TalentFirst CarriereBoost Programma

GRATIS CarrièreBoost training, dankzij overheidssubsidie en Thijs:

Zo'n GOUDEN kans komt zelden voorbij... dus reageer snel!

Om problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken (tekorten, burnout, verloop) en duurzame inzetbaarheid te bevorderen, stelt de overheid subsidie beschikbaar. Een gratis loopbaantraining voor een beperkte groep! En daar kun jij gebruik van kunt maken!
Krijg jouw volgende carrièrestap helder, met de CarriereBoost Training!
Ken je unieke talenten en drijfveren en maak vol zelfvertrouwen de juiste volgende keuzes.

Gesubsidieerd programma:
20 uur online training + 3 uur coaching

Het gesubsidieerde programma bestaat uit 20 uur online training aangevuld met 3 uur persoonlijke coaching.
Dit programma een maand na de subsidie aanvraag. Direct na inschrijving kun je al aan een gratis voorproefje van TalentFirst beginnen, de online DroomBaanReis, bestaande uit 30 opdrachten verspreid over 60 dagen.

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen  wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. Met een Talenten- en Drijfverenanalyse,  360 graden feedback en veel meer.

21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.

Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft

Zo werkt de TalentFirst CarriereBoost Training:

Schrijf je zo snel mogelijk in! (wie het eerst komt....)

Na inschrijving start het voorproefje direct: jouw online voorprogramma, de DroomBaanReis.

Hoofdprogramma

In tien opdrachten, van elk zo'n twee uur, ontdek je de voor jou belangrijkste aspecten van jouw duurzame inzetbaarheid: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat heb ik gedaan? Waar ga ik naartoe? Wat heb ik te bieden? Wat zijn mijn talenten? Wat drijft mij? Hoe zien anderen mij? Wat is mijn beste versie? Waar zit mijn magic?

Vanaf 1 mei: subsidie aanvragen

Om de training gesubsidieerd te krijgen, dien jij deze vanaf 1 mei aan te vragen. TalentFirst helpt je daarbij.

Als subsidie is toegekend: start programma

Het hoofdprogramma is 20 uur training, gericht op jouw zelfkennis, zelfvertrouwen, zelf effectiviteit en duurzame inzetbaarheid. Een Talenten- en Drijfverenanalyse en een 360 graden assessment maken onderdeel uit van het programma.

Vol zelfvertrouwen aan de slag

Door de inzichten uit het programma en de coaching gesprekken (3 uur), weet je precies wat jou te doen staat en wat je te bieden hebt en hoe je daar duurzaam mee kunt bijdragen.

Jouw coach neemt binnenkort al contact met je op, om je door het hele traject te begeleiden.

TalentFirst CarriereBoost certificaat na afronding

Na afronding ontvang je het certificaat en breng je alles wat je geleerd en ontdekt hebt in de praktijk.

Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIN profiel, boven je bureau... het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.

Zullen we samen jouw arbeidsmarkt positie verstevigen?

Zij gingen je voor, bekijk hun ervaringen:

€ 1753,-
€ 0,-

CarrièreBoost Training

  • Voor proefje: Online training DroomBaanReis

De gesubsidieerde training (20 uur):

  • CV onderzoek 
  • heden, verleden, toekomst
  • Talentenanalyse
  • Drijfverenanalyse
  • 360 feedback assessment
  • best self analysis
  • 3 uur individuele coaching
  • CarrièreBoost certificaat

Te mooi om waar te zijn?

Je zou het haast denken. Maar de overheid stelt beperkte subsidie beschikbaar om iedereen te helpen bij levenslang ontwikkelen. Per persoon een subsidie voor gratis ontwikkeltraject, kosteloos voor jou, als je er op tijd bij bent.

Deelname is beperkt 

Heel bijzonder hoeveel inzichten dit mij heeft opgeleverd in hoe ik in mijn werk sta en van waaruit ik keuzes maak en met name waar ik mezelf onbewust in de weg sta.  (...)  

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog na het doen van de initiële tests maar door de creativiteit en het goed luisteren en kijken van de trainer heeft het traject mij echt veel gebracht. Eerst de mens dan pas het werk dekt de lading goed. Er is nog meer werk aan de winkel voor mij maar dit zetje had ik echt nodig.

Wouter Nicolaas, ondernemer, coach, acteur
21 jaar

Expert in loopbaanadvies

> 100.000

klanten geholpen

>100

ervaren loopbaanadviseurs

€ 1753

kost dit traject normaal

Oscar Spauwen

Manager Customer Service & Clearing

"Dit kwam precies op tijd, voor 'n forse reorganisatie"

"Mijn coach Carolina heeft dit traject fantastisch begeleid. Zij wist een veilige omgeving te creëren waar we open en eerlijk met elkaar konden communiceren. Haar kracht ligt niet alleen bij het zakelijke aspect van je loopbaan maar even zo belangrijk hoe jij er als persoon in staat. Het heeft geholpen dat zij af en toe een spiegel voor hield. Dan leer je jezelf pas echt kennen! Gedurende het traject krijg je verschillende bruikbare handvatten toegereikt. Dit traject is absoluut een aanrader!

Verstevig jouw arbeidsmarktpositie

Met deze mogelijkheid van de overheid, kun je jouw positie op de arbeidsmarkt  versterken.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

Lees de super resultaten van onze deelnemers:

Lonneke Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf.
Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, trics tbv solliciteren of uberhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid." -
Annemarie Worp
"Mijn coach wist via TalentFirst mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach. "

'Begeleiding was zeer professioneel en stimulerend!"

Cornelis Lexmond
De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia.
Marije Visser

Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan.

Suzanne Baalman
Het programma van Talentfirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het online programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar.

Het aantal mensen dat kan meedoen is beperkt!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling. Het is immers niet mis dat je voor € 1753 loopbaanadvies gratis krijgt. Maar het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP.

Mis deze GOUDEN kans niet!

Geen addertjes, geen loze beloftes, maar resultaat voor jou!

Profiteer van deze kans
zo komen ze niet zo vaak voorbij....

Veel gestelde vragen

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid  subsidie beschikbaar voor loobaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden kunnen  hier een beroep op doen.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden, start jouw TalentFirst CarrièreBoost Programma direct.
Vanaf 1 mei helpen we jou bij het aanvragen van de subsidie, zodat we je ook echt persoonlijk kunnen begeleiden.
Het aanvragen is heel eenvoudig.

Hoe werkt het programma precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaanuitdagingen aan de orde. Je krijgt een coach met wie je over het programma kunt reflecteren en volgende stappen kunt bedenken.
Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. We helpen je om  jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat wordt er NU van mij verwacht?

Aanmelden! Daarna kun je direct met het voorproefje starten, de online DroomBaanReis. De subsidie aanvragen gaan we samen doen vanaf 1 mei.

Wanneer en waar zijn de coachsessies?

Ter ondersteuning aan het programma wat je kunt volgen als de subsidie aan je is toegekend. Wanneer en hoe spreek je zelf af met je coach, op basis van jouw agenda en voorkeuren. De gesprekken vinden online plaats.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Het enige wat belangrijk is, is dat je meewerkt aan het traject en de subsidie aanvraag. Daar helpt TalentFirst jou mee uiteraard!

Nog veel meer echte verhalen van deelnemers: