Overvloedsdag Challenge (#21 van 50): Hulp komt nu van alle kanten!
Overvloedsdag Challenge (#21 van 50): Hulp komt nu van alle kanten!
23 oktober 2009 
in doen
1 min. leestijd

Overvloedsdag Challenge (#21 van 50): Hulp komt nu van alle kanten!

Ik ben op een missie. Nog 27 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Vandaag nog niet de grote doorbraak, maar wel weer heel veel stapjes in de goede richting. Zoals Mark Lammers gezegd schijnt te hebben: 50 x 2% is ook 100%…
De laatste slag wordt nu geslagen rondom de conceptbeschrijving en hoe dit te vertalen naar krachtige communicatie. Om daarmee de boer op te gaan (big time) en partijen aan ons te verbinden.

Hulp van alle kanten

Mooi van vandaag was de hulp die vanaf allerlei kanten op ons af komt. Misschien is dat wel de grootste killer-app in dit soort trajecten. Of ik in staat ben om mensen om me heen voldoende te enthousiasmeren om mee te doen. Voorwaarde daarvoor is volgens mij dat het klopt, dat het persoonlijk is, dat er passie in zit. En dat mensen merken dat ik er zelf ook continu voor ga. Vandaag in contact gekomen met de volgende nieuwe helden:

– Esmee (via Antoinette), die meedacht vanuit horeca en retailervaring, en me wees op een een belangrijk ondergewaardeerd onderdeel in de communicatie: het feit dat mensen zelf mogen bedenken hoe en aan wie ze doneren kan een krachtig onderdeel zijn.
– Frank (via Carolien), die veel ervaring heeft in decorbouw en feestinrichting, en enthousiast is om zijn kennis en expertise in te zetten;
– Niels (via Saskia), die prachtige identities kan ontwerpen en dat o.a. voor Rishis heeft gedaan. Hij wil ons helpen om het gevoel/ concept in een beeld te vatten. Super!!

Elk half uur

Mooi om te zien hoe elk half uur weer diverse mails van het team oplevert over allerlei uitgewisselde ideeën en helpende personen. Over de programmering (via Danielle), over sponsoring (via Ellen), de communicatie (Cuny, Carolien en Mark), etc…. Tof dat iedereen er zo lekker mee begaan is. As we speak (het is 1.09 u), zit Saskia volgens mij in de kroeg allerlei dealtjes met DJ’s te sluiten….

Ik ben zelf druk geweest met netwerk- en perscontacten. Ik kan niet wachten om er vol mee naar buiten te gaan. Dat gaat volgende week gebeuren!!

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 10 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 20 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen