Aansluiten als Coach of Trainer bij TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down
TalentFirst Amsterdam

Als TalentFirst Netwerk Partner heb je collega's, klanten, expertise, inspiratie

als coach / trainer samenwerken is leuker en slimmer

vrijheid en verbinding in ondernemerschap

Ben jij coach, trainer, talentmanager, of HR specialist?

TalentFirst is het ideale platform waar je als trainer, coach, talentmanager of programma ontwikkelaar kunt ondernemen in vrijheid en verbondenheid tegelijkertijd.


Wij zijn een club van gelijkgestemde, zelfsturende professionals met de gezamelijke missie om mensen in organisaties in hun kracht te zetten en organisaties om te helpen vormen naar great places to work. Onze deuren staan open voor de beste mensen die zich daarin herkennen en mee willen doen.


Als je werk niet leuk is, ben je zelf niet leuk.

Dus maken de ondernemers in het TalentFirst netwerk elkaar leuker en sterker door samen te werken. Ze bouwen en werken samen in klant programma’s, wisselen ervaringen uit en sparren, co-creeeren en helpen elkaar. 


Samen werken op onze locatie 'Abundance' in Amsterdam

Gezamenlijk creëren om de klant het beste te bieden

Praktische inzichten en tips delen van het zelfstandig ondernemersschap

In klant-teams elkaar en de klant tot grote hoogte brengen

Thank God It's Monday ontbijt, Open Podium en maandelijkse netwerk borrels

Schrijf je in voor een informatie bijeenkomst over het TalentFirst Netwerk Programma!


Coaching Amsterdam Coaching Rotterdam Coaching Utrecht

In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ...en online

Het TalentFirst Partner Netwerk ontmoet elkaar in de locatie Abundance in Amsterdam, Wijnhaven Rotterdan en Social Impact Factory in Utrecht, waar ze aanschuiven om te werken, aan een bureau, op een stilteplek of op de 'walk&work' tredmill om aan je dagelijkse stappen te komen.
Je kunt er ook coachkamers en trainingsruimtes huren.

Maar ook in de online community, waar ze elkaar ondersteunen, supporten en uitdagen. Dat is het online koffieapparaat. 
Er zijn intervisie bijeenkomsten, lunches, inspiratiesessies en ook gewoon activiteiten voor de fun, georganiseerd door de ondernemers zelf. 

None of us is as smart as all of us

TalentFirst Coaching

Onze gezamelijke passie

Uitwisseling gaat natuurlijk vaak over het vak van trainen en coachen, waar we allemaal een passie voor hebben. Niets mooier dan anderen mensen helpen nog beter zichzelf te zijn op hun werk. Daarin vinden we elkaar moeiteloos, dagelijks en met veel plezier, zowel n de online community als offline bij de klant, op kantoor of in het land.

Coach trainer talentmanager hr specialist

En het noodzakelijk kwaad.....

Maar het gaat ook over het ondernemen op zich, hoe je je zaakjes organiseert, de boekhouding doet, je doelen stelt en haalt, het beste uit jezelf haalt en blijft doen waar je goed in bent. En dan is het wel zo leuk dat je in een omgeving bent met zowel startende als zeer ervaren ondernemers, die op onverwachte manieren van elkaar leren.

Het Merk IK

Personal branding intern en extern

Het scheelt dat Personal Branding zo’n beetje uitgevonden is bij TalentFirst, met de bestsellers als ‘Het merk IK ®’. Je zichtbaarheid vergroten op de juiste manier, bijvoorbeeld op de goed bezochte TalentFirst site, draagt daar aan bij. Maar ook de trainingen die worden aangeboden, om bijvoorbeeld je pitch te verfijnen, je social media skills te ontwikkelen of jezelf als thoughtleader te laten zien.

18 jaar coachings ervaring 18 jaar trainingservaring

Profiteren van 18 jaar ervaring en reputatie

Ook sales is een essentieel onderdeel van gesprek. Hoe zorg je dat je de juiste klanten aantrekt. Dat kan onder de naam van TalentFirst voor de grotere projecten, die je nooit als eenpitter kan binnenhalen of trekken, maar met de 18 jaar ervaring en reputatie van TalentFirst wel. Dat levert ook nog eens wat hogere uur- en dagdeeltarieven op. Da’s wel zo makkelijk in een overvolle markt van aanbieders.

En je kunt ook onder je eigen naam trajecten binnenhalen en uitvoeren.

Voor sales worden ook trainingen aangeboden, bijvoorbeeld over hoe je de deal maakt, nieuwe klanten ontdekt en behoudt en hoe je op het juiste niveau binnenkomt bij je klant.

