Hoe digitaal ben jij als HR professional?
Hoe digitaal ben jij als HR professional?
31 juli 2008 
0 min. leestijd

Hoe digitaal ben jij als HR professional?

Voor ons boek Personal Brand.nl, over jezelf krachtig online profileren, interviewen we veel recruiters en P & O managers. We ondervragen hen over het gebruik van online tools in hun werving en selectieproces. Bijna unaniem geeft men aan dat er volop gebruik wordt gemaakt van sites als Google, Youtube, Wieowie, LinkedIN en Hyves om het ware verhaal achter de kandidaat te achterhalen. Opvallende verhalen, deels nu al te lezen op het weblog van het boek.

Jullie mening

Omdat wij met het boek niet over 1 nacht ijs willen gaan, willen we zoveel mogelijk HR professionals om hun mening vragen ten aanzien van dit onderwerp. Gebruik je het net ook om te checken of de al te mooie verhalen van je (potentiële) collega’s waar zijn? Of is dat voor jou de ver van je bed show en vertrouw je op je intuïtie, empathisch vermogen en mensenkennis….

Wil je 2,5 minuten van je tijd investeren in ons korte onderzoekje? Alvast bedankt!

Klik hier voor het onderzoekje.

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen