Manifest - Future Fit Learning

Om leren voor iedereen mogelijk te maken, is een upgrade nodig van HR en coach

De werkwereld transformeert

Digitalisering doet banen verdwijnen, terwijl elders de ‘war on talent’  woedt. Om mensen te binden en te motiveren, zetten bedrijven vol in op continue ontwikkeling van hun medewerkers. Voor duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en vitaliteit is volop aandacht en geld.

Learning & development digitaliseert

Het aanbod van online leren groeit exponentieel. Ontwikkeld door nieuwe aanbieders als GoodHabitz en Skillstown maar ook door gerenommeerde universiteiten als Stanford en Insead.

Google, Microsoft en Linkedin verdringen traditionele coaching met online leerplatforms en nieuwe spelers introduceren slimme leertechnologie via apps, instagram, e-coaching en chatbots. Soms zelfs gratis.

Jezelf ontwikkelen wordt voor iedereen beschikbaar en is niet langer exclusief voor high potentials.

L&D investeringen renderen niet

En toch, hoe mooi het klinkt, technologie en online leren alleen werkt niet.

Mensen raken overdonderd en verdwalen in het grote online leeraanbod. Menig HR manager klaagt dat hun Academy en online content te weinig wordt gevonden, laat staan gebruikt.

Goedbedoelde L&D investeringen renderen te weinig.

De missing link: HR, L&D of coach? 

Er is een kwalitatieve gids nodig, die de online wereld van leren  kan verbinden met de offline wereld van collega of coachee. Die rol kan HR, L&D of coach oppakken en zichzelf daarmee relevanter dan ooit maken.

Daarvoor is wel een upgrade nodig

Dat kan echter alleen als hij of zij zélf het digitale domein kent helemaal eigen heeft gemaakt en online tools en technieken integreren in het dagelijkse werk. Om leren laagdrempeliger en bereikbaar te maken, zodat meer mensen zichzelf blijvend kunnen ontwikkelen, heeft ook de HR professional, L&D consultant of coach een kennis-boost nodig.

Future Fit Learning Programma

Met het Future Fit Learning programma, maakt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid deze upgrade mogelijk voor een beperkte groep innovatieve HR professionals, L&D consultants en coaches. In drie maanden leren zij alle ins en outs van de wereld van online leren, digitale vaardigheid en op afstand, asynchroon begeleiden en coachen.

Beperkt aantal plaatsen!

Word ambassadeur als organisatie en gun je mensen deze upgrade. Klik hier voor meer informatie