Winstgevende Webshop

100% Gesubsidieerde training: Winstgevende Webshop (t.w.v. € 1000,-)  Dankzij de STAP subsidie.

Winstgevende Webshop

Leer hoe je een goed converterende webshop bouwt, die bezoekers omzet in betalende klanten. 


  • Bouw binnen 30 dagen je eigen webshop, zonder kennis en ervaring.

  • Ontdek hoe je je productassortiment kunt optimaliseren en online verkoop stimuleert.

  • Leer hoe je Social Media Advertenties inzet om de juiste klanten aan te trekken.

Joshua Kaats is een succesvolle Online Ondernemer en wordt gezien als dé autoriteit op het gebied van Online Business in Nederland. Joshua heeft in 1,5 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet vanachter zijn laptop terwijl hij tegelijkertijd de wereld rondreist. 

 

Naast zijn succesvolle webshops zet Joshua zich in om anderen mensen te helpen bij het opzetten van hun online business. Inmiddels heeft hij al meer dan 3.500+ mensen geholpen met het creëren van een online inkomen.


Jouw investering is  slechts €0,-

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, first come first serve.

Word een online business expert en leef je mooiste leven!


Joshua heeft de #1 opleiding op het gebied van het opbouwen van een winstgevende webshop in Nederland en België. Je ontdekt hoe je binnen 30 dagen je eigen winstgevende webshop opzet, zonder kennis, ervaring, voorraad of een groot startkapitaal.


Joshua heeft in de afgelopen jaren meer dan 3.500+ mensen succesvol mogen helpen met het opzetten van hun eigen online business. Binnen de Training krijg je toegang tot onze videocursus, A-Z case studies, de community én wekelijkse LIVE coaching sessies

Met deze mogelijkheid van de overheid, kun je jouw positie op de arbeidsmarkt  versterken.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

100% gesubsidieerd?? Hoe kan dat? En wat is STAP?

Het STAP budget is een subsidie waarmee elke Nederlander per jaar € 1000 in zijn  of haar ontwikkeling mag investeren.

Een mooie manier van de overheid om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren.
Jij kunt daar gebruik van maken, als je er op tijd bij bent op 28 februari!


Deze training voldoet aan de voorwaarden voor de STAP regeling, volgens het ROA afwegingskader.

Dit leer je met deze STAP training, inclusief persoonlijke begeleiding:

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen  wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt.
Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.
Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft.Dit onderscheidt deze TalentFirst training:

De combinatie van de beste expertise in de markt, met begeleiding door een TalentFirst expert,

die jou helpt om beter te profiteren van deze training, dan je in je eentje kan!

Samen bepaal je wat jouw vraag is, welke resultaten jij wilt en kies je jouw beste aanpak.

Op basis van  jouw persoonlijke talenten, motivatie en leerstijl.

Kom bij onze 'Club van Lekker Werken' community, met online DroomBaanReis en maandelijkse webinars

Online content in combinatie met 2 uur persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd TalentFirst Coach

Over de training

Wil jij leren hoe je een succesvolle webshop opzet en beheert, als onderdeel van een bedrijf of voor je eigen onderneming? In dit programma laat online ondernemer Joshua Kaats zien hoe je dit aanpakt.


Aan de hand van voorbeelden en templates ga je in de training direct aan de slag op e-commerce platform Shopify. Tijdens het bouwen van jouw webshop leer je om te denken als een marketeer. Je ontdekt met welke principes je consumentengedrag kunt beïnvloeden en je hebt inzicht welke factoren van invloed zijn op een onweerstaanbaar aanbod. Aan de hand van een case study krijg je een kijkje achter de schermen hoe je een webshop, die nog niet veel verkopen heeft, kunt opschalen met de strategieën uit deze training

Voor wie is dit programma?

Deze training is voor (potentiële) ondernemers en marketing medewerkers, die zonder kennis en ervaring een succesvolle webshop via Shopify willen opzetten en runnen. 


Om het maximale uit het programma te halen is het noodzakelijk een betaald Shopify-account aan te maken en een domeinnaam aan te schaffen.

Dit ga je leren:

  • Je leert hoe je binnen 30 dagen een webshop op Shopify inricht.

  • Je weet hoe je productpagina’s zo optimaal mogelijk samenstelt en waar een goede productomschrijving aan voldoet.

  • Je kent handige tools voor het vinden van producten en weet hoe het logistieke proces werkt. 

  • Je ontdekt hoe je tijd bespaart door slim gebruik te maken van systemen en automatische instellingen. 

  • Je begrijpt hoe je advertenties opzet voor Facebook, Instagram en TikTok en hoe je deze kunt opschalen.

Module 1: Introductie

Module 2: Branding en Design

Module 3: Online Marketing

Module 4: Webshop Design

Module 5: Systemen en Automatisering

Module 6: Klantenservice Blueprint

De gouden combi voor jouw winstgevende webshop

BONUS #1: €10.000+ / Dag Case Study

(t.w.v. €500,00)

Tijdens deze exclusieve Case Study ontdek je hoe ik door middel van Facebook Advertenties een nieuwe webshop heb opgezet en deze van €0 naar €10.000 / dag breng in minder dan 24-uur tijd.


Je ontdekt het product, de webshop én de advertenties die voor dit resultaat hebben gezorgd.


BONUS #2: Global Online Business Blueprint

De Global Online Business Blueprint is een exclusieve cursus waarin je ontdekt hoe je succesvol internationaal kunt verkopen met je Online Business.BONUS #3: €250.000+ / Week Case Study

Tijdens deze exclusieve Case Study laat ik je zien hoe wij een webshop hebben opgezet die meer dan €250.000+ aan sales per week draait. Je kijkt een kijkje achter de schermen en ziet de webshop, het product én de advertenties die voor dit resultaat hebben gezorgd.


