Page content

KLM

Met het thema “Inspireren, Leren en Realiseren” startte KLM Business Campus tegelijkertijd met drie verschillende programma’s. Doel was medewerkers te ondersteunen bij het maken van keuzes binnen hun loopbaan door hen bewustwording, inzichten en vaardigheden te bieden.

Er waren drie programma’s: ten eerste “Open doors to your future” waarin medewerkers terecht konden met vragen en issues rondom hun loopbaan. Ten tweede “Go and get Linked” waarin medewerkers leerden netwerken om uiteindelijk twee ministages van een dag binnen of buiten KLM te regelen. Het derde en laatste programma was “Live your Talents”, dat ging over de bewustwording van medewerkers over wat hun passie en talent is.

In Go and get linked gingen de deelnemers actief het geleerde in praktijk brengen. In Live your Talents werd eerst inspiratie opgedaan door het volgen van een Masterclass door droombaangoeroe Huub van Zwieten van talentenbureau Talent First. Na drie weken volgde er nog een workshop in kleinere groepen. Hierin gingen mede-werkers, onder leiding van TalentFirst op zoek naar hun talenten, passies en drijfveren.

De programma’s vloeiden voort uit het belang dat HR Commercial hecht aan mobiliteit van medewerkers en de wens om hen daarin te ondersteunen. Daarvoor zijn deze drie grote initiatieven ontwikkeld tesamen met de opening van de Room for Growth kamer in het KLM-hoofdkantoor waar medewerkers terecht kunnen voor alle loopbaanvragen.

 

Terug naar TalenFirst klanten

 

Comment Section

0 reacties op “KLM

Plaats een reactie


*