business coaching
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coaching doormiddel van business programms van TalentFirst

Signature Business Coaching Programma's TalentFirst

Maatwerk leiderschap programma’s, management development trajecten, bedrijfsretraites en talentontwikkeling op de werkvloer

Business Coaching doormiddel van maatwerk door TalentFirst

Business Coaching door middel van maatwerk

De ‘signature business coaching programs’ van TalentFirst, zijn bijzondere maatwerk programma’s voor groepen professionals van één organisatie. De doelstelling kan variëren van verbeteren van persoonlijke effectiviteit, versterken van persoonlijk leiderschap, groei in autonomie en verantwoordelijkheid, traineeships, executive leadership, management development, empowerment, mobiliteit, in-, uit- of doorstroom, talentmanagement, et cetera.
  

De ervaringsgerichte business coaching programma’s kunnen lopen over een periode van enkele weken tot zelfs meerdere jaren en zijn opgebouwd uit een bijzondere combinatie van blended learning werkvormen.

Ronde tafel gesprekken 

voor leidinggevenden in de zakelijke dienstverlening

Business Coaching, een impact voor het leven.

Business Coaching: Een Impact Voor Het Leven

Individuele aandacht en team coaching wordt aangevuld met interventies en werkvormen in de groep. Niet zelden zijn er twee- of driedaagse onderdeel van het business coaching programma of zelfs langere reizen naar het buitenland.
In elk business coaching programma wordt de offline omgeving versterkt en aangevuld met een online community.  


Elk individu wordt gekoppeld aan een persoonlijke business coach met wie zij of hij gedurende het hele business programma samenwerkt. Door middel van games, challenges, co-creatie met de deelnemers en bijzondere locaties, wordt hard gewerkt aan een blijvende impactvolle ervaring en blijft het ook over langere tijd fris en innovatief, waardoor motivatie gewaarborgd is.

Embrace life through work door middel van business coaching


Business Coaching Programma's In Samenwerking Met: 


Business Coaching in samenwerking met Telfort

Telfort

Voor Telfort richtten we een compleet ‘TalentenFort’ in, naast het Telfort hoofdkantoor, waar we in minder dan 6 maanden tientallen seminars, groepstrainingen en ruim 1800 coachsessies organiseerden voor alle 600 medewerkers van het bedrijf.

Business coaching in samenwerking met ING

ING

Binnen het 'Kies je koers' programma bieden we een scala aan verschillende programma's voor alle niveaus. Of dat nu een personal branding traject is, of een LinkedIn module of een 24 uurs retraite in de binnenstad van Amsterdam of aan zee in Noordwijk, waarin de executives van ING worden begeleid door hun coach - maar ook kunnen ontspannen met diner en massage - komen de mooiste inzichten op onverwachte momenten.

Business Coaching in samenwerking met de Rabobank

Rabobank

Met 'De Talentencoöperatie', nemen we  zestig aankomende managers van de Rabobank, een jaar lang mee op leiderschapsreis. Op zoek naar de beste versie van zichzelf, letterlijk op de toppen van bergen in Zwitserland, Noorwegen, Ierland, Italië en Frankrijk.

Business Coaching in samenwerking met een advocatenkantoor

Advocatenkantoor

Professionals van een groot advocatenkantoor, krijgen per carrierefase een ander programma:

- Setting your destination – stagiair

- Pursue Your Talents – medewerker

- Your Journey to Leadership – senior medewerker

- Your next step – counsel

- Leaving your footprint – partner

Business Coaching in samenwerking met AholdDelhaize

AholdDelhaize

De professionals van AholdDelhaize, ervaren in hun jaar-programma ’Succes Build to Last’, op de ‘BSUR’ tweedaagse (be as you are), aan zee of bij de monniken in Vught, de kracht van de diepte in gaan, zelfs met collega's.

