Kies jouw gratis STAP training, inclusief coaching!

Kies jouw gratis STAP training, inclusief coaching!

Wat is STAP eigenlijk?

Het STAP budget is een subsidie waarmee elke Nederlander per jaar € 1000 in zijn  of haar ontwikkeling mag investeren.

Een mooie manier van de overheid om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren.
Jij kunt daar gebruik van maken, als je er op tijd bij bent op 1 september!

Kies jouw gratis  STAP programma

incl COACHING

Carrièreboost  zelfonderzoek programma

1752,-
€0,-
Inclusief persoonlijke coaching
Ontdek wat jij te bieden hebt, incl Talentenanalyse, Drijfverenanalyse, 360 feedback en veel meer!
incl COACHING

All-you-can-learn programma

999,-

0,-
Inclusief persoonlijke coaching

Kies samen met jouw coach de slimste van > 400 online TalentFirst leermodules

incl COACHING

Onweerstaan-baar CV en Linkedin profiel

999,-
0,-
Inclusief persoonlijke coaching
Jouw beste presentatie online en offline, vanuit een sterk Merk IK (c)

incl COACHING

E-Commerce & marketplace expert

2500,-
0,-
Inclusief persoonlijke coaching

Leer hoe jij succesvol kunt online verkoopt op BOL.com, Amazon en meer

incl COACHING

Anti Stress / burnout pakket

999,-

0,-
Inclusief persoonlijke coaching
Voorkom stress en burnout, door jouw patronen, gewoontes en mindset te veranderen
incl COACHING

ICT orientatie training

999,-
0,-
Inclusief persoonlijke coaching

Een stap naar ICT overwegen?
Ontdek de meer dan 140 functies en ontdek jouw favoriet

Dit leer je met deze STAP trainingen, inclusief coaching:

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen  wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. Met een Talenten- en Drijfverenanalyse,  360 graden feedback en veel meer.

21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.

Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft
21 jaar

TalentFirst

10

Boeken gepubliceerd

4.000+

individuele klanten in 2021

> 100

coaches en trainers

Super resultaten van andere deelnemers

Lonneke Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf. Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!"
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, tricks t.b.v. solliciteren of überhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid."
Annemarie Worp
"Mijn coach wist via TalentFirst mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach."
Cornelis Lexmond
"De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia."
Marije Visser
"Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan."
Suzanne Baalman
"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het online programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar."

Zij gingen je voor! Bekijk hun ervaringen:

"Begeleiding was zeer professioneel en stimulerend!"

Veel gestelde vragen

Waar gaat dit precies over?

Om de tekorten en uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan, stelt de overheid  subsidie beschikbaar voor loopbaanscholing en voor om- en bijscholing. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden kunnen  hier een beroep op doen.

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden, start jouw TalentFirst CarrièreBoost Programma direct. Vanaf 1 september helpen we jou bij het aanvragen van de subsidie, zodat we je ook echt persoonlijk kunnen begeleiden. Het aanvragen is heel eenvoudig.

Hoe werkt het programma precies?

Tijdens de training komen jouw persoonlijke kwaliteiten en loopbaanuitdagingen aan de orde. Je krijgt een coach met wie je over het programma kunt reflecteren en volgende stappen kunt bedenken. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk. We helpen je om  jouw groei en toekomstplannen uit te vinden. We laten je ontdekken waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat wordt er NU van mij verwacht?

Aanmelden! Daarna kun je direct met het voorproefje starten, de online DroomBaanReis. De subsidie aanvragen gaan we samen doen vanaf 1 september

Wanneer en waar zijn de coachsessies?

Ter ondersteuning aan het programma wat je kunt volgen als de subsidie aan je is toegekend. Wanneer en hoe spreek je zelf af met je coach, op basis van jouw agenda en voorkeuren. De gesprekken vinden online plaats,

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Het enige wat belangrijk is, is dat je meewerkt aan het traject en de subsidie aanvraag. Daar helpt TalentFirst jou mee uiteraard!

"Het programma van TalentFirst kan ik iedereen aanraden"

Kies nu jouw GRATIS programma

Klik hier om te kiezen