Page content

Coachend Communiceren

De Kunst van het Motiveren

3 november & 11 december

Begeleid je in je werk andere mensen? Geef je leiding aan een team? Werk je samen met junior collega’s? En wil je leren hoe je anderen nog beter kunt motiveren en begeleiden bij hun ontwikkeling of het behalen van hun doelen?

In de training Coachend Communiceren leer je anderen in hun kracht te zetten en hen naar een hoger plan te tillen door hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen.

Uitgebreide toolbox voor meer resultaat
In twee dagen maak je een aantal gesprekstechnieken en coachingsinstrumenten eigen. Je maakt kennis met verschillende methoden en doet ervaring op door interactieve oefeningen. Bovendien ben je bewust van het subtiele verschil tussen de ander sturen of de ander coachen. Je gaat aan de slag met je eigen overtuigingen en gedachtenpatronen en leert het effect hiervan op de ander doorzien. 

Ervaren en doen
Tussen de trainingsdagen zit aantal weken waarin je gaat oefenen met de nieuwe technieken instrumenten en basishouding in gesprekken. Op dag twee wordt ingegaan op deze ervaringen en wordt verdieping in het geleerde aangebracht.

Werkwijze
De training wordt gegeven door twee ervaren coaches/trainers; Maaike Tromp en Rebekka van Praag. We werken met theorieën en oefeningen onder andere uit: Transactionele Analyse, Appriciative Inquiry, DISC gedragsstijlen en verschillende gesprekstechnieken.

Resultaat:

  • Je bent je bewust van je eigen houding in het gesprek en het effect daarvan op de ander
  • Je bent in staat een gesprek effectief in te richten
  • Je bent in staat een aantal coachingsinstrumenten toe te passen
  • Je bent in staat om jezelf effectiever in te zetten in het begeleiden en motiveren van anderen
    bonzai

Investering:
De investering voor deze tweedaagse training is € 750,- (particulieren ontvangen 50% korting). Dit is inclusief lunch, koffie, thee, accommodatie en materiaal, exclusief 21% btw. N.B. voor gemeente-ambtenaren geldt een speciaal tarief. Neem voor meer informatie daarover contact op met Maaike of Rebekka.

Wanneer?

  • Dag 1: maandag 3 november
  • Dag 2: donderdag 11 december
  • Van 9:30 tot 17:00 uur.

Waar?
TalentFirst
Westerstraat 187, Amsterdam

Aanmelden of meer informatie?
Neem contact op met Maaike of Rebekka voor meer informatie

Download hier de flyer:

flyer_coachend_communiceren_2014