Business Coaching in samenwerking met Yacht

Yacht

De 400 trainees van Yacht, het grootste trainee-programma van Nederland, doorlopen de drie jaar durende ‘School of Work’, van Ken & Ben, waarin in kleine klassen gewerkt wordt aan een sterke start van hun carrière en skill building for life.

Business Coaching Telfort

Business Coaching Koppelen Met De Praktijk 

De business coaching programma’s hebben concrete resultaten, omdat ze vaak ontwikkeld zijn rond de 70/20/10 regel, waarbij een grote link naar de dagelijkse praktijk wordt gelegd. Door het langere karakter, zijn we in staat het geleerde naar de werkvloer te vertalen. 

Driegesprekken met coachee, leidinggevende en business coach zijn nagenoeg standaard in elk programma, om het geleerde direct mee te nemen naar de dagelijkse praktijk.


Door de directe koppeling met de collega's en klanten, maar ook door organisatie vraagstukken het programma binnen te halen, blijft de directe link met de organisatie werkelijkheid geborgd. 

Business Coaching, social impact

Business Coaching Programma's: Social impact

Ook kan er een link naar de maatschappij worden gelegd, waarmee de behoefte aan maatschappelijk ondernemen van de medewerkers en de organisatie, wordt ingewilligd. Zoals deelnemers aan het Rabobank  programma die les geven over geld, op scholen in Amsterdam Zuidoost.
Of geïntegreerde programma onderdelen voor kwetsbare stadsgenoten via onze samenwerking met TalentCoach en het Oranjefonds,


Door professionals aan onze programma's een maatschappelijk project te laten uitvoeren en daarvan te leren, snijdt het mes aan twee kanten.

3 fasen model TalentFirst

Ingebed in gedegen theorie

Met grondige, wetenschappelijke analyses en werkvormen, garanderen we kwaliteit en tastbare resultaten. De talenten- en drijfverenanalyses geven een individuele onderlegger voor meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfvertrouwen. Door te werken vanuit erkende modellen en theorieën, als Appreciative Inquiry, leerstijlen, transactionele analyse, etc. leren we deelnemers een constructieve, positieve houding aan te nemen en anders te denken.


In de programma's is het TalentFirst 3 fasen model vaste basis voor de structuur: Aan ons vaste netwerk van trainers en coaches hebben wij een groep externe professionals verbonden, die ons in de programma’s ondersteunen met aanvullende expertise gebieden, zoals theater, boksen, fitness, buitensport, massage, dans, communicatie, presentatie, etc.

Wat Klanten Zeggen Over Het Business Coaching Programma: 

Business Coaching Programma:

Een Co-creatie

De business coaching programma’s komen tot stand in co-creatie met de klant en worden continu verbeterd in een iteratief proces. Mede gevoed door de uitgebreide evaluaties en kwalitatief onderzoek. 


Hiervoor werken we samen met gerenommeerde onderzoeksbureaus als ‘De Goede Werker’ en de Rotterdam School of Management. Onderzoeksonderwerp hierbij is niet alleen hoe de deelnemers het business coaching programma (hebben) ervaren, maar ook wat de duurzame impact in de organisatie, het team en in het individu is die teweeg wordt gebracht. 

Magie

Door de bijzondere opbouw en het karakter van de signature business coaching programma’s van TalentFirst, ontstaat er iets magisch in de groep; een versneller omdat mensen elkaar in en buiten de trainingen en bijeenkomsten gaan ondersteunen. In de veilige sfeer van het business coaching programma, waarin deelnemers - die niet persé dagelijks met elkaar samenwerken - groeit ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn: kwetsbaar, weerbaar, creatief, empowered, spontaan en behulpzaam. De ware kracht van synergie, die wij als mogelijkheid zien in elke werkomgeving, ontstaat al direct binnen de business coaching programma’s.

Laten we praten over de impact die TalentFirst kan hebben binnen jullie organisatie

Contactformulier

TalentFirst gebruikt cookies