Coach Woudenberg Léon Vastenburg - TalentFirst
Coach Woudenberg Leon Vastenburg

Coach Léon Vastenburg

Coach in Woudenberg


Mijn naam is Léon, ik woon sinds kort in het voorhuis van een boerderij in Woudenberg samen met Michelle en onze hond Poca. Nu huren we, maar onze ambitie is om op termijn zelf een boerderij te hebben waar zo zelfvoorzienend mogelijk mensen kunnen ontvangen in een B&B achtige setting. Een plek om tot rust en tot jezelf te komen. Een combi van mijn twee passies horeca & coaching.


Dat is toekomstmuziek, op dit moment coach ik met name leidinggevenden en ondernemers uit de horeca die de neiging veel zelf te doen, maar daardoor zowel op werk als privé overmatig stress ervaren en vastlopen. Onderstaande video is een leuke impressie van wie ik ben en wat ik doe.


Je hebt het al door, horeca speelt ook een rol in mijn leven. Na een opleiding Hogere Hotelschool en ruime werkervaring in binnen- en buitenland kwam ik tot de conclusie dat dat werk mij niet de diepgang en zingeving gaf die ik zocht. Die heb ik in coaching wel gevonden. Ik kook graag, maar eet het met hetzelfde plezier op. Daarnaast ben ik dol op de natuur, buiten zijn, darten, wielrennen en sinds kort golf ik.


Ik kan zo nog een half uurtje doortypen, maar ik maak graag persoonlijk kennis met je.

Specialisaties van Léon

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach