TalentFirst Nederland BV

Een nieuwe lead!

Hi TalentFirst Partner,

 

Super dat je een potentiƫle nieuwe lead gaat aandragen. Onderstaand kan je alle gegevens invullen die we nodig hebben om deze lead te kunnen opvolgen. Het formulier is rechtstreeks gekoppeld met ons CRM-systeem,

 

  • Naast natuurlijke alle informatie van de lead zijn we ook erg benieuwd wat je allemaal al weet over de lead, de organisatie en welke uitdagingen ze hebben dit kan je aangeven in het veld "Beschrijving".
  • Tevens willen we je vragen om de lead een rating te geven van 1 tot 5 sterren. Kortom hoe warm of koud is de lead, kennen ze Talentfirst en haar dienstverlening al (warm) of zijn we helemaal nieuw voor ze (koud)? 1 is koud en 5 is heel warm.
  • Vergeet niet om in het laatste veld je eigen naam te vermelden zodat we weten wie we op de hoogte moeten houden en deze lead heeft aangedragen. Zodat we jou ook kunnen betrekken en belonen bij het succes van deze lead.

 

Nadat jij deze lead hebt aangedragen gaan wij de lead kwalificeren, dit doen we aan de hand van BUMM-criteria (Budget, Urgentie, Mandaat en Match). We houden je op de hoogte van de voortgang en hopen natuurlijk dat we tot een mooie samenwerking kunnen komt met de door jou aangedragen lead.

 

Dankjewel,

 

Met warme groet,

 

Het Talentfirst Team Bedrijven