Contactgegevens TalentFirst Nederland BV
arrow_drop_up arrow_drop_down

Aansluiten als TalentFirst Netwerk Partner?

Neem contact op!

TalentFirst Centrale locatie

Of vind ons op social media

Parkeren


In de directe omgeving van ons nieuwe pand geldt een parkeertarief van € 6,- per uur. Voor een kort bezoek kun je op de Hugo de Grootstraat en het Hugo de Grootplein maximaal 1 uur parkeren voor slechts 10 cent.


Je kunt ook parkeren bij een P+R locatie, zoals het Transferium Bos & Lommer of Sloterdijk. Klik hier om te kijken welke P+R locatie vrije parkeerplekken heeft.

Parkeren bij een P+R kost € 1,- per 24 uur (bij aankomst voor 10:00 uur € 8,- voor de eerste 24 uur). Vervolgens kun je met het openbaar vervoer verder reizen naar ons pand (zie verder ‘Openbaar vervoer’). Kijk hier hoe het werkt.


Reis je alleen, dan kun je het beste op je eigen OV-chipkaart reizen. Ben je met twee of meerdere personen, dan kan het voordeliger zijn om op de parkeerlocatie de speciale P+R ov-kaartjes te kopen. Lees hier wat voor jou voordeliger is.


Een andere optie is de bij Amsterdam Sloterdijk gelegen Parkbee Parkeergarage Sloterdijk. Je parkeert hier voor slechts € 1,50 per uur en max € 10,- per 24-uur.

Betalen gaat via de Parkmobile App.

Openbaar vervoer


Vanuit P+R Bos en Lommer: Bus 21 (halte Frederik Hendrikplantsoen – 6 minuten lopen).

Vanuit station/P+R Sloterdijk: Tram 12 (halte Bilderdijkstraat/ De Clerqstraat – 9 min lopen.

Vanuit het Centraal Station: Tram 13 en 17 (halte Marnixtraat/ Rozengracht – 7 min lopen).

Bus 18, 21, 170 en 172 (halte Marnixtraat/ Rozengracht – 7 min lopen)

Vanuit KNSM eiland, via Oost, Leidseplein: Tramlijn 10 (halte Bloemgracht – 5 min lopen).

Vanuit Oost, Muiderpoortstation via de Overtoom: Tramlijn 3 (Hugo de Grootplein – 3 min lopen).


Auto

Neem vanaf de A10 West de afslag S105 en ga aan het einde van de afslag rechtsaf richting het Centrum. Na ongeveer 5-10 minuten kom je aan bij een grote rotonde. Ga hier linksaf (neem de rotonde driekwart), de Frederik Hendrikstraat in. Sla na 100 meter rechtsaf de Eerste Hugo de Grootstraat in. Rijd bij de eerstvolgende kruising rechtsaf de Van Oldenbarneveltstraat in. Ons pand bevindt zich na ongeveer 50 meter aan je rechterhand.

TalentFirst gebruikt cookies