Blog 8 van 21 - Webinar over burnout
arrow_drop_up arrow_drop_down
10 januari 2019 

Blog 8 van 21 - Webinar over burnout

Als je het leuk vindt, kun je hier het webinar met Albert over stress en werkgeluk terugkijken. Het was erg leuk om te doen en tof om ruim 300 mensen live van waarde te voorzien. Ook gaf het me weer meer inspiratie om meer te gaan doen met dit soort content in de toekomst; ik was al getriggerd door podcasts, maar ook het live filmen van een gezellig en inhoudelijk gesprek spreekt me aan. Mijn TGIM War-room is daar uitermate geschikt voor…

In mijn begin jaren van TalentFirst had ik een column op de online editie van Carp* waar ik allerlei HR managers aan de tand voelde. Dat gaf me direct een leuke positie en netwerk. Ik had een ingang en ook aanknopingspunten om door te praten met interessante marktpartijen. Dat model kan nog steeds prima werken. En bovendien kom ik goed tot mijn recht in luchtige, maar inhoudelijke gesprekken over het vak en wil ik mijn vernieuwende visie graag delen en verspreiden.

Anyway, dit webinar geeft alvast een voorproefje van wat mogelijk komen gaat!

 

 

 

Dit blog is er 1 in de serie van 21 blogs naar de theatershow Thank God It’s Monday, op 21 januari 2019.
Ben je er ook bij? Klik dan hier, het wordt geweldig!
Wil je een seintje als ik een nieuwe blog post, laat dan hier je naam achter:

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 9 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 18 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen

TalentFirst gebruikt cookies