Masterclass Personal Branding - Het Merk IK - TalentFirst
Basis Training Het Merk Ik TalentFirst

Masterclass Personal Branding: Het Merk IK

Presenteer jezelf krachtig en onderscheidend

Lees verder

Wat is een Masterclass Personal Branding?

De Masterclass Personal Branding ‘Het Merk IK’ volgt het gelijknamige boek van Huub van Zwieten, oprichter van TalentFirst, waarvan inmiddels de 22e druk in de winkel ligt (30.000 stuks verkocht). Dit is de basis om te komen tot je eigen merktemplate als professional en als mens.


In deze Masterclass Personal Branding combineren we jouw unieke ervaringen, jouw unieke karaktereigenschappen en waarom jij doet wat jij doet tot een sterk en onderscheidend merk.

Sterker in je schoenen staan, bijvoorbeeld bij een sollicitatie?

Met de Masterclass Personal Branding ‘Het Merk IK’ helpt TalentFirst jou om jezelf krachtig en onderscheidend neer te zetten. Dit is vandaag de dag extreem belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld solliciteert bij een organisatie: hoe onderscheid je jezelf dan van een andere kandidaat die nagenoeg dezelfde opleiding en ervaring heeft? Hoe val je op? Hoe zorg je ervoor dat mensen weten waar ze jou voor moeten vinden en dat ze dat ook onthouden?
Ik heb interesse


Hoe ziet de Masterclass Personal Branding eruit?

Door zelfkennis op te doen en met behulp van verschillende werkvormen waaronder visualisaties en brainstormen, komen deelnemers tot het perfecte uitgangspunt om zichzelf krachtig neer te zetten in een CV, op LinkedIn, in sollicitaties of op netwerkevenementen. De masterclass is in- en ontspannend en de groep telt maximaal 12 deelnemers. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht!

Data

26 maart 2020

Investering

€295 excl. 21% btw.

Tijd

13:00-16:30 uur

Locatie

Het Droomschip van TalentFirst in Amsterdam

"De masterclass was zeer inspirerend. Een meer dan mooie aanzet om mijn Why te duiden! De start van een verdiepend en verrijkend proces!"

Linda van Herpen-van Den

Gemeente Heumen

Wil jij jezelf beter leren presenteren?

Wil je leren hoe mensen jou beter onthouden?


Kom naar de Masterclass Personal Branding Het Merk IK!Professionals uit deze organisaties volgden ook deze masterclass:

Het was heel duidelijk te merken in de gesprekken die we voerden met mensen die opnieuw voor een functie intern moesten solliciteren. Degenen die een traject bij TalentFirst hadden gedaan, waren duidelijker, krachtiger en doordat ze meer zelfvertrouwen leken te hebben, waren ze veel prettiger gesprekspartner
HR Business Partner van ING
TalentFirst samenwerking ING
TalentFirst samenwerking Heineken
TalentFirst samenwerking Ahold
TalentFirst samenwerking Tony Chocolonely

Nog meer reacties van klanten:

Prima manier om naar jezelf te kijken en uiteindelijk zelf je pitch neer te zetten waar je achter staat doordat je de onderbouwing vooraf goed doordacht hebt.

Trudy Aardenburg,  Rabobank

Eelco heeft mij geïnspireerd hoe ik mijn unieke kwaliteiten beter kan uitdragen. De masterclass is zeker geen gebakken lucht

Samet Ilkay – Atag Verwarming Nederland

Wil jij je direct inschrijven voor de Masterclass Personal Branding?

Niet goed? Geld terug!

TalentFirst staat 100% garant voor deze masterclass. We werken met gecertificeerde trainers, geprezen tools en beproefde methoden. Daarom weten we zeker dat jij met deze masterclass de volgende stap kunt zetten in jouw carrière. Ben je niet tevreden na afloop? Dan krijg je gewoon je geld terug.