Als Coach of Trainer aansluiten bij TalentFirst

Sluit je aan als TalentFirst Partner 

en groei in business, verbinding en ontwikkeling

Want als coach of trainer samenwerken is leuker, slimmer en inspirerender

Ontvang gratis het boek 'Lekker werken' ter waarde van €20,-

Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen het op. Wij betalen het boek en de verzendkosten ;) 


Lekker Werken Boek

Als TalentFirst Partner ben je trainer/ coach van de toekomst dankzij het 
FutureFit Learning Programma!

Als TalentFirst Partner kun je gratis deelnemen en jezelf een digitale upgrade  geven en meegaan in de razendsnelle ontwikkelingen in de markt van professionele ontwikkeling en leren:
  • leer de trends en ontwikkelingen in digital learning
  • creëer een growth mindset t.a.v. learning technologie
  • leer digitaal vaardig begeleiden, remote en a-synchroon
  • snap het veld van digital learning en alle tools en platforms
  • breng het in de praktijk als FutureFit Learning Coach

  Het FutureFit Learning Programma levert je meer werkzekerheid op, een groter bereik, meer impact, meer flexibiliteit, meer rust en leuker werk omdat je kunt focus op het menselijke.

in 2021 samen hielpen we > 4.000 mensen met coaching en training

In 2022 is dat waarschijnlijk een veelvoud daarvan

TalentFirst is al 21 jaar succesvol dankzij de beste en leukste coaches, trainers, talentmanagers en HR specialisten

Dankzij de fantastische trainers, coaches en programmamanagers die als Partner aan TalentFirst verbonden zijn. zijn wij het ideale bureau voor onze klanten. En het warmste netwerk waar je als trainer, coach, talentmanager of programma ontwikkelaar kunt ondernemen en floreren in vrijheid en verbondenheid.


TalentFirst Partners zijn gelijkgestemde professionals met de gezamenlijke missie om mensen in organisaties in hun kracht te zetten en organisaties om te helpen vormen naar Great Places to Work. De beste mensen die zich daarin herkennen en mee willen doen zijn van harte welkom!


Als je werk niet leuk is, ben je zelf niet leuk. 

Dus maken de ondernemers in het TalentFirst netwerk elkaar leuker en sterker door samen te werken. Ze bouwen en werken samen in klant programma’s, wisselen ervaringen uit en co-creëren in het collectief.

Bied jouw relaties één van de (gesubsidieerde) TalentFirst programma's, ontvang sales provisie en voer het werk zelf uit (als je wilt)

Samen werken online en vanuit meer dan 100 flexlocaties door het hele land

Gezamenlijk creëren om de klant het beste te bieden

Maandelijkse activiteiten als Meet & Eat diners, borrels, netwerkbijeenkomsten. Jaarlijkse tweedaagse.

Praktische inzichten, inspiratie en tips delen over het vak en het zelfstandig ondernemerschap

Kies voor vrijheid en verbinding in ondernemerschap!

We vertellen je graag alle details over onze unieke samenwerking en het warme bad dat TalentFirst is voor de TalentFirst Partners. Laat hier je gegevens achter!

TalentFirst is Overvloed

TalentFirst is georganiseerd vanuit overvloed. Wij geloven dat er genoeg is voor iedereen en willen onze talenten, ideeën, inzichten en dromen delen. We vinden het meest belangrijke in werk om het goed te hebben met elkaar. Belangrijker dan winst, aandeelhouderswaarde of kwartaalcijfers. Wij hechten niet aan het afschermen van onze ideëen, het concept concurrentie en het belang van winnen. Niemand is namelijk zo slim als wij allemaal bij elkaar

TalentFirst Partners verdienen meer dan bij andere trainings- en coaching organisaties. 

Zij delen wat ze hebben, wie ze kennen en wat ze kunnen. Dat doet  iedereen, dus krijg je er een veelvoud terug.

3 redenen om te kiezen voor het TalentFirst Partnerschap

Coaching Amsterdam Coaching Rotterdam Coaching Utrecht

TalentFirst: landelijke organisatie

Het TalentFirst Partner Netwerk ontmoet elkaar door het hele land,.


