Boeken geschreven door Huub van Zwieten - TalentFirst

Bijzondere boeken door TalentFirst

Bekijk alle boeken

Boeken geschreven door Huub van Zwieten

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Het merk IK®

Marketing boek Het merk IK®


Op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging binnen je huidige werkkring? In onze moderne, dynamische samenleving is het cruciaal jezelf zowel professioneel als persoonlijk te onderscheiden. Het merk IK® helpt je om jezelf als merk te zien en krachtig en onderscheidend neer te zetten.

Een onweerstaanbaar CV

Marketing boek Een onweerstaanbaar CV


Ben jij toe aan een cv met het effect van een persoonlijke zaakwaarnemer? Wil jij de ontvanger precies de juiste indruk geven van jouw persoon, compleet in al je uniekheid? Een onweerstaanbaar cv helpt je om jezelf te laten zien op de manier die krachtig en onderscheidend is en om de baan te vinden die écht bij je past!

Personal Brand.nl

Marketing boek Personal Brand.nl


Wat zien mensen als ze je naam googelen? Niets? Dronken aan de bar? Of kom je naar voren als een sterk merk met unieke kwaliteiten, passies en persoonlijkheid? Je digitale identiteit wordt steeds belangrijker. In Personal Brand.nl leer je alles over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan.

De (Z)ZP-er als Merk

Marketing boek De (Z)ZP-er als merk


De toegevoegde waarde van de z(z)p'er wordt steeds belangrijker. Internet biedt veel mogelijkheden om je als z(z)p'er te onderscheiden. Met behulp van de personal branding lessen die Huub van Zwieten aanreikt, kan je ervoor zorgen dat je zowel on- als offline één verhaal vertelt.

Ontdek je X-Factor

Marketing boek Ontdek je X-factor


365 vakantiedagen

Marketing boek 365 vakantiedagen


Met het boek '365 vakantiedagen' ontdek je eenvoudig hoe werk niet meer als werk hoeft te voelen, hoe je kan uitkijken naar maandagochtenden en hoe je dagelijks fluitend naar je werk kunt gaan. Daarnaast leer je te doen wat je leuk vindt, ontdek je hoe je daar vandaag al mee kunt beginnen én pak je de geheimen mee voor een inspirerend (werk)leven, want het leven is te kort om het als grijze muis te leven!

Marijn is klaar met werken

Marketing boek Marijn is klaar met werken


Marijn is klaar met werken. Maar als zo velen, werkt hij door in de baan die hij niet meer leuk vindt, waar hij steeds minder goed in is en steeds minder in wordt gewaardeerd. Tot die maandagochtend waarop zijn lichaam stop zegt. Zijn huisarts stuurt hem op 'droombaanreis'...

Doorbraak naar jouw droombaan

Marketing boek Doorbraak naar jouw droombaan


Thank God It's Monday

Marketing boek Thank God It's Monday


In Thank God It’s Monday lees je hoe je ervoor zorgt dat ook jouw maandag de leukste dag van de week wordt! Het is een must voor wie op zoek is naar inspiratie in werk en geen genoegen wil nemen met minder.

Baanbrekend Solliciteren

Korte introductie komt hier te staan. Korte introductie komt hier te staan. Korte introductie komt hier te staan. Korte introductie komt hier te staan. Korte introductie komt hier te staan. Korte introductie komt hier te staan.

Rijk Zakendoen

Rijk Zakendoen


In het boek Rijk Zakendoen leer je welke stappen je moet zetten om het vliegwiel van je business op gang te brengen en te houden. Ook zul je o.a. ontdekken hoe je direct focus krijgt op wat je te doen hebt, hoe jij en je bedrijf kunnen groeien vanuit je ziel en hoe je aan het roer staat van je eigen working life.