Overvloedsdag Challenge (#23 van 50): Introducing: de Ambassadeurs

Ik ben op een missie. Nog 26 dagen om een 500+ p seminar en een 1000+ p feest in de Gashouder neer te zetten. Elke dag een blogpost over de vorderingen.

Wow! Wat een dag.

Ooit hoorde ik dat zondag rustdag was, maar dat zal voor email geweest zijn. Ik denk dat ik vandaag toch zo’n 500 emails langs heb zien komen (de helft was overigens van Saskia van Rishis die houdt van emailbombardementen). Maar wat is het super om te zien hoeveel mensen enthousiast zijn en bezig zijn met de Avond van de Overvloed, op een vrije zondag.

Ambassadeurs

Vandaag een heel aantal (ongeveer 80) bijzondere mensen uitgenodigd als ambassadeur, om het verhaal verder te verspreiden. Mensen waarvan ik het gevoel heb dat ze erbij passen. (merkte ook een paar keer dat mensen afvielen, geen overvloedsdenkers…)
Met ambassadeurs werken is echt een heel goed idee. De vraag is om te komen, mee te doen en het verhaal actief te verspreiden in je netwerk. In ruil ben je passieve co-creator van het feest (wij regelen het allemaal) en het gevoel wat we daar met elkaar gaan delen. Niks schaarste, overvloed!!
Herken je hierin en wil je ook ambassadeur van het feest worden? Stuur me dan even een mail!

De reacties zijn gaaf! Inmiddels hebben al zo’n vijftien mensen volmondig ja gezegd op mijn vraag!

Wat fragementen uit reacties:

  • Ik vind jullie initiatief heel inspirerend en was eigenlijk op eigen houtje al actief als ambassadeur! En inderdaad ben ik iemand die denkt en leeft vanuit overvloed en dat wil ik nog veel grootser gaan leven dus: count me in…
  • Wat een fijn plan weer, Huub huub! Ik ben in!
  • Een volmondig JA!
  • Tuurlijk ben ik erbij en ik ben allang in de rol van ambassadeur!

Het kan alleen nog maar gaan lukken inmiddels! Morgen gaan we het persbericht afmaken en GROOTs de wereld in sturen. En nu slapen!