2-daagse Verdiepingtraining Coachen met DISC

2-daagse DISC Master Coaching

Na deze training beheers je diverse methodieken om als (loopbaan)coach aan de slag te gaan met de DISC-methode.


 • Ontdek hoe je een DISC-traject vormgeeft voor 1-1 coaching
 • Leer diverse methodieken die jij in kunt zetten tijdens 1-1 coaching met DISC
 • Ontdek hoe jij je als coach kunt verbeteren met diverse DISC-werkvormen

In het kort

De training heeft als doel jou meer verdieping, mogelijkheden en plezier te geven in de manier waarop jij kunt coachen met DISC. 

Je leert diverse methodieken waarmee je een DISC en Drijfveren profielgesprek meer inhoud en diversiteit kunt geven. Je ontdekt tevens hoe je een vervolgtraject vormgeeft. Daarnaast krijg je inzicht in hoe jij jouw coachee zelf de regie over zijn proces laat houden. Hoe zorg je dat je coachee zelf aan het werk gaat? Welke veel voorkomende vraagstukken zijn er? Hoe confronteer je respectvol?


Je ontdekt wat je kunt doen wanneer een coachee het niet eens is met zijn profiel. Of miscommunicatie vooral buiten zichzelf legt. Je leert diverse werkvormen die je kunt inzetten bij voorkomende vragen bij elke DISC-stijl. Ook ga je veel oefenen en krijg je feedback op wat er al uitstekend gaat en waar je kunt aanscherpen.


Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor gecertificeerde DISC- en Drijfveren (loopbaan)coaches die Disc inzetten tijdens hun coaching en daar nog beter in willen worden. Om optimaal leerrendement te behalen en de transfer naar de praktijk te verhogen is het handig dat je in de praktijk kunt oefenen met het begeleiden van coachees. 


De Training

 • 1 dag training met een groep van max 12 deelnemers 
 • 1 Terugkomdag (beide dagen van 9:30 - 16:30 uur)

Wat ga je leren?

 • Hoe je een coachgesprek voert met DISC
 • Hoe je achter de échte leervraag komt en de koppeling met DISC
 • Hoe je de regie over diens ontwikkeling bij je coachee laat
 • Wat je kunt doen wanneer een coachee zich niet herkent in zijn profiel
 • Welke werkvormen je bij veel voorkomende vragen in kunt zetten
 • Wat jouw eigen kwaliteiten en valkuilen als coach zijn

Plaats & data

Voor de meest recente plaats & data kijk op de aanmeldpagina


Lestijden: 09.30 - 17.00 uur


Studieduur

16 uur


Studiewijze

Klassikale training


Contacturen

2 x klassikale lesdag


Locatie 

Amsterdam


Jouw investering

De investering bedraagt € 1347,- exclusief 21% btw.


Inbegrepen in de prijs zijn: leskosten, materialen, locatiekosten inclusief lunch, certificaat,.


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling


Annuleren kan kosteloos tot 8 weken voor aanvang van de training. Annuleer je binnen 8 tot 4 weken voor aanvang van de training dan zijn we genoodzaakt 20% van de prijs in rekening te brengen. Bij annulering binnen 4 weken tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 30% van de prijs. En bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 50% van de prijs.  


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Betaling

De betaling gebeurt bij aanmelding.
Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel of boven je bureau. Het mag gezien worden dat jij hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling.

Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.