Page content

Inloggen voor een talenten- of drijfverenanalyse

Als je een code hebt ontvangen, als onderdeel van je Talenten– of Drijfverenanalyse traject, klik dan hier om de analyse te doen.
Onder aan deze pagina vind je een uitgebreide instructie. Neem contact met ons op als je een betaalde analyse wilt ondergaan en daarvoor een code wilt ontvangen: via info@talentfirst.nl of 020-6271812

vierkleuren
Veel gestelde vragen
① Waar moet ik zijn om de analyse te doen?
Klik hier om de analyse te doen

② In welke taal ga ik de vragen invullen?
In principe start de website automatisch in het Nederlands op. Maar als de internet browser van uw computer is ingesteld op Engels, start de website in het Engels op. Ga naar de taalbutton rechtsboven in het scherm en selecteer de taal waarin u straks ook de
vragenlijst wilt invullen. Wij raden u aan de vragenlijst in uw moedertaal in te vullen, als deze beschikbaar is.

③ Hoe log ik in?
Kopieer de lettercombinatie (uw Antwoordcode) uit uw mailbericht en plak die in het veld direct onder Respondent Login. Klik op Start

④ En dan?
Klik op Doorgaan om de vragenlijst op te starten. Er verschijnt nu eerst een scherm waarin het type rapport staat omschreven dat u gaat maken. Klik op Nu invullen.

⑤ Hoe vul ik de vragen in?
Vul eerst de benodigde persoonlijke gegevens in en klik op Doorgaan.* U kunt nu beginnen met het feitelijke beantwoorden. Lees het scherm met instructies goed door en start de vragenlijst door ook nu weer op Doorgaan te klikken.

⑥ Ben ik klaar?
Na het beantwoorden van de laatste vraag, verschijnt een scherm waarop u uw persoonlijke gegevens nog een keer kan controleren voordat u op Opslaan klikt. Pas als u op Opslaan heeft geklikt, worden u antwoorden bewaard.

⑦ Wat als ik vragen heb?
Vragen vooraf, tijdens of na afloop van het invullen? Neem contact op met je TalentFirst contactpersoon. Dat kan direct (via de persoonlijke gegevens) of via een algemene mail naar TalentFirst.

Succes!

 

Certificeren voor werken met de analyses