3-daagse Verdiepingstraining Teams trainen met DISC

3-daagse DISC Master Certificering Teams

Ontdek de kracht van DISC waarmee jij teams kunt helpen om effectiever samen te werken. Door praktische handvatten verbeter je jouw skills als teamtrainer en sta je sterker voor de groep.


 • Verbeter jouw skills als teamtrainer en sta sterker voor de groep
 • Ontdek hoe je een DISC Training voor teams kunt ontwerpen en uit kunt voeren
 • Oefen met diverse werkvormen die je kunt inzetten

In het kort

In de 3-daagse DISC Master Certificering Teams leer je hoe je een groepstraining of workshop met DISC ontwerpt, hoe je deelnemers inzicht in hun voorkeurs gedrags- en communicatiestijlen geeft en hoe je dit kunt doen zowel met als zonder DISC profielen. De training heeft als doel jou uit te rusten met alle praktische tools die je nodig hebt om een teamtraining met DISC succesvol en met plezier te geven. 

 

Je leert o.a. hoe je een DISC training ontwerpt, hoe je verbinding en veiligheid creëert, hoe je de deelnemers leert reflecteren op hun communicatievoorkeuren en wat je kunt doen wanneer de sfeer omslaat. Daarnaast komen er uiteraard veel werkvormen en oefeningen aan bod, die je direct in je trainingen kunt toepassen!


Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor teamtrainers, agile coaches, teamleiders en iedereen die zich verder wil professionaliseren en DISC in wil zetten bij teams. Je kunt aan deze training deelnemen als je de DISC Professional Certificering of een vergelijkbare DISC training hebt gevolgd.


De Training

  • 3 dagen op locatie in Amsterdam met een groep van max 12 deelnemers. 
  • Dag 1 en 2 vinden in twee opeenvolgende weken plaats, Na deze eerste 2 dagen ben je  in staat om een DISC workshop te geven. 
  • Om optimaal leerrendement te behalen en de transfer naar de praktijk te verhogen is het handig (niet verplicht) als je tussen trainingsdag 2 en 3 in de praktijk kunt oefenen met het begeleiden van teams. Regel dit als dat lukt van tevoren. Bied bijvoorbeeld een workshop aan met korting of vraag in je netwerk of je met een team mag oefenen. 
  • Dag 3 vindt 4-5 weken plaats na dag 2. Op deze (terugkom)dag worden de opgedane ervaringen besproken, aanvullende werkvormen gegeven, puntjes op de i gezet en ga je oefenen met alle stof. Ook wordt de online tool uitgelegd die je kunt gebruiken om teamrapportages te maken.  


Wat ga je leren?

 • Wanneer je DISC profielen inzet en hoe je achter de échte leervraag van jouw opdrachtgever
 • Hoe je een offerte schrijft en een programma bedenkt en inricht
 • Hoe je het team elkaars kwaliteiten en valkuilen laat leren kennen én wat die van jou als teamcoach zijn
 • Het werken met teamrapportages
 • Hoe je werkvormen voor een DISC-training bedenkt en uitzoekt
 • Hoe je interventies in het hier en nu doet

Plaats & data

Alle trainingdagen vinden plaats bij TalentFirst op de Asterweg 20d, 1031HN Amsterdam.

De lestijden zijn van 09.30 - 16:30 uur (inloop vanaf 9:00 uur).

Kijk op de aanmeldpagina voor de meest recente data.


Studieduur

24 uur


Studiewijze

Klassikale training


Contacturen

3 x klassikale lesdag


Locatie 

Asterweg 20d, 1031HN Amsterdam


Jouw investering

De investering bedraagt € 1797,- exclusief 21% btw.

Inbegrepen in de prijs zijn: leskosten, materialen, locatiekosten inclusief lunch, certificaat.


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling


Annuleren kan kosteloos tot 8 weken voor aanvang van de training. Annuleer je binnen 8 tot 4 weken voor aanvang van de training dan zijn we genoodzaakt 20% van de prijs in rekening te brengen. Bij annulering binnen 4 weken tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 30% van de prijs. En bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten 50% van de prijs.  


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Betaling

Betaling gebeurt bij aanmelding.Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel of boven je bureau. Het mag gezien worden dat jij hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling.

Bij TalentFirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.