Lekker werken in uitdagende tijden?
17 april 2020 
in Werken

Lekker werken in uitdagende tijden?

Lekker werken betekent met het juiste ding bezig zijn op de juiste manier. Hoe organiseren we dat met elkaar en voor jezelf? We kunnen daar nu nieuwe keuzes in maken, want dat is juist in deze tijd cruciaal.

Wat is lekker werken volgens de meest visionaire CHRO's en HR-directeuren?

In het boek ‘Lekker, werken!', combineert Huub van Zwieten zijn eigen visie en 20 jaar ervaring in TalentFirst, met de ideeën in inzichten van de meest visionaire CHRO's en HR-directeuren. Gezamenlijk formuleren zij de belangrijkste stappen die we nu kunnen zetten met elkaar.

Lekker, werken: een belangrijk boek

Juist in economisch uitdagende tijden, is het cruciaal om met elkaar de juiste, nieuwe keuzes in werk te maken. Nu niet de klok een aantal jaren terug zetten, doordat bedrijven onder druk staan, maar voorwaarts op de weg naar werkgeluk, bevlogenheid en echte synergie op de werkvloer. Omdat bedrijven simpelweg beter en winstgevender functioneren als iedereen met hart en ziel meedoet.

Lekker Werken Boek

Help je mee lekker werken mogelijk te maken?

Werken kan een feest zijn, als we het juiste doen op de juiste manier. Dat vraagt om eerlijke keuzes. Doe je mee om dat te organiseren? In jouw werk, om je heen, in jouw organisatie? Met dit boek krijg je niet alleen inspiratie, maar ook tal van praktisch tips die je direct kunt inzetten. Dit ontdek je in het boek:

  • Inspirerend werken, zowel voor werkgever én werknemer
  • Boeiende visies van bijzondere HR-directeuren en CHRO's
  • Inzichten uit de 20 jaar ervaring van TalentFirst
  • Simpele, toepasbare ideeën om morgen mee te beginnen
  • De werkvloer wordt weer een plek om naar uit te kijken
  • Door de crisis nu de juiste aanpassingen en keuzes maken

Bestel het boek gratis, tegen alleen de verzend- en handlingkosten >>

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down