TalentFirst heeft in haar 18 jarig bestaan een prachtig merk opgebouwd, een bijzondere reputatie en een indrukwekkende klantenlijst. Binnen de vele grote corporates en kleinere bedrijven, zijn letterlijk duizenden TalentFirst fans, die met een intensief traject in hun loopbaan een volgende stap hebben kunnen zetten. Daaruit komen vervolgopdrachten en nieuwe programma's voort. 
Als ondernemer in het TalentFirst netwerk sta je vooraan als het gaat om de invulling van ontwikkeling en uitvoering van deze programma's. Op basis van het principe 'de juiste man (m/v) op de juiste plaats', worden klantteams samengesteld van mensen die met elkaar de optimale interventies voor de klant vormgeven.

Samenwerken als Coach od Trainer

Schaalvoordeel scheelt €

Door de schaalgrootte van het netwerk, maak je ook handig gebruik van inkoopvoordelen. Als TalentFirst Netwerk Partner ben je automatisch lid van het coachhuis, waar je tegen aantrekkelijke tarieven gebruik maken van bijna 100 inspirerende coach en trainingslocaties door het hele land.
Ook het abbonement op Coachlink, een uitgebreide online kennisbank voor vakgenoten, is inbegrepen. 

Ook de Talentenanalyses en Drijfverenanalyses, die in alle TalentFirst programma's zitten, kun je aantrekkelijk inkopen, om door te verkopen en in te zetten bij je klanten. Je kunt jezelf en je klanten ook laten certificeren om met deze methode te werken, die al zovele duizenden mensen heeft geholpen.

Wordt TalentFirst Netwerk Partner

Wij geloven in overvloed.
Een netwerk is zo sterk als alle mensen die er onderdeel van uitmaken. En als iedereen wat bijdraagt, krijg je allemaal exponentieel veel terug. Dus alleen halen werkt niet, er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd. 

 • In de online community verdien je ‘Karma punten’ als je anderen helpt, dat levert een leuk spel op. 
 • Vanuit je eigen profiel kun je met anderen connecten, berichten sturen, online groepen of mini commmunities maken rondom bepaalde onderwerpen. 
 • En ook in de offline wereld wordt het enorm gewaardeerd als je iets voor het netwerk doet, zoals bijvoorbeeld het organiseren van events of kennis sessie. Als senior kun je daar ook financieel voor beloond worden.

De taart groter maken samen

Het netwerk bestaat uit stevige professionals die niet in schaarste geloven, maar zien dat er meer dan genoeg is voor iedereen en dat we samen de taart niet eerder op hebben, maar juist groter maken. 

Ondernemers die graag met anderen verbinden en delen, elkaar beter willen maken en in het licht willen zetten. Niet alleen op de bagagedrager komen zitten, maar het stuur van hun leven stevig in handen hebben. Het zijn mensen die het best alleen zouden kunnen - dat vaak al jaren gedaan hebben - maar het gewoon leuker vinden samen.

Aansluiten is eenvoudig.

Aansluiten bij het netwerk is eenvoudig. Je doet het in enkele clicks. 

De eerste maand vraagt slechts een investering van € 50,- waarna je met alle activiteiten mee kunt doen en kennis kunt maken met je collega  Netwerk Partners.
Vanaf maand 2 betaal je een maandbedrag van € 125 (ahum, da's nog geen uur werk). Je kunt maandelijks  stoppen als het je niet meer bevalt, maar dat is niet echt wenselijk om al in de eerste 5-6 maanden te doen want kennismaking en synergie heeft ook tijd nodig.

En vervolgens gaan we er samen een feest van maken! Zolang de liefde duurt....

Anouschka Ehrl

 • online community manager
 • offline facility kampioen
 • spin in het web
 • hetonmogelijkemogelijkmaker

Huub van Zwieten

 • oprichter en directeur
 • denker in overvloed
 • niet onverdienstelijk zanger....

De community

 • collega's
 • inspiratie
 • kennis
 • werk
 • ontmoetingsplekken
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • events
 • online verbinden
 • gezelligheid
 • co-creatie
 • trainingen
 • sales boosts
 • kansen
 • ideeen
 • inkoopvoordelen
 • 18 jaar ervaring
 • top reputatie
 • klantennetwerk
 • 100 coachlocaties
 • ......
 • ...

Jij!!

 • keigoed in je vak
 • een heel leuk iemand
 • uniek!!
VEEL GESTELDE VRAGEN:


 • Hoe zet ik de eerste stappen?
  Via onderstaande link stellen we je een aantal vragen over jezelf en je business. 

  Jouw antwoorden vertellen ons of er voldoende aanknopingspunten zijn om een match te vermoeden.
  Bij voldoende aansluiting, nodigen we je uit voor een ontmoeting met Huub, op ons kantoor in Amsterdam.
  Als we het daarna allebei nog steeds leuk vinden, tekenen we een samenwerkingsovereenkomst.
  Dan mag je jezelf TalentFirst ondernemer noemen.

