Coach Bloemendaal Dick Ruger - TalentFirst
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Bloemendaal Dick Ruger

Coach Dick Ruger

Coach in Bloemendaal


Dick heeft 25+ jaar ervaring in de internationale corporate wereld als manager en projectleider. Hij heeft bedrijfsonderdelen helpen opzetten, een verscheidenheid aan teams (be)geleid en bijgedragen aan de definitie en implementatie van strategieën. Dick heeft veel ervaring met multiculturele omgevingen. Van 2016 tot 2019 was Dick één van de drijvende krachten achter de agile transformatie van de groep Risk afdeling binnen ING. De rode draad in zijn carrier is het laten groeien van organisaties, teams maar bovenal van mensen.


Dick woont in Bloemendaal, is getrouwd en heeft twee kinderen die (bijna) studeren. Hij is een zeer enthousiaste langeafstandsloper en lid van Rotary Club Amsterdam West. Daarnaast houdt hij van yoga, klassieke muziek, culinaire verrassingen en het ontdekken van andere culturen. 

Coaching approach van Dick

Dick gelooft dat iedereen impact heeft op zijn/haar omgeving en vice versa. Om jou te helpen je eigen Umwelt vorm te geven creëert Dick een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan ontdekken waar jouw innerlijke behoeften, passie en doel liggen. Hierdoor kom je tot de kern van jouw coachvraagstuk en kan je dit zonder oordeel ontrafelen. Soms zal Dick je daarbij uitdagen om uit je comfort zone te treden, maar altijd in een veilige omgeving om te experimenteren en feedback te ontvangen.

  

Dick richt zich op i) het 1-op-1 coachen van middel- en senior professionals, ii) het coachen van senior leiders en hun teams om gezamenlijk beter te kunnen functioneren en iii) het assisteren van leiderschapsteam in hun Agile transformatie.


Dick coacht mensen en teams op verschillende niveaus en met verschillende achtergronden met speciale focus of vrouwen. Hij is een groot voorstander van diversiteit en inclusiviteit en helpt netwerken, zoals The Professional Women’s Network Amsterdam, TheNextWomen, Polaris en WE organization. Dick’s eigen purpose is om anderen te helpen groeien … 

Specialisaties van Dick

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach

TalentFirst gebruikt cookies