Maak jouw onderneming SLIM - TalentFirst

Maak jouw onderneming SLIM

Start hier

Regel de SLIM-subsidie voor jouw medewerkers

Het kabinet helpt werkgevers en werknemers om tijd en geld te investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer. Regelmatig kun je als organisatie een aanvraag doen voor subsidie om zo je werknemers te helpen extra kennis op te doen en/of bepaalde vaardigheden te leren. Wij helpen je daar graag bij!. Meer info

Kies de SLIM-aanpak van TalentFirst 

Bij TalentFirst helpen wij je met een specifiek op maat gemaakte SLIM-aanpak die ervoor zorgt dat in drie stappen inzicht omgezet wordt in actie. Samenwerken met TalentFirst betekent dat jouw onderneming SLIM wordt en blijft. En heb je tijd noch zin jezelf in de subsidieregeling te verdiepen? Geen probleem, ook deze last kan TalentFirst van je schouders nemen.

Maak jouw onderneming SLIM in 3 stappen:

1. Inzicht verschaffen in opleidings- en ontwikkelbehoefte

Door het in kaart brengen van belangrijke ontwikkelingen verzamelen wij input voor het opleidings- en ontwikkelplan.

2. Trainen en implementeren van permanent leren en ontwikkelen

Door het trainen van het leidinggevend kader bereiden wij deze op hun belangrijke rol voor.

3. Individuele ontwikkelgesprekken voor inzicht in talenten, krachten en wensen

Baserend op persoonlijke behoefte bereiden wij alle werknemers op de toekomst voor.

TalentFirst helpt je om jouw onderneming SLIM te maken

Vraag direct meer informatie aan via de knop hieronder.

Helemaal gratis en 100% vrijblijvend.

Dit zijn jouw aanspreekpartners voor het

Maak jouw onderneming SLIM programma

Gretha Braakhekke

Als (E-)coach en psychosociaal therapeut begeleid ik al meer dan 15 jaar medewerkers en leidinggevenden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik werk graag samen met organisaties die ook preventief willen investeren in hun medewerkers met bijvoorbeeld talentontwikkeling, gezondheidsbevordering of loopbaanbegeleiding. 

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en doelgericht.


Ik ben een empathisch en betrokken mens. Ik ben analytisch, nieuwsgierig, oplossingsgericht en intuïtief; een snelle denker die goed luistert, scherp aanvoelt en helder communiceert.

Wil jij voor de ontwikkeling van jouw medewerkers en organisatie gebruikmaken van SLIM subsidie? Neem dan contact met ons op!

Coach Utrecht Roos Tji

Roos Tji

Sinds bijna 3 jaar ben ik als Business Partner, coach en trainer bij TalentFirst aangesloten en heb ik de enorme groei van TalentFirst meegemaakt. Een belangrijk vraag was hoe ontwikkeling en leren in deze hectische periode in de organisatie kon worden ingebed. Want dat is een belangrijk onderdeel van 'lekker werken'. Vorig jaar heb ik met succes de SLIM subsidie voor TalentFirst zelf aangevraagd. Interessant, leerzaam en ook met het inzicht dat het zonde is om er geen gebruik van te maken. Wil je hier meer over weten voor je eigen organisatie? Heb je vragen als: Hoe kan ik SLIM inzetten voor mijn bedrijf? Hoe ziet het aanmeld proces eruit en wat is daarvoor nodig? Wat zijn de kosten? Wat heb ik nodig in de uitvoering? Ik denk graag met je mee

Wacht niet langer: 

Maak jouw onderneming SLIM