Er zijn intervisie bijeenkomsten, lunches, online inspiratiesessies en ook gewoon activiteiten voor de fun, georganiseerd door de ondernemers zelf. 

Maar ook in de online community, waar ze elkaar ondersteunen, supporten en uitdagen. Dat is het online koffieapparaat

Vertel me meer!


None of us is as smart as all of us

TalentFirst Coaching

Onze gezamelijke passie

Uitwisseling gaat natuurlijk vaak over het vak van trainen en coachen, waar we allemaal een passie voor hebben. Niets mooier dan anderen mensen helpen nog beter zichzelf te zijn op hun werk. Daarin vinden we elkaar moeiteloos, dagelijks en met veel plezier, zowel n de online community als offline bij de klant, op kantoor of in het land.

Coach trainer talentmanager hr specialist

En het noodzakelijk kwaad.....

Maar het gaat ook over het ondernemen op zich, hoe je je zaakjes organiseert, de boekhouding doet, je doelen stelt en haalt, het beste uit jezelf haalt en blijft doen waar je goed in bent. En dan is het wel zo leuk dat je in een omgeving bent met zowel startende als zeer ervaren ondernemers, die op onverwachte manieren van elkaar leren.

Het Merk IK

Personal branding intern en extern

Het scheelt dat Personal Branding zo’n beetje uitgevonden is bij TalentFirst, met de bestsellers als ‘Het merk IK ®’. en het boek ‘Een onweerstaanbaar CV’

Je zichtbaarheid vergroten op de juiste manier, bijvoorbeeld op de goed bezochte TalentFirst site, draagt daar aan bij. Maar ook de trainingen die worden aangeboden, om bijvoorbeeld je pitch te verfijnen, je social media skills te ontwikkelen of jezelf als thoughtleader te laten zien.

18 jaar coachings ervaring 18 jaar trainingservaring

Profiteren van 21 jaar ervaring en reputatie

Ook sales is een essentieel onderdeel van gesprek. Hoe zorg je dat je de juiste klanten aantrekt. Dat kan onder de naam van TalentFirst in een Accountteam, voor de grotere projecten, die je nooit als eenpitter kan binnenhalen of trekken, maar met de 20 jaar ervaring en reputatie van TalentFirst wel.

Dat levert ook nog eens wat hogere uur- en dagdeeltarieven op. Da’s wel zo makkelijk in een overvolle markt van aanbieders.

Voor sales worden ook trainingen aangeboden, bijvoorbeeld over hoe je de deal maakt, nieuwe klanten ontdekt en behoudt en hoe je op het juiste niveau binnenkomt bij je klant.

Opvallend veel mannen onder de TalentFirst Partners

Hoewel het vak van talentmanagement en coaching wordt gekenmerkt door een meerderheid aan vrouwen, is bij TalentFirst een groot aantal mannen aangesloten als TalentFirst Partner. En dat geeft een toffe sfeer van diversiteit, humor, energie en relativeringsvermogen. Waar ook de aangesloten vrouwelijke TalentFirst Partners van genieten natuurlijk....

Interne trainingen

Interne trainingen zoals 'Zakelijk Tekenen op flip-over' en 'Speedmailen' en 'Sales als specialist' en 'Personal Branding 'samen met je collega's. Daarnaast heb je toegang tot het onbeperkt online leren aanbod in de TalentFirst Academy.

Als TalentFirst Partner::

 • kun je gratis deelnemen aan het Future Fit Learning Programma
 • mag je je uitgeven onder het merk TalentFirst;
 • kun je jouw relaties laten deelnemen aan diverse gratis, gesubsidieerde programma's, waar jij provisie over ontvangt.
 • kun je worden uitgenodigd om werk uit te voeren en te ontwikkelen voor TalentFirst klanten, op basis van vaste tarieven, die hoger zijn dan de markt:
  • € 90 voor coaching, of 
  • € 105 voor senior coaching en 
  • € 400 voor een dagdeel training
 • word je onderdeel van het warmste netwerk van collega’s, met wie je via allerlei kanalen verbonden bent (Appgroepen, diners en borrels, nieuwsbrief, kennissessies en activiteiten);
 • komt je profiel zichtbaar op de website van TalentFirst en op sites van partners van TalentFirst;


