Trainingen

Werk je in loondienst? Ontdek hoe je onze trainingen kunt volgen door middel van jouw opleidingsbudget

Vertel mij meer


Kies een categorie of scroll naar beneden voor een overzicht van al onze trainingen.

Kies een training waarmee jij ervoor zorgt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat.


Kies een training
Kies een training waarmee jij je ontwikkelt in jouw vakgebied of een vliegende start maakt in een nieuw vak.
Kies een training

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen!
Kies een training

Voorkom Stress en een Burn-out

Ontdek hoe je een burn-out kunt voorkomen en leer hoe je jouw natuurlijke balans weer terug krijgt.

CarrièreBoost


Met de training 'CarrièreBoost' ontdek je wat er nodig is om elke dag vol energie, passie en plezier naar je werk te gaan.

Personal Branding - Het Merk Ik

Je wordt toch wel in een hokje gestopt, bepaal dan zelf welk hokje. En zet jezelf neer als merk in de (arbeids) markt.

Vind de Droombaan die bij jou past

Versterk je sollicitatievaardigheden en word de magneet voor jouw ideale baan.

Onweerstaanbaar CV en LinkedIn profiel

Maak jouw CV en LinkedIn profiel onweerstaanbaar!

Wees uniek en zorg dat jij opvalt.

Vol Zelfvertrouwen aan het Werk

Met focus, positieve energie en zelfvertrouwen aan het werk. Elke dag weer.

CarrièreBoost - The Next Step

Je carrière is als een liefdesrelatie. Je moet blijven investeren en je werk niet voor lief nemen. Lukt dat? Dan krijg je er een hele hoop voor terug en ga je fluitend naar je werk.

Studiekeuze Leven Lang Ontwikkelen

Wil jij weten welke studie echt bij je past? Leer jezelf kennen en maak de juiste keuze.

Effectief Leiderschap


Jezelf beter kennen, als basis voor het leidinggeven aan anderen.


Meesterlijk Productief


Leer efficiënter werken, prioriteiten stellen en houd meer tijd over met de online training: ‘Meesterlijk Productief’.

Thuiswerkend Resultaten Halen

Leer hoe je je dag vol energie kunt beginnen, afsluiten en productief kunt werken vanuit huis.


Creatief Productief

Genereer sneller ideeën en oplossingen door het creëren van creatieve productiviteit.

Plannen Realiseren en Dingen Gedaan Krijgen

Leer hoe je een helder actieplan kunt ontwikkelen en realiseren én ondertussen grip op het proces houdt.

Schrijf je nu in voor één van onze DISC en Drijfveren certificeringstrainingen? Scroll naar beneden om al onze trainingen te bekijken

2-daagse DISC en Drijfveren Certificering (live/online)


Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen!

3-daagse Verdiepende Training

Teamtrainen met DISC


Train jij teams in organisaties om prettiger en effectiever samen te werken? DISC is een fantastische tool om in te zetten

2-daagse Verdiepende Training

Coachen met DISC en Drijfveren

In deze training leer je diverse methodieken waarmee je een DISC profielgesprek kunt houden en hoe je een vervolgtraject vorm kan geven.

Certificeren voor DISC en Drijfveren - Bij de overheid

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die bij de overheid werkt.

Certificeren voor DISC en Drijfveren - In het onderwijs

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Certificeren voor DISC en Drijfveren - In de zorg

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de zorg werkt.

Certificeren voor DISC en Drijfveren -In de financiële/ zakelijke dienstverlening

Ontdek de onschatbare waarde van de DISC-methode, door mensen vanuit hun werkelijke talenten en passies te benaderen! Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de financiële/ zakelijke dienstverlening werkt.

Certificeren voor DISC en Drijfveren - In de ICT


Train jij teams in organisaties om prettiger en effectiever samen te werken? DISC is een fantastische tool om in te zetten. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in de ICT werkt.`

Beter worden in jouw vak? Scroll naar beneden om al onze trainingen te bekijken

Opleiding tot Digi-Coach

Word Digi-coach en leer hoe je mensen enthousiast maakt voor computers en technologie.


1- daagse

Introductietraining Professioneel Coach

Wil je in de toekomst graag een professioneel coach worden die coachees weet te prikkelen en te activeren? Dan is deze Introductietraining de eerste belangrijke stap in dat proces.

ICT Oriëntatie Training

Koppel jouw talent, vaardigheden en ervaring aan een droomcarrière in de ICT.1- daagse

Introductietraining Professioneel Trainer

Wil je in de toekomst graag een professioneel trainer worden die deelnemers weet te inspireren, activeren, juist inspeelt op reacties in de groep en energie uitstraalt? Dan is deze Introductietraining de eerste belangrijke stap in dat proces.

Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. Veel  mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 22 jaar helpen wij hier onze klanten mee. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Jouw persoonlijke TalentFirst Expert staat voor je klaar! 

Een gecertificeerd TalentFirst expert helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. TalentFirst Experts doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan. 

23 jaar

TalentFirst

> 100.000

tevreden klanten

4.000+

individuele klanten in 2022

> 150

coaches en trainers

Bekijk hier alle trainingen

Zij gingen je voor! Bekijk hun ervaringen:

Super resultaten van andere deelnemers

Lonneke Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf. Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!"
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, tricks t.b.v. solliciteren of überhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid."
Annemarie Worp
"Mijn coach wist via TalentFirst mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach."
Cornelis Lexmond
"De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia."
Marije Visser
"Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan."
Suzanne Baalman
"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het online programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar."

"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden"

Hoe maak ik gebruik van mijn opleidingsbudget?

Stap 1: Informeer jezelf en onderzoek de mogelijkheden voor het volgen van een opleiding binnen jouw organisatie. Bekijk nog eens je contract en de arbeidsvoorwaarden die hierin staan of praat met je HR manager en bespreek wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een opleiding.


Stap 2: Plan een gesprek en overtuig je manager om de opleiding te volgen die je op het oog hebt. Bereid je argumenten voor, identificeer de voordelen van de opleiding die je wilt volgen en hoe deze bijdraagt aan zowel je persoonlijke groei als de organisatiedoelen. Formuleer concrete leerdoelen en beschrijf de meerwaarde voor jezelf, je team en de organisatie.

Stap 3: Toestemming om de opleiding te volgen? Dan kun je op deze pagina naar de training gaan die je wilt volgen en de betaling in orde maken. Het bedrag kun je vervolgens declareren bij je werkgever. 

Bekijk alle trainingen