en directeur
 • thoughtleader over talentdenken
 • denker in overvloed
 • out-of-the-box speler
 • Droombaan-goeroe 🙂
 • kapitein van de 'Embrace Life'
 • niet onverdienstelijk zanger....

De community

 • collega's
 • inspiratie
 • kennis
 • werk
 • ontmoetingsplekken
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • events
 • online verbinden
 • gezelligheid
 • co-creatie
 • trainingen
 • sales boosts
 • kansen
 • ideeen
 • inkoopvoordelen
 • 19jaar ervaring
 • top reputatie
 • klantennetwerk
 • 100 coachlocaties
 • ......
 • ...

Jij!!

 • keigoed in je vak
 • stevig en comfortabel op eigen benen
 • een heel leuk iemand
 • uniek!!
VEEL GESTELDE VRAGEN:


 • Hoe zet ik de eerste stappen?
  Via onderstaande link laat je je gegevens achter en stellen we je (daarna) een aantal vragen over jezelf en je business.

  Jouw antwoorden vertellen ons of er voldoende aanknopingspunten zijn om een match te vermoeden.
  Bij voldoende aansluiting, nodigen we je uit voor een online of offline ontmoeting. 
  Als we het daarna allebei nog steeds leuk vinden, tekenen we een samenwerkingsovereenkomst.
  Dan mag je jezelf TalentFirst Partner noemen.

 • Hoe lang duurt het traject van eerste contact totdat ik TalentFirst Partner  ben?
  Maximaal een maand, vaak korter.

 • Wat levert het me eigenlijk business-wise op?
  Als TalentFirst Partner ben je onderdeel van het netwerk, waarbij allerlei benefits horen (zoals hierboven beschreven).
  Wat betreft je business kun je op drie manier profiteren:
  1. Het netwerk helpt jou beter en leuker te worden in je eigen business, waardoor je meer klanten kunt aantrekken, die je gewoon zelf bedient (zoals je dat nu ook al doet)
  2. Mogelijk ontmoet je klanten die te groot voor jezelf zijn; die kun je inbrengen als TalentFirst klant, waarover jij dan een mooie provisie krijgt. Je kunt dan dus verdienen op uren die je niet zelf draait, maar andere TalentFirst Partners. 
  TalentFirst verdient daar dan uiteraard ook aan.
  Als TalentFirst Business Partners werk je actief met elkaar om hier werk van te maken.
  3. Mogelijk wordt je uitgenodigd om in een account team van een TalentFirst klant te komen mee doen. Daar krijg je dan een mooie vooraf overeengekomen vergoeding over en het levert je een leuke klus op met inspirerende, gelijkgestemde collega's.

 • Welke (vervolg)kosten zijn er eventueel mee gemoeid? 
  Er zijn geen andere (vervolg) kosten dan het maandbedrag. Wel kunnen er kosten zijn voor trainingen of activiteiten die worden aangeboden, waar je dan uiteraard zelf voor kunt kiezen.


 • Worden er concrete afspraken gemaakt over samenwerking en tarieven of is dit afhankelijk van opdrachten en klanten? 

  Ja, we tekenen aan de start van de samenwerking met elkaar een samenwerkingsovereenkomst, waarin we een aantal spelregels overeenkomen. Omdat we geloven in overvloed, leggen we elkaar niet al te veel vast, maar hebben we wel wat kaders.
  Het tarief wat je verdient voor een uitvoerende klus, komen we ook vooraf overeen. De marge waar TalentFirst meestal mee werkt is 25%, hoewel dat soms iets hoger of iets lager is. Geen gekke excessen. Het hangt inderdaad af van klant en opdracht.
  Belangrijk disclaimer (maar dat had je al begrepen): Je inzet op klanten kan als jij de juiste persoon voor de klant bent, er is geen garantie op werk.


 • Is er een minimum aantal uren dat je voor TalentFirst moet werken?
  Nee, we kiezen voor vrijheid in verbondenheid, dus iedereen mag zelf weten hoe je je tijd indeelt. Sommige ondernemers hebben het zo druk in hun eigen succesvolle winkel, dat ze helemaal geen ruimte of behoefte meer hebben om voor TalentFirst te werken. 


 • Vinden er bovenop de aansluitingskosten nog afdrachten plaats? 
  Nee. Wanneer je ingezet wordt in accountteams voor de TalentFirst klanten, ontvang je daarvoor een netto vergoeding. Er is dus geen sprake00 van afdracht.

 • Moet je altijd onder de naam TalentFirst werken?
  Nee, je bent vrij om onder je eigen naam en voor eigen rekening klanten te bedienen. We geloven erin dat er voldoende kansen voorbij zullen komen waar het handig en slim is om via TalentFirst te laten lopen. 


 • Wat als ik een klant voor TalentFirst aanbreng?
  Als je een klant inbrengt die vanuit 
  TalentFirst kan worden bediend, krijg je daarvoor een sales vergoeding van maximaal 15%

 • Wat zoeken jullie in nieuwe TalentFirst Partners? 
  We zoeken mensen die echt vanuit overvloed kunnen en willen denken en handelen. Dus geen halers maar brengers, geen leuners maar ondersteuners. De taart groter maken, omdat het zo lekker is hem samen op te eten.

 • Hoe groot mag het netwerk worden?
  In eerste instantie richten we ons erop om 100 goede en leuke ondernemers in 2020 aan ons te binden, door het hele land.


 • Is er dan wel voldoende werk voor al die 100 TalentFirst Partners?

  Jazeker, zelfs veel meer dan dat, want wij helpen mensen succesvoller, beter en leuker te worden in hun eigen business..TalentFirst gelooft in het principe: "Give a man a fish and he will eat for a day; teach him how to fish and he will eat forever"

  Dus iedereen die denkt: 'Is de vijver dan wel groot genoeg voor ons allemaal?', helpen we eerst hun eigen hengel goed vast te houden.... 

  En we geloven dat er daardoor ook zulke grote vissen zullen bijten, dat we ze veel beter met elkaar kunnen binnenhalen (waarbij TalentFirst ook een stukje krijgt)

Samen is leuker en slimmer!

Vertel me de details over dit unieke partnership
TalentFirst gebruikt cookies