 • Hoe lang duurt het traject van eerste contact totdat ik TalentFirst Netwerk Partner  ben?
  Maximaal een maand, vaak korter.

 • Wat levert het me eigenlijk business-wise op?
  Als TalentFirst Netwerk Partner ben je onderdeel van het netwerk, waarbij allerlei benefits horen (zoals hierboven beschreven).
  Wat betreft je business kun je op drie manier profiteren:
  1. Het netwerk helpt jou beter en leuker te worden in je eigen business, waardoor je meer klanten kunt aantrekken, die je gewoon zelf bedient (zoals je dat nu ook al doet)
  2. Mogelijk ontmoet je klanten die te groot voor jezelf zijn; die kun je inbrengen als TalentFirst klant, waarover jij dan een mooie provisie krijgt. Je kunt dan dus verdienen op uren die je niet zelf draait, maar andere TalentFirst Netwerk Partners. 
  TalentFirst verdient daar dan ook aan.
  3. Mogelijk wordt je uitgenodigd om in een klantteam van een TalentFirst klant te komen mee doen. Daar krijg je dan een mooie vooraf overeengekomen vergoeding over en het levert je een leuke klus op met inspirerende, gelijkgestemde collega's.


 • Worden er concrete afspraken gemaakt over samenwerking en tarieven of is dit afhankelijk van opdrachten en klanten? 

  Ja, we tekenen aan de start van de samenwerkging met elkaar een samenwerkingsovereenkomst, waarin we een aantal spelregels overeenkomen. Omdat we geloven in overvloed, leggen we elkaar niet al te veel vast, maar hebben we wel wat kaders.
  Het tarief wat je verdient voor een uitvoerende klus, komen we ook vooraf overeen. De marge waar TalentFirst meestal mee werkt is 25%, hoewel dat soms iets hoger of iets lager is. Geen gekke excessen. Het hangt inderdaad af van klant en opdracht.
  Belangrijk disclaimer (maar dat had je al begrepen): Je inzet op klanten kan als jij de juiste persoon voor de klant bent, er is geen garantie op werk.


 • Welke (vervolg)kosten zijn er eventueel mee gemoeid? 
  Er zijn geen andere (vervolg) kosten dan het maandbedrag. Wel kunnen er kosten zijn voor trainingen of activiteiten die worden aangeboden, waar je dan uiteraard zelf voor kunt kiezen.


 • Vinden er bovenop de aansluitingskosten nog afdrachten plaats? 
  Wanneer je ingezet wordt in klantteams voor de TalentFirst klanten, ontvang je daarvoor een netto vergoeding. Er is dus geen sprake meer van afdracht.

 • Is er een minimum aantal uren dat je voor TalentFirst moet werken?
  Nee, we kiezen voor vrijheid in verbondenheid, dus iedereen mag zelf weten hoe je je tijd indeelt. Sommige ondernemers hebben het zo druk in hun eigen succesvolle winkel, dat ze helemaal geen ruimte meer hebben om voor TalentFirst te werken. 

 • Moet je altijd onder de naam TalentFirst werken?
  Nee, je bent vrij om onder je eigen naam en voor eigen rekening klanten te bedienen. We geloven erin dat er voldoende kansen voorbij zullen komen waar het handig en slim is om via TalentFirst te laten lopen. 

 • Wat als ik een klant voor TalentFirst aanbreng?
  Als je een klant inbrengt die vanuit 
  TalentFirst kan worden bediend, krijg je daarvoor een salesvergoeding van maximaal 15%

 • Wat zoeken jullie in nieuwe TalentFirst Netwerk Partners? 
  We zoeken mensen die echt vanuit overvloed kunnen en willen denken en handelen. Dus geen halers maar brengers, geen leuners maar ondersteuners. De taart groter maken, omdat het zo lekker is hem samen op te eten.

 • Hoe groot mag het netwerk worden?
  In eerste instantie richten we ons erop om 100 goede en leuke ondernemers aan ons te binden, door het hele land.

 • Is er dan wel voldoende werk voor al die 100 TalentFirst Netwerk Partners?

  Jazeker, zelfs veel meer dan dat, want wij helpen mensen succesvoller, beter en leuker te worden in hun eigen business..TalentFirst gelooft in het principe: "Give a man a fish and he will eat for a day; teach him how to fish and he will eat forever"

  Dus iedereen die denkt: 'Is de vijver dan wel groot genoeg voor ons allemaal?', helpen we eerst hun eigen hengel goed vast te houden.... ;-)


  En we geloven dat er daardoor ook zulke grote vissen zullen bijten, dat we ze veel beter met elkaar kunnen binnenhalen (waarbij TalentFirst ook een stukje krijgt)

TalentFirst gebruikt cookies