TGIM blog 5 - TGISaturday
arrow_drop_up arrow_drop_down
6 januari 2019 

TGIM blog 5 - TGISaturday

Uiteraard gaat het werk gewoon door in het weekend, daar hebben we de focus voor. Doorschrijven aan het persbericht en een aantal filmpjes opnemen voor in diverse partnermailings en voor op de website. Leuk om zomaar collega Guido op kantoor aan te treffen, die ook met filmen aan het experimenteren is en mij heeft geholpen bij het schieten van wat multi camera beelden. Gewoon lekker werken op de zaterdag, omdat het leuk is.

 

De middag stond in het teken van de Amsterdam Light Festival, wat we traditiegetrouw met een bevriend gezin bewonderen. Ditmaal in een arrangement van een dikke lunch thuis, tot het donker was. Dan op de fiets de route langs, met een break in Schiller op het Rembrandtsplein. Vervolgens verder op de fiets in het inmiddels natte Amsterdam en naar huis voor nog een lekker bordje pasta. Supergezellig!

Na nog een poging tot een beetje werken, toch maar gezellig vroeg het bed in gedoken met een man die Ove heet. Tenminste, met een film met die titel met een vrouw die Wien heet.

 

Dit blog is er 1 in de serie van 21 blogs naar de theatershow Thank God It’s Monday, op 21 januari 2019.
Ben je er ook bij? Klik dan hier, het wordt geweldig!
Wil je een seintje als ik een nieuwe blog post, laat dan hier je naam achter:

Over de schrijver
Huub is oprichter van TalentFirst, spreker en best selling auteur van 9 boeken. Vindt zijn werk zelf zo leuk dat hij dat anderen ook van harte gunt en daar heeft ie dus zijn werk van gemaakt... Is er in 18 jaar elk jaar weer in geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zijn droombaan opnieuw vorm te geven
Reactie plaatsen

TalentFirst gebruikt cookies