 • krijg je toegang tot TalentFirst mail, agenda en intranet.
 • krijg je toegang tot de TalentFirst Google Drive omgeving, met alle kennis en klantvoorstellen uit 21 jaar TalentFirst
 • doe je mee met de TalentFirst All-You-Can-Learn Academy
 • word je uitgenodigd voor de sociale activiteiten, zoals de maandafsluitingen, meet&eat diners, borrels en BBQ;
 • word je met regelmaat verrast en in de watten gelegd als TalentFirst Partner door het interne organisatie team;
 • kun je jaarlijks mee met de Interne Tweedaagse.

  Bovendien kun je als TalentFirst Partner:
 • betaald meebouwen aan de interne organisatie
 • eigen klanten inbrengen en daarover provisie ontvangen
 • een klant of project onder je hoede nemen, waarvoor je als accountmanager of projectmanager betaald wordt

TalentFirst heeft in haar 21 jarig bestaan een prachtig merk opgebouwd, een bijzondere reputatie en een indrukwekkende klantenlijst. Binnen de vele grote corporates en kleinere bedrijven, zijn letterlijk duizenden TalentFirst fans, die met een intensief traject in hun loopbaan een volgende stap hebben kunnen zetten. Daaruit komen vervolgopdrachten en nieuwe programma's voort.
Als TalentFirst  Partner  sta je vooraan als het gaat om de invulling van ontwikkeling en uitvoering van deze programma's. Op basis van het principe 'de juiste man (m/v) op de juiste plaats', worden  teams samengesteld van collega's die met elkaar de klant zo goed mogelijk snappen en kennen en de optimale interventies voor de klant vormgeven.

Samenwerken als Coach od Trainer

Schaalvoordeel scheelt €

Door de schaalgrootte van het netwerk, maak je ook handig gebruik van inkoopvoordelen.

De Talentenanalyses en Drijfverenanalyses, die in alle TalentFirst programma's zitten, kun je aantrekkelijk inkopen, om door te verkopen en in te zetten bij je klanten. Je kunt jezelf en je klanten ook laten certificeren om met deze methode te werken, die al zovele duizenden mensen heeft geholpen.

Samen TalentFirst Partners

Een netwerk is zo sterk als alle mensen die er onderdeel van uitmaken. En als iedereen wat bijdraagt, krijg je allemaal exponentieel veel terug. Dus alleen halen werkt niet, er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd. 

 • In de online community verdien je ‘Karma punten’ als je anderen helpt, dat levert een leuk spel op. 
 • Vanuit je eigen profiel kun je met anderen connecten, berichten sturen, online groepen of mini commmunities maken rondom bepaalde onderwerpen. 
 • En ook in de offline wereld wordt het enorm gewaardeerd als je iets voor het netwerk doet, zoals bijvoorbeeld het organiseren van events of kennis sessie. Als senior kun je daar ook financieel voor beloond worden.
Ik wil alle details weten!


De taart groter maken samen

Het netwerk bestaat uit stevige professionals die niet in schaarste geloven, maar zien dat er meer dan genoeg is voor iedereen en dat we samen de taart niet eerder op hebben, maar juist groter maken. 

Ondernemers die graag met anderen verbinden en delen, elkaar beter willen maken en in het licht willen zetten. Niet alleen op de bagagedrager komen zitten, maar het stuur van hun leven stevig in handen hebben. Het zijn mensen die het best alleen zouden kunnen - dat vaak al jaren gedaan hebben - maar het gewoon leuker vinden samen.

Goedkoop en onbetaalbaar

Als TalentFirst Partner betaal je een maandbedrag van € 200 ex btw (ahum, da's nog geen 2 uur werk).  
Je kunt maandelijks stoppen als het je niet meer bevalt, maar dat is niet echt wenselijk om al in de eerste 5-6 maanden te doen want kennismaking en synergie heeft ook tijd nodig.