BONUS #4: Google Ads Blueprint

In de Google Ads Blueprint leer je hoe je succesvol kunt adverteren op Google. Ook hier kun je een kijkje nemen achter de schermen van mijn business en ontdek je hoe je succesvol kunt verkopen via Google.

Samen sta je sterker! 

individuele begeleiding is de sleutel tot succes

Altijd met plezier werken aan jouw business?

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit na het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Jouw persoonlijke TalentFirst Coach staat voor je klaar! 

We helpen je om het maximale uit het programma te halen door de juiste begeleiding van ons motivatie team (in totaal 2 uur online).


Een gecertificeerd TalentFirst coach helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze coaches doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan. 


Dit doen wij met de AMAI-methode. AMAI staat voor Activatie, Motivatie, Accountability en Inspiratie. Het implementeren en toe kunnen passen van deze vier pijlers in jouw werk zorgt ervoor dat jij volledig in je kracht staat en elke dag fluitend naar je werk gaat.

De coach helpt je om tijdens het doorlopen van het programma gemotiveerd te blijven en is dus niet de inhoudelijke expert van het programma, maar hij of zij motiveert/support jou op de momenten dat het even tegenzit.

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel, boven je bureau... het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid subsidie beschikbaar voor loopbaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden kunnen hier een beroep op doen.

Wat is het STAP-budget?

STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Met de STAP-budget subsidie kun je 1.000 euro aanvragen voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding doen waarvoor je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen.

In 2023 is er voor de subsidieregeling STAP-budget 160 miljoen euro beschikbaar. Het volgende aanvraagtijdsvak start dinsdag 28 februari 2023 10.00 uur. Wees er op tijd bij! Want op = op.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden. Als jij je hebt aangemeld dan krijg je van ons een STAP aanmeldingsbewijs. Met dit aanmeldingsbewijs kun jij op de eerstvolgende STAP-dag op 28 februari jouw aanmelding definitief maken. Hieronder leggen wij uit hoe je dat doet.

Wat moet ik doen om mijn aanmelding op 28 februari definitief te maken?

Je vraagt het STAP-budget online aan via www.stapuwv.nl.
Voor het eerstvolgende tijdvak kan dit vanaf 28 februari 2023. Het portaal opent om 10:00 uur. In de afgelopen STAP-rondes waren de plekken in no-time vergeven. Zorg er daarom voor dat je om 09:45 al klaar zit achter je laptop of computer.

Om je aanvraag in te dienen heb je een DigiD nodig. Heb je geen DigiD? Vraag deze dan op tijd aan. Ook heb je het STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Je ontvangt het STAP-aanmeldingsbewijs van ons nadat jij je hebt ingeschreven voor één van onze programma’s.

Ik heb het STAP-budget aangevraagd, wat nu?

Nadat jij op de eerstvolgende STAP-dag (28 februari) jouw aanvraag hebt voltooid duurt het even voordat de gegevens binnen zijn bij het UWV en je een terugkoppeling krijgt met jouw definitieve toekenning van het STAP budget. Na de definitieve toekenning kun je op 1 april starten met jouw programma. Tegen die tijd krijg je van ons een mailtje met de volgende stappen en meer informatie over de onboarding van het programma en de verschillende begeleidingssessies.

Hoe lang duurt het om mij aan te melden?

Het kost je slechts 5 minuten om jouw gegevens in te vullen.

Hoeveel plek is er?

Per ronde kunnen er ongeveer 40.000 mensen meedoen, op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Wat als ik niet door deze ronde heen kom?

Dat zou erg jammer zijn! Maar wij brengen je in dit geval nergens voor in rekening.

Elke 2 maanden wordt er weer nieuw budget toegevoegd, voor opnieuw 40.000 mensen. Deze aantallen worden in de toekomst mogelijk verhoogd. Mocht het deze ronde niet lukken om mee te doen, dan kun jij je na 28 februari opnieuw aanmelden voor de volgende ronde die op 1 mei plaats zal vinden

Hoe werken onze programma's precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaan uitdagingen aan de orde. Je krijgt een coach met wie je over het programma kunt reflecteren en volgende stappen kunt bedenken. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. We helpen je om jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Hoe zien de individuele begeleidingssessies eruit?

Ter ondersteuning aan het programma krijg je drie uur individuele begeleiding van een gecertificeerd Talentfirst coach. Hij of zij helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze coaches doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan.

De coach helpt je om tijdens het doorlopen van het programma gemotiveerd te blijven en is dus niet de inhoudelijke expert van het programma, maar hij of zij motiveert/support jou op de momenten dat het even tegenzit.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Wij zullen je nooit iets in rekening brengen

Moet ik het STAP-budget terugbetalen als ik de training niet afrond?

Nee.

Ik heb goedkeuring van het UWV, wat nu?

Gefeliciteerd! Vanaf 1 april 2023 start officieel het programma en zal je worden uitgenodigd voor de online omgeving. Mocht je een traject hebben gekozen waarbij coachgesprekken in het programma zit, dan zal jouw coach binnen twee weken contact met je op voor het inplannen van de coachgesprekken.

Moet ik mijn keuze voor scholing toelichten aan mijn werkgever?

Nee. Je hoeft je keuze voor scholing niet toe te lichten aan je werkgever. Je kunt gewoon de opleiding volgen die jij leuk vindt!

Ik heb een vraag over de STAP-regeling, maar die staat er niet tussen. Wat nu?

Heb je een andere vraag. Kijk dan eens op de Veelgestelde Vragen pagina van het UWV. Staat je vraag hier ook niet tussen? Stuur dan een mailtje naar stap@talentfirst.nl en wij proberen je vraag zsm te beantwoorden.