TalentFirst Nederland BV

LET OP: Je moet op 1 november VÓÓR 10:00 klaar zitten, anders mis je de kans om jouw STAP budget aan te vragen..


STAP 1: 

💻 Stap 1) Zorg ervoor dat je de PDF (aanmeldbewijs) die je van ons gekregen hebt, goed bewaart.

Je kunt jouw PDF altijd terugvinden in jouw inbox door te zoeken naar "PDF STAP subsidie november".


Zorg er daarnaast voor dat je jouw aanvraag voor het STAP budget regelt vanaf zoveel mogelijk devices om jouw kansen te vergroten, denk aan: Telefoon, laptop, desktop, iPad etc.. Hier vind je de instructies voor het uploaden van jouw PDF vanaf je telefoon

STAP 2: 

📅 Stap 2) Zorg ervoor dat je op  1 september vóór 10:00 het STAP-portaal opent op www.stapuwv.nl/login. Hier kan je met jouw DigiD + PDF jouw persoonlijke aanvraag voltooien..

Je bent er bijna.. Hier vind je een video en PDF met volledige instructies!

Heb je vragen over de STAP subsidie of de aanvraag hiervan..?

                   

Veelgestelde vragen

Ik heb mij aangemeld. Wat kan ik nu verwachten?

TalentFirst helpt jou graag met het aanmelden van jouw persoonlijke STAP budget! Als het goed is heb je een bevestigingsmail ontvangen van stap@talentfirst.nl na het inzenden van het aanvraagformulier.

Ik heb mij aangemeld, maar geen bevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Kijk even in je SPAM box, de mail is afkomstig van stap@talentfirst.nl. Soms duurt het iets langer, dus neem even 24 uur voordat je een mail stuurt naar dit adres, dan fixen we het voor je.

Hoeveel mensen kunnen van het STAP budget gebruik maken?

Per ronde kunnen er ongeveer 40.000 mensen meedoen, op basis van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Elke 2 maanden wordt er weer nieuw budget toegevoegd, voor opnieuw 40.000. Deze aantallen worden in de toekomst mogelijk verhoogd.

Wat moet ik doen om de subsidie aan te vragen?

Op 1 november om 10 uur kun je de subsidie aanvragen, met je DigiD, op www.uwvstap.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er wordt grote drukte verwacht. TalentFirst​ ​helpt je bij de aanvraagprocedure. Bekijk het instructiefilmpje hier: https://talentfirst.nl/stap-instructies/

Na mijn aanmelding heb ik nog geen inlogggevens ontvangen, wat nu?

Je krijgt pas toegang tot de cursussen wanneer jouw aanvraag op 1 november succesvol is beoordeeld. Je ontvangt dan ook meer informatie over de 1-op-1 coaching én het Ecommerce Kickstart Event!

Wat gebeurd er als mijn aanvraag op 1 november niet goed gekeurd wordt?

Dat zou erg jammer zijn! Maar wij brengen je in dit geval nergens voor in rekening. Het enige dat je dan kunt doen is proberen je in november aan te melden voor de nieuwe ronde van de STAP subsidie!

Wat als ik mij vergeet aan te melden op 1 november?

Helaas krijg je dan geen toegang tot de courses, 1-op-1 coaching en het Ecommerce Kickstart Event. Hier krijg je alleen toegang toe als jouw aanvraag succesvol is geweest op 1 november. Mocht je je vergeten aan te melden op 1 november, dan hoef je natuurlijk nergens voor te betalen.

Is mijn deelname volledig gratis & vrijblijvend?

Ja, dat is het zeker! Dankzij de STAP subsidie betaal je helemaal nergens voor, je hoeft ook helemaal niets voor te schieten.

Daarnaast zul je nergens voor in rekening gebracht worden, ongeacht of jouw STAP subsidie aanvraag wordt afgekeurd of goedgekeurd.

Wat heb ik nodig om mijn aanmelding op 1 november te voltooien?

De PDF met daarin jouw aanmeld bevestiging, deze krijg je van ons. Én jouw inloggegevens voor DigiD.

Hoelang duurt het om mijn aanmelding voor de STAP subsidie te voltooien?

Wanneer jij je op 1 november gaat aanmelden voor de STAP subsidie, dan kost het invullen van het formulier ongeveer 5 minuten..

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje!