Gashouder Challenge (#12 van 50): De dag van de overvloed!

Ik ben op een missie. Nog 39 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Tijdens het hardlopen gebeurt dat vaak en vandaag alweer, en achteraf lijkt het zo simpel: een gouden idee! Natuurlijk moet het gaan over De dag van de overvloed! Het dagseminar en de avond moeten volledig gekoppeld. Overdag gaat het over je werk, en hoe daar je droombaan van te maken. ’s Avonds over de rest van je leven, geven, delen, goed doen en feesten. Zo’n logische link!

Artsen Zonder Grenzen, Vitae en Rishis

Het was een mooie dag vandaag. Ook Boris Veldhuizen van Zanten vindt het leuk om mee te doen aan de dag, het rijtje van personages uit het boek live on stage groeit. Inmiddels al zeker zo’n tien, vijftien. En een aantal via een filmpje. Wordt erg leuk!

Ook contact met Artsen zonder grenzen. Ze vinden het hefboom idee van de avond van de overvloed een geweldig idee en stappen in ons bootje. Leuk hoor!

Vitae st

apt er ook in. Ze zijn erg enthousiast. Morgen bespreek ik de details met hen. Erg goed!

Met Saskia van Rishis een zakelijke afspraak gemaakt. Ik huur haar in voor haar bijdrage aan het feest. Ik denk dat dat goed is, omdat daarmee het feest naar een hoger niveau wordt getild. Ik merk in mezelf ook de kruidenier, het is toch weer geld, maar weet dat het juist dit soort dingen zijn die het verschil gaan maken. Ze is er dan nu ook echt met commitment bij en dat hebben we nodig. Ze kan op een groot deelgebied (inrichting, concept en programmering) een perfecte sleutelrol spelen, ook richting de vrijwilligers die zich ermee willen gaan bezighouden. Leuk dat de link tussen Vitae en Rishis dan gaat ontstaan, zoals ik in mijn boek beschreven heb!! Fictie en werkelijkheid enzo….

Morgen gaan we los met de verkoop

Vanaf morgen gaan we ook echt los met de verkoop van de dag. Het moet toch een eitje zijn om in deze tijd een paar honderd mensen te werven voor een geweldig, career-and-life-changing event! Mijn Carp column die ik vandaag schreef gaat over een les die ik nu al uit dit traject heb geleerd. De experts erbij halen is een absolute versneller van dingen die eerst onmogelijk leken. Morgen een Telegraaf column schrijven. Iemand nog een goed idee voor een onderwerp wat linkt met 20 november?