Page content

ING – Het Nieuwe Werken

Ruim 100 teams klaar voor Het Nieuwe Werken

ING HNW sessie

ING kiest voor Het Nieuwe Werken (HNW). Het Nieuwe Werken staat voor een nieuwe manier van werken, die zich als een olievlek uitspreidt in onze (werkende) maatschappij. Het gaat over tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Door de opkomst van sociale media en geavanceerde IT oplossingen kun je werken waar en wanneer je wilt. Ook ING gaat in op deze mogelijkheid en introduceert Het Nieuwe Werken door middel van het programma Connect&. ING heeft in 2012 de opdracht gegeven aan TalentFirst om twee trainingen te ontwikkelen in de lijn van het implementatieprogramma Connect& met als doel een nieuwe kijk op werken; op individueel, team- en organisatieniveau.

De eerste training Connect& Teamafspraken is gericht op samenwerken in HNW. De tweede interventie is een dynamische en interactieve worskhop waarin teamleden door middel van een challenge HNW in de praktijk ervaren. TalentFirst heeft uiteindelijk meer dan 100 teams in deze verandering begeleid.

In een dergelijk programma richt TalentFirst zich op de menskant van het nieuwe werken.
Vaak is er veel aandacht voor ‘bricks’ en ‘bites’, maar te weinig voor ‘behaviour’. Juist de teamverbinding is cruciaal voor het slagen van HNW!

Wil je meer weten over HNW en de rol die Talentfirst daarin voor jouw organisatie kan spelen? Neem dan contact op met Saskia Langenberg, Martine van den Hoed of Rebekka van Praag. Of download het gratis eBook hieronder:

eboek het nieuwe werken

 

Terug naar TalenFirst klanten

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “ING – Het Nieuwe Werken

    Plaats een reactie


    *