Parkeren als passie

Vlakbij mijn huis is de RAI, waar op dit moment een beurs over parkeren plaatsvind. Het is gelijk een grote chaos in de wijk…

Verschillende passies

Ik vind het fascinerend hoe verschillende mensen een verschillende passie kunnen hebben. Ongetwijfeld lopen er in de RAI velen rond met een passie voor het oplossen van parkeerproblemen. Ik denk dat veel andere mensen zich daar weer niets bij voor kunnen stellen.

Ik kan me daar van alles bij voorstellen: Al jaren lang verbaas ik me erover dat er nooit iets is uitgevonden waardoor je de lege plekken tussen geparkeerde auto’s, die te klein zijn om een auto in te parkeren, kunt gebruiken. Iets van een doorschuifsysteem (je kent die spelletjes met die schuifvakjes) of een zijwaarts inparkeersysteem. Dat moet toch kunnen!

Passie ontwikkelen

Het feit dat mij dit al letterlijk jarenlang fascineert, betekent dat ik er een passie voor heb of voor zou kunnen ontwikkelen. Ik weet zeker dat er niet veel anderen zijn met dezelfde fascinatie, wat mij dus een belangrijk concurrentievoordeel op zou leveren. Een eitje dus, om daar mijn droombaan in te vinden. De eerste stap zou die beurs in de RAI zijn.
Tis dat ik mijn droombaan al heb……