Maatwerk en begeleiding voor gemeenten in Coronatijd - TalentFirst
Gemeenten & TalentFirst

TalentFirst voor gemeenten

Coronatijd daagt uit tot maatwerk in begeleiding en ontwikkeling

Lees verder 

Ontmoet het TalentFirst team van specialisten voor gemeenten:

TalentFirst gemeenten

Wie zijn wij en wat maakt ons bijzonder?

Voor de coaches en trainers van TalentFirst horen plezier, kwaliteit en succes bij elkaar. Maar wij geloven met elkaar ook dat de veranderende samenleving ons noodzaakt tot creativiteit in begeleiding en ontwikkeling. Dat geldt niet in de laatste plaats voor de situatie waarin gemeenten zich nu bevinden.
TalentFirst voor gemeenten

Wat kan TalentFirst voor jullie gemeente betekenen in deze tijd? 

Wij merken dat de omschakeling naar digitaal werken behoefte aan een ander soort vaardigheden met zich meebrengt. Hoe blijf je verbonden? Hoe bewaak je de kwaliteit van processen en hun resultaat? Hoe blijf je zelf en je team gemotiveerd en plezier hebben in het werk?  


We zien ook dat de crisis werkt als een katalysator voor leerervaringen. Uitdagingen, vraagstukken en kansen worden zichtbaar onder druk en komen in een stroomversnelling. Vragen als "Waar ben ik goed in?", "Waar wil ik aan bijdragen?’’, en ‘Zit ik daarvoor nog op de juiste plek?" zijn relevanter dan ooit. Dat geldt net zo goed voor de organisatie als voor het individu. Want, "Doen we bijvoorbeeld nog de juiste dingen in een veranderende samenleving?" 


Door leerervaringen en inzichten van de afgelopen tijd bewust te benutten, werkt jouw gemeente maximaal aan de kwaliteit én aan de ontwikkeling van medewerkers. Dat is wat TalentFirst wil ondersteunen, en zeker nu.


Deze tijd vraagt ook stevig leiderschap van managers en andere beïnvloeders. Misschien ook wel scherpe keuzes in wat medewerkers kunnen bijdragen en wat de organisatie nodig heeft. 


Hoe helpen wij?

TalentFirst is bij uitstek de partner om jouw gemeente en jouw mensen daarbij te begeleiden. Het is ons vak om maatwerktrajecten te creëren voor medewerkers, teams, high potentials, leidinggevenden én strategisch met je mee te denken over gemeentelijke ontwikkel vraagstukken. Juist nu verandering de enige constante is.

Hoe zien de TalentFirst diensten eruit?

Klik op de knop hieronder voor een impressie. We gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen.

Verkennen wat TalentFirst voor u kan betekenen?

Klik op de knop hieronder voor het contactformulier. Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Het TalentFirst accountteam voor gemeenten

Coach TalentFirst René van Kampen

René van Kampen

"20 jaar ervaring als communicatieadviseur bij gemeenten, waarvan de laatste 10 overtuigd dat communicatief succes het best bereikt wordt door versterking van de persoonlijke communicatiekracht van uw eigen mensen. Als coach en trainer draag ik daar graag aan bij."
Coach TalentFirst Carolien Daniëls

Carolien Daniëls

"Coach en organisatiecoach met geloof in de kracht van eigenheid en diversiteit binnen teams en organisaties. Daarom creëer ik ruimte voor alle ideeën en wijsheden die aanwezig zijn in jezelf en in het team. Dit leidt ertoe dat er goede gesprekken gevoerd worden en daardoor de beste besluiten en keuzes genomen kunnen worden. In jezelf, tussen individuen, binnen teams en de organisatie. Mijn werkwijze draagt sterk bij aan inclusie. "
Coach TalentFirst Belinda Buskermolen

Belinda Buskermolen

"Loop jij vast in je huidige baan, denk jij ‘is dit het nu’? Of heb je het gevoel dat je niet vanuit je kracht en kwaliteiten werkt als medewerker of leidinggevende? Of ben je niet gelukkig met je werkleven? Ik ben CoachCounselor en kan jou begeleiden om jouw persoonlijke doel te bereiken! Ik ben gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap, team coaching, loopbaancoaching en leiderschapsontwikkeling."

Coach TalentFirst Mariëlle Slierendrecht

Mariëlle Slierendrecht

"Coach en organisatiecoach werkzaam op het snijvlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Ik werkte 10 jaar als interim project- en programmamanager in het publieke domein. Ik help professionals en leidinggevenden te verbinden met hun persoonlijke kracht, hun collega’s én de partijen buiten hun organisatie. "

Klaar voor de volgende stap voor uw gemeente en mensen?

Bekijk de flyer of neem contact op