Is jouw CV het beste CV van Nederland?

Het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’, dat ik samen met mijn vrouw Wien schreef in 2006 (in Maleisië!), kwam in 2011 in een nieuwe versie uit. We deden hier een oproep voor onweerstaanbare CV’s voor in het boek. Je kunt het boek – met de CV’s – inmiddels hier bestellen.
Van het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’ zijn inmiddels zo’n 20.000 exemplaren verkocht. Een heel mooi aantal voor een loopbaanboek.

Een onweerstaanbaar CV

Op zich niet zo gek, want een CV is nog steeds een cruciaal onderdeel van veel sollicitatie- en oriëntatietrajecten. En dus bij uitstek het document wat je kunt inzetten voor je ‘personal branding’. Laat jouw CV je van je meest sprankelende kant zien?
In ons boek laten we zien dat er eigenlijk maar één maatstaf is voor een goed CV: de vraag of je er zelf blij van wordt!
Is het CV in staat jou – op de voor jou beste manier aan anderen te presenteren, ook als je zelf niet in de buurt bent. En welke keuzes in vorm, inhoud en presentatie moet je daarvoor kiezen. Er is zoveel mogelijk, kijk maar eens hier of hier of hier (als je ’t wat minder heftig wilt).
Op deze website kun je nog meer voorbeelden van cv’s vinden

De nieuwste versie van het boek, wordt uitgebreid met een full colour katern, waarin de beste voorbeelden van onweerstaanbare CV’s worden opgenomen. En daarvoor gaan we op zoek!

Heb jij een CV dat een gooi kan doen naar de titel ‘Het Beste CV van Nederland’ ?

Doe mee aan de competitie en stuur je CV naar cv@talentfirst.nl met een motivatie voor je nominatie. Als we onder de indruk zijn, tonen we je CV hieronder op deze online plek. Op die manier kunnen bezoekers van deze site, middels een reactie op dit bericht, hun stem uitbrengen op het beste CV.

De beste CV’s krijgen een ereplaatsje in ons boek! Als dat geen versneller van je loopbaan wordt….!

Geef je mening!
Onderstaande CV’s zijn als ‘onweerstaanbaar’ opgenomen. Welke vind jij het best/ mooist/ effectiefst?
Laat je reactie onder aan dit bericht achter. Als je een reactie achterlaat, maar je kans op een gratis boek, we verloten 10 exemplaren. De best beoordeelde CV’s kom in ons boek!

Inzending 1. Dimitri Lambermont

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 3. Marjo Roos


Inzending 4. Annette Dolle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 5. Marnet Schoemaker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 6. Carolien Ruijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 7. Petra Schouten-Mathey

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 8. Tessa Faber

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 9. Leonie Fotiadis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 10. Peter van Embden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 11. Sonja Hollands

 

Inzending 12. Marcel Burger
Inzending 13. Anna Duznovic

Inzending 14. Emil Doychev

 

 

 

 

 

 

 

Inzending 15. Daan Mijnders