Gaan we er samen een feestje van maken?

Het interne team

 • Anouschka: intern backoffice
 • Esther: operatie
 • Suzan: projecten 
 • Patrick: accounts 
 • Kathleen: algemeen directeur
 • Thomas: marketing
 • .Vacature: community manager

Huub van Zwieten

 • oprichter/ eigenaar
 • echtgenoot en vader
 • thoughtleader over talentdenken
 • denker in overvloed
 • out-of-the-box speler
 • Droombaanguru 🙂
 • kapitein van de 'Embrace Life'
 • niet onverdienstelijk zanger....

De community

 • > 80 collega's
 • inspiratie
 • kennis
 • werk
 • ontmoetingsplekken
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • events
 • online verbinden
 • gezelligheid
 • co-creatie
 • trainingen
 • sales boosts
 • kansen
 • ideeen
 • inkoopvoordelen
 • 21 jaar ervaring
 • top reputatie
 • klantennetwerk
 • 100 coachlocaties
 • ......
 • ...

Jij!!

 • keigoed in je vak
 • stevig en comfortabel op eigen benen
 • een heel leuk iemand
 • uniek!!
VEEL GESTELDE VRAGEN:


 • Hoe zet ik de eerste stappen?
  Via de link onder aan de pagina laat je je gegevens achter. Dan ontvang je een mail met een aantal vragen over jezelf en je business.

  Jouw antwoorden vertellen ons of er voldoende aanknopingspunten zijn om een match te vermoeden.
  Bij voldoende aansluiting, nodigen we je uit voor een online ontmoeting. 
  Als we het daarna allebei nog steeds leuk vinden, tekenen we een samenwerkingsovereenkomst.
  Dan mag je jezelf TalentFirst Partner noemen.

 • Hoe lang duurt het traject van eerste contact totdat ik TalentFirst  Partner  ben?
  Maximaal een maand, vaak korter.

 • Wat levert het me eigenlijk business-wise op?
  Als TalentFirst Partner ben je onderdeel van het netwerk, waarbij allerlei benefits horen (zoals hierboven beschreven).
  Wat betreft je business kun je op drie manier profiteren:
  1. Het netwerk helpt jou beter en leuker te worden in je eigen business, waardoor je meer klanten kunt aantrekken, die je gewoon zelf bedient (zoals je dat nu ook al doet)
  2. Je kunt de TalentFirst programma's aan je eigen klanten aanbieden. Dat zijn niet zelden gesubsidieerde programma's die gratis zijn voor de klant. Da's makkelijk binnenkomen. Jij krijgt daar dan provisie over en bepaalt zelf of jij het uit wil voeren of niet.
  Je kunt ook  verdienen op uren die je niet zelf draait, maar andere TalentFirst  Partners.
  3. Mogelijk word je uitgenodigd om bij een van de vele TalentFirst klant te komen mee doen in de uitvoering. Daar krijg je dan een mooie - vooraf overeengekomen - vergoeding over en het levert je een leuke klus op met inspirerende, gelijkgestemde collega's.

 • Welke (vervolg)kosten zijn er eventueel mee gemoeid? 
  Er zijn geen andere (vervolg) kosten dan het maandbedrag. Wel kunnen er kosten zijn voor trainingen of activiteiten die worden aangeboden, waar je dan uiteraard zelf voor kunt kiezen.


 • Worden er concrete afspraken gemaakt over samenwerking en tarieven of is dit afhankelijk van opdrachten en klanten? 

  Ja, we tekenen aan de start van de samenwerking met elkaar een samenwerkingsovereenkomst, waarin we een aantal spelregels overeenkomen. Omdat we geloven in overvloed, leggen we elkaar niet al te veel vast, maar hebben we wel wat kaders, zoals de vaste tarieven, die boven de markt liggen. Belangrijk disclaimer (maar dat had je al begrepen): Je inzet op klanten kan als jij de juiste persoon voor de klant bent, er is geen garantie op werk.


 • Is er een minimum aantal uren dat je voor TalentFirst moet werken?
  Nee, we kiezen voor vrