Coach Amsterdam Jolanda van Velsen - TalentFirst
Coach Amsterdam Jolanda van Velsen

Coach Jolanda van Velsen

Coach in Amsterdam


Op ontwapende wijze leer ik je op een andere manier te kijken en dit te vertalen naar je werksituatie. Kansen zijn volop aanwezig. De vraag is: “wat is van jou en hoe ga je dit concreet maken?”


Mijn naam is Jolanda van Velsen, als onderzoeker en coach ondersteun en enthousiasmeer ik je in het vinden van jouw werkplezier. Mijn grootste toegevoegde waarde is mijn rijke verbeeldingskracht en de vaardigheid om de blik van een ander te verruimen. Stap voor stap creëer je jouw droombaan.


Als gediplomeerd (team)coach maak ik gebruik van mijn academische opleiding, twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven en de overheid, mijn netwerk en de methode en technieken uit o.a. de positieve psychologie, oplossingsgericht werken, cognitieve gedragstherapie en systemisch werk. 


”Jolanda is iemand bij wie je in elk gesprek veel waardevols opsteekt, die je met een frisse blik naar onderwerpen laat kijken en die je denkwijzen aanreikt waardoor je op het moment zelf groeit en in de toekomst wil en kan blijven groeien. Ze is positief, helder, en constructief, en pakt vraagstukken op een manier aan die een prachtig mengsel zijn van heldere analyse, goede intuïtie, en warme menselijkheid. Haar nieuwsgierigheid naar het leven is aanstekelijk en levert blijvende inspiratie op.” 

Tineke de Jong


Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Specialisaties van Jolanda

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach