Programma - Future Fit Learning

Relevant blijven in digital learning?
Dan heb je deze upgrade nodig!

Beste HR/L&D professional, coach of recruiter,

De wereld van professioneel ontwikkelen is radicaal veranderd!
Nieuwe  toetreders, technologieën en businessmodellen.

Linkedin Learning biedt 16.000 trainingen online. 200 universiteiten geven online les via Coursera. Nieuwe spelers innoveren met coaching via apps, chat, e-learnings, corporate academies, micro-learnings, coach-bots, hybride, asynchroon, blended,


En toch: het overweldigende leeraanbod leidt nog niet tot massaal gebruik.

Een menselijke schakel blijft nodig om mensen te koppelen aan online leren.


Als professioneel begeleider van anderen, kun jij die rol pakken.

Jij kunt de cruciale menselijke schakel  zijn en leren makkelijker, effectiever en leuker te maken, voor  meer mensen!


Daarvoor wil je de ontwikkelingen doorgronden en slim gebruik maken van technologie en digitale tools. Zodat je anderen de weg kunt wijzen en kunt helpen in een leven lang leren. Meer mensen bereiken, efficiënter werken en gezien en gewaardeerd worden als professional.


Het Future Fit Learning Programma is jouw digitale upgrade, gesubsidieerd door het Ministerie van SZW.


Leer van alle relevante experts in de markt, beweeg mee met de belangrijkste trends, leer digitaal vaardig begeleiden en deel ervaringen met duizenden collega’s in de community


De Future Fit Learning Academy geeft je  volledig toegang tot alle relevante kennis en inzichten in de makkelijke mogelijkheden voor jouw praktijk. Je waardeert de vele voordelen van online leren en technologie.


Je leert de nieuwe vaardigheden van, digitaal en op afstand, a-synchroon begeleiden. Inclusief shortcuts voor activatie, motivatie en stimulatie van anderen, op afstand, online en op schaal. 


We hebben alle technologische mogelijkheden voor je geclassificeerd, zodat jij de relevante tools kunt doorlichten en uitkiezen.


FutureFit Learning Programma

Jouw digitale upgrade wordt gesubsidieerd door het Ministerie van SZW.


Leer van alle relevante experts in de markt, beweeg mee met de belangrijkste trends, leer digitaal vaardig begeleiden en deel ervaringen met duizenden collega’s in de community. 


De Future Fit Learning Academy geeft je volledig toegang tot alle relevante kennis en inzichten in de makkelijke mogelijkheden voor jouw praktijk. Je waardeert de vele voordelen van online leren en technologie.


Je leert de nieuwe vaardigheden van, digitaal en op afstand, a-synchroon begeleiden. Inclusief shortcuts voor activatie, motivatie en stimulatie van anderen, op afstand, online en op schaal. 


We hebben alle technologische mogelijkheden voor je geclassificeerd, zodat jij de relevante tools kunt doorlichten en uitkiezen.

Individuele FutureFit Learning Coach

Jouw individuele Future Fit Coach gidst je door het technologische landschap. Vanuit persoonlijk maatwerk kijk je samen, hoe jij de beschikbare mogelijkheden direct optimaal kunt benutten. Die menselijke schakel is ook hier cruciaal in effectief leren.

Voor deze coaching en begeleiding koos het Ministerie het training- en coachingsbureau TalentFirst, dat al 20 jaar mensen en organisaties in Levenslang Leren begeleidt
(5000 klanten in 2020 waardeerden TalentFirst met een 8,6.)


Jouw digitale upgrade is de snelste weg naar duurzame relevantie in je werk en impact op de mensen en de organisatie. Omdat jouw rol en deze upgrade cruciaal is voor een lerende organisatie en duurzame inzetbaarheid, is dit programma gesubsidieerd.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, first come first serve.

Inclusief onderstaande extra modules:

TechSmart Binnenzak Boekje

Het geheim in je binnenzak met de 10 belangrijkste buzzwords en 7 cruciale trends in de wereld van leren en hun betekenis. Om achteloze termen te kunnen laten vallen in gesprekken met anderen en om betekenis te geven aan vakinhoudelijke dialogen.
(waarde € 125,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

Cursus Digital learning voor Digibeten

Een verleidingsgids om digibeten, old school adepten en sceptici te helpen de voordelen en winsten van digitaal leren te zien, te geloven en te omarmen.

(waarde € 175,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

De Learning Tech Arena     

De uitprintbare en interactieve Learning Tech Arena: het handzame overzicht van alle tools en platforms die actief en relevant zijn in het domein van leren en ontwikkelen.

 (waarde € 100,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

Boardroom sparring sessie   

Hoe krijg je het belang van leren op de C-level agenda. Hoe toon je tijds- en budgetbesparingen aan met een heldere businesscase. Hoe win je de aandacht ten opzichte van commercie en finance. In een consult van een uur, denkt een Boardroom expert graag met je mee over jouw specifieke situatie.

(waarde € 275,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

Business case calculator      

Reken exact uit waar jouw grootste kostenbesparingen zitten, bij de integratie van online leren en digitale technologie. De businesscase helder krijgen helpt je bij het draagvlak creëeren in de organisatie en bij het maken van betere keuzes voor jezelf.

(waarde € 125,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

Magic Motivators for Demotivated Dreamers

Hoe krijg je ze aan het leren? Hoe kan leren zo leuk en aantrekkelijk worden, dan het opkan tegen de concurrentie van Netflix, nietsdoen of nutteloze bezigheden. Deze 10 goed doordachte motivatie strategieën zijn de sleutel, zelfs voor de meest verstokt gedemotiveerden.

(waarde € 175,-, gratis in het FutureFit Learning Programma)

€ 1500,-
€ 250,-

Future Fit Learning Programma

Een intensief online programma met individuele coaching en begeleiding.

Beheers als HR professionals of coach digitale vaardigheden, learning technologie en tools pas deze effectief toe in je eigen praktijk. Met € 1250 korting via subsidie (beperkte plaatsen)

Het programma bestaat uit:

- 3 maanden FutureFit Learning Academy     (€ 250)
- FutureFit Scan     (€ 50)

- 4 uur coaching     (€ 700)

- 5 uur begeleiding     (€ 500,

Totale waarde: € 1500,-


- 1e extra module: FutureFit Learning Tribe     (€ 500)

- 2e extra module: TechSmart Binnenzak Boekje     (€ 125)

- 3e extra module: Cursus Digital learning voor Digibeten   (€ 175)

- 4e extra module: De Learning Tech Arena     (€ 125)

- 5e extra module: Boardroom sparring sessie     (€ 125)

- 6e extra module: Business case calculator     (€ 125)

- 7e extra module: Magic Motivators Demotivated Dreamers (€125)
Bonussen t.w.v. totaal € 1300


Totaal: € 2800


Korting door subsidie (beperkte plaatsen) - € 1250

Gratis bonussen - € 1300

  • Eenmalige tijdelijke investering: € 250

Voor iedereen die professioneel anderen begeleidt in ontwikkelen.
Ken de spelers, beheers de tools, begeleid digitaal vaardig

Mogelijk gemaakt door onderstaande partijen en alle partners: