TalentFirst Nederland BV
Business Coaching Job Coaching Outplacement training coach

Waar wij in geloven

en waarom wij al 20 jaar gepassioneerd doen wat we doen

Wij zijn de Club van Lekker Werken

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit na het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'.


Wij zijn de Club van Lekker Werken, voor werknemers én werkgevers, die als doel hebben om samen een inspirerende arbeidsmarkt te creëren waar burn-outs tot het verleden behoren en het goed hebben met elkaar de norm is. Wij doen dit op onze eigen manier: origineel voorop, trainingen, groeiprogramma's en coaching met luchtige diepgang, persoonlijke aandacht én meetbaar resultaat.


Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Lekker werken, wat is dat precies?

Gelukkig te zijn in wat we doen, een zinvol leven te hebben: wij geloven dat dat het hoogste doel moet zijn in het leven. 
En dus ook in ons werk.
Werk kan je maken of breken, want we besteden bijna net zoveel tijd aan ons werk als aan onze kinderen, aan onze relatie of onze vrienden. Soms zelfs meer. 

De invloed van ons werk is groot: van het juiste werk word je gelukkig, van het verkeerde werk word je ziek.

coaching training job coaching business coach business coaching

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk

Daarom kiezen professionals van nu (en niet alleen de millennials), duurzaam voor organisaties waar mensen bevlogen zijn en serieus worden genomen, zodat er niemand met een burn-out thuis zit.
Ze kiezen voor omgevingen met wederzijds vertrouwen en respect, zonder geroddel of cynisme.

Waar gedrag niet verandert als de baas binnenkomt, omdat gelijkwaardigheid het hoogste goed is.
Waar dat belangrijker is dan winst of prestige van de organisatie.
En geef ze eens ongelijk.

Job Coaching job training business coach business coaching

De gezamenlijke opdracht van werkgever en werknemer

Dit perspectief is natuurlijk heel prettig voor alle betrokkenen.
Maar het is ook gewoon de beste manier om samen de hoogst haalbare resultaten te behalen. Als mensen samenwerken op een manier waar iedereen gelukkig van wordt en zichzelf kan zijn, dan ontstaat er iets magisch en resultaten die ieders verwachtingen overtreffen.


Werken wordt als een dans, waar de partners elkaar nodig hebben om tot resultaat te komen. Ook al heb je een andere leeftijd, ervaring of positie in het bedrijf dan de ander. 

Vanuit gelijkwaardigheid kom je samen tot echte synergie. 

Als in de liefde, waar je elkaar juist aanvult doordat je anders bent. 

En daardoor samen zoveel meer.

Het gedachtegoed van TalentFirst

Onze Historie

TalentFirst is opgericht in november 2000.
In de eerste fase was het een omgekeerd werving- en selectiebureau, zoekend voor de professional naar het juiste bedrijf. 
Na enkele jaren werd het een 'talentenbureau' met de eerste trainingen en coaching voor mensen die het beste uit hun loopbaan wilden halen.

Het bedrijf bestond daarna 12 jaar als een 'friendchise'-organisatie, met zelfstandig werkende ondernemers, die 100% verbonden waren aan het TalentFirst netwerk.
Sinds 2017 is TalentFirst een landelijk opererende netwerk organisatie, waaraan trainers, coaches, programma-managers en talentmanagers verbonden zijn.

Kunnen wij je helpen? Neem dan vrijblijvend contact op!