Gratis TalentFirst CarriereBoost Programma

€ 1753,- Loopbaanadvies gratis!

(dankzij de STAP subsidie)

NL Leert door

 € 1.000,- van de overheid & € 753,- van TalentFirst:

Jouw "CarriereBoost Programma", t.w.v. € 1753,- bestaat uit:

 • een Talentenanalyse,

 • een Drijfverenanalyse,

 • een online zelfkennis programma

 • een 360 graden assesment,

 • een CV analyse,

 • een 'best self' oefening,

 • een dromen onderzoek,

 • een DroomBaanReis...

 • een certificaat

 • maar liefst drie uur persoonlijke coaching door een gecertifceerd TalentFirst coach

 • ....

 • en nog veel meer..

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen  wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. Met een Talenten- en Drijfverenanalyse,  360 graden feedback en veel meer.

21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.

Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft
€ 1753,-
€ 0,-

CarrièreBoost Training

 • Voor proefje: Online training DroomBaanReis

De gesubsidieerde training (20 uur):

 • CV onderzoek 
 • heden, verleden, toekomst
 • Talentenanalyse
 • Drijfverenanalyse
 • 360 feedback assessment
 • best self analysis
 • 3 uur individuele coaching
 • CarrièreBoost certificaat
21 jaar

Expert in loopbaanadvies

> 100.000

klanten geholpen

>100

ervaren loopbaanadviseurs

€ 1753

kost dit traject normaal

Te mooi om waar te zijn?

Je zou het haast denken. Maar de overheid stelt subsidie beschikbaar om iedereen te helpen met een Leven Lang Ontwikkelen. 

Per persoon een subsidie voor gratis loopbaantraining kosteloos voor jou!

Heel bijzonder hoeveel inzichten dit mij heeft opgeleverd in hoe ik in mijn werk sta en van waaruit ik keuzes maak en met name waar ik mezelf onbewust in de weg sta.  (...)  

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog na het doen van de initiële tests maar door de creativiteit en het goed luisteren en kijken van de trainer heeft het traject mij echt veel gebracht. Eerst de mens dan pas het werk dekt de lading goed. Er is nog meer werk aan de winkel voor mij maar dit zetje had ik echt nodig.

Wouter Nicolaas, ondernemer, coach, acteur

Oscar Spauwen

Manager Customer Service & Clearing

"Dit traject kwam precies op tijd, vlak voor een forse reorganisatie"

"Mijn coach Carolina heeft dit traject fantastisch begeleid. Zij wist een veilige omgeving te creëren waar we open en eerlijk met elkaar konden communiceren. Haar kracht ligt niet alleen bij het zakelijke aspect van je loopbaan maar even zo belangrijk hoe jij er als persoon in staat. Het heeft geholpen dat zij af en toe een spiegel voor hield. Dan leer je jezelf pas echt kennen! Gedurende het traject krijg je verschillende bruikbare handvatten toegereikt. Dit traject is absoluut een aanrader!

Lees de super resultaten van onze deelnemers:

L. Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf.
Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, trics tbv solliciteren of uberhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid." -
Annemarie Worp
"Saskia wist via Talent first mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach. "

'Begeleiding was zeer professioneel en stimulerend!"

Cornelis Lexmond
De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia.
Marije Visser

Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan.

Suzanne Baalman
Het loopbaanprogramma "Droomreis" van Talentfirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het 30 dagen programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar.
NL Leert door

Een mooie kans voor iedereen!

Met de STAP regeling van de overheid, is er om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken Het is belangrijk om je te oriënteren op alle mogelijkheden, met gericht loopbaanadvies.

Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar om hierbij te helpen.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

De regeling loopt via TalentFirst. Je hoeft dus niets zelf te doen, Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

Het aantal mensen dat kan meedoen is beperkt!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling. Het is immers niet mis dat je voor € 1753 loopbaanadvies gratis krijgt. Het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP.

GEEF JE OP! EEN UNIEKE KANS!

Veel gestelde vragen

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid  subsidie beschikbaar voor loobaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden kunnen  hier een beroep op doen.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden, start jouw TalentFirst CarrièreBoost Programma direct.
Vanaf 1 mei helpen we jou bij het aanvragen van de subsidie, zodat we je ook echt persoonlijk kunnen begeleiden.
Het aanvragen is heel eenvoudig.

Hoe werkt het programma precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaanuitdagingen aan de orde. Je krijgt een coach met wie je over het programma kunt reflecteren en volgende stappen kunt bedenken.
Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. We helpen je om  jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat wordt er NU van mij verwacht?

Aanmelden! Daarna kun je direct met het voorproefje starten, de online DroomBaanReis. De subsidie aanvragen gaan we samen doen vanaf 1 mei.

Wanneer en waar zijn de coachsessies?

Ter ondersteuning aan het programma wat je kunt volgen als de subsidie aan je is toegekend. Wanneer en hoe spreek je zelf af met je coach, op basis van jouw agenda en voorkeuren. De gesprekken vinden online plaats.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Het enige wat belangrijk is, is dat je meewerkt aan het traject en de subsidie aanvraag. Daar helpt TalentFirst jou mee uiteraard!

Gun jezelf deze unieke kans!