Wil jij jezelf gratis omscholen tot E-commerce Specialist?

Wil jij jezelf gratis omscholen tot 

E-commerce Specialist?

Gratis aanmelden
Aanmelden is volledig gratis & vrijblijvend!
Bas Deelt Uit Hero

Disclaimer: 

Dit is geen dropshipping of “get rich quick” programma. Wij transformeren jou naar een echte Ecommerce expert en leren je hoe je een (eigen) merk succesvol kan runnen c.q. kan werken als E-commerce specialist.  Wij geloven in het toevoegen van zoveel mogelijk waarde, waarin product innovatie en het leveren van kwalitatieve producten, centraal staat!

De STAP regeling is tot stand gekomen door het Ministerie van SZW en uitgevoerd door UWV & DUO

Bekend van

Wat is het STAP opleidingsbudget?

Het STAP training budget wordt ter beschikking gesteld voor werkenden en werkzoekenden boven de 18 jaar. Met een budget van €1000 kun jij een cursus, training of opleiding volgen. De volgende aanvraagperiode start op maandag 2 januari om 10:00 uur. Benieuwd of jij in aanmerking komt?

null

Kom ik in aanmerking voor het STAP budget?

Je komt in aanmerking voor het STAP-budget als je aan de volgende criteria voldoet:
 • Je bent een EU-burger (of de partner van een EU-burger)
 • Je hebt een leeftijd tussen 18 en 67 jaar
 • Je bent volksverzekerd*
*Je hebt in de afgelopen 27 maanden minimaal 6 maanden in Nederland gewerkt, gewoond of een uitkering ontvangen.


Lees hier hoe je jouw €1000 kan claimen

Registreer je hier voor STAP

Meld je hier gratis aan en claim jouw voorregistratie voor de subsidie - hierna ontvang je van ons een aanmeldbevestiging. We gaan je zeker helpen door een herinnering te sturen vlak voor het STAP- budget geclaimd kan worden! Wees er op tijd bij, er zijn namelijk beperkt aantal plekken.

Verifieer jezelf met DigiD

Op 2 januari wordt het STAP-portaal bereikbaar op www.uwv.nl/stap . Hier kan je met je DigiD jouw persoonlijke aanvraag starten. Heb je nog geen DigiD? Vraag het hier aan!

Start de cursus

Wij regelen de rest, jij kan je vanaf nu heerlijk focussen om jezelf en je e-commerce bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wij zijn meer dan een opleiding

null

Stap voor stap plan

De cursus die je gaat volgen is gebaseerd op al de stappen die je moet doorlopen om succesvol te starten met je eigen webwinkel.

Community

De Plazatalk community is een platform waarop jij met like-minded ecommerce toppers kunt communiceren, courses kunt volgen en advies kunt vragen van onze E-commerce experts.

Mentorschap

Tijdens het  Event gaan wij jou uitleggen wat de winnende strategie is voor webwinkels. Daarnaast kun je in de Plazatalk community experts benaderen die jou en jouw business verder helpen.

Waarom zou je in 2022 een E-commerce Expert willen worden?

 • E-commerce heeft de hoogste groei van meer dan 16% op jaarbasis sinds januari 2020. (Emerce)
 • Met de enorme groei binnen e-commerce ondervinden de meeste spelers ook een toename in concurrentie. Door de concurrentie voor te blijven kun je de klant voor je winnen.
 • De online bestedingen van Nederlandse consumenten komen in 2021 uit op € 30,6 miljard, wat een stijging betekent van 16% ten opzichte van 2020. (Thuiswinkel)
 • De hoogst gemeten jaarsalarissen voor een e-commerce specialist ligt op €84.000. (Jobsking)

Wat krijg je van ons?

In deze cursus leer alles van A-tot-Z wat je moet weten om succesvol te kunnen verkopen in de E-Commerce. Je wordt daarbij persoonlijk geholpen door een gecertificeerde E-commerce coach.

Dit ga je leren

 • Module 1: De juiste Ecommerce Mindset
 • Module 2: Sourcing
 • Module 3: Inkoop uit China
 • Module 4: Bouw je eigen merk
 • Module 5: Verkopen op Bol.com
 • Module 6: Verkopen op Amazon

Leer van echte E-commerce Experts 

Deze training is vormgegeven door Bas Urlings, ook wel "bekend" als de "Ondernemer op Slippers". Hij reisde namelijk 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn E-commerce business door bleef draaien en zelfs uitgroeide tot het snelstgroeiende E-Commerce bedrijf van Nederland! 


In 2018 won hij de Crossborder Award en Gazelle Award als bekroning op deze snelle groei. De belangrijkste winsten behaalden hij op Marketplaces en met name Amazon. Via deze weg heeft hij inmiddels meer dan 54 miljoen omgezet via Marketplaces en nu leert hij andere ondernemers om succesvol te starten met E-commerce.

Zie wat anderen zeggen

null

Meld je nog snel aan voor STAP

Disclaimer: Dit is geen dropshipping of “get rich quick” programma. Wij transformeren jou naar een echte Ecommerce expert en leren je hoe je een (eigen) merk succesvol kan runnen c.q. kan werken als E-commerce specialist.  Wij geloven in het toevoegen van zoveel mogelijk waarde, waarin product innovatie en het leveren van kwalitatieve producten, centraal staat!