Effectieve teams? Mijn mensen praten niet eens met elkaar!
Effectieve teams? Mijn mensen praten niet eens met elkaar!
07 december 2016 
1 min. leestijd

Effectieve teams? Mijn mensen praten niet eens met elkaar!

Wil je zicht op de ontwikkeling van jouw team en waar je met ze naar toe gaat? Doe de gratis Team Scan!

Waar sta jij met jouw team? Teams die niet lijken te bewegen… dodelijk vermoeid en allerminst effectief. Je merkt het, als teamleider aan alles maar kan er de vinger niet op leggen.  De sfeer voelt niet goed, er worden venijnige grapjes gemaakt, de participatie is laag. Maar ook; de cijfers zijn niet op orde, de groei stagneert, de KPI’s worden niet gehaald en in het ergste geval; meerdere langdurig zieken. Want stagnatie gaat niemand in de koude kleren zitten. Hoe komt een gestagneerd team weer in beweging? Hoe krijg je de effectiviteit op orde? Bel ons!

De eerste stap is samen bepalen waar je staat met jouw team en waar je naartoe wilt. En dan doen. Samen!

Voelt het als waden door de modder?

Doe de gratis Team Scan van TalentFirst. Een model dat 4 fasen van teamontwikkeling onderscheidt en beschrijft welk concreet gedrag de individuen in het team vertonen in elke fase. Aan de hand van de scan ga je, onder begeleiding, het gesprek aan met je team. Waar staan we nu en waar willen we naar toe? Dit teamgesprek appelleert aan de motivatie van mensen om samen iets neer te willen zetten, de natuurlijke neiging tot groei.  En zelfs als het lijkt of ze in eerste instantie nergens naar toe willen, zien we dat door onze interventies, teams langzaam gaan bewegen.  Met als kers op de taart betere resultaten, effectievere samenwerking, betere cijfers.

Jij als teamleider; een aparte plek

Als onderdeel van het team is het lastig om verandering zelf door te voeren. Wij bij TalentFirst zijn experts in het bespreekbaar maken wat er niet gezegd wordt en mensen laten praten over wat ze zelf als oplossing zien. We begeleiden jouw team naar een nieuwe fase zodat de effectiviteit merkbaar en meetbaar stijgt.

Bel gerust voor een afspraak. Wij analyseren graag jouw team om samen te bepalen wat onze volgende stap is, waar we naartoe willen en vooral; hoe we daar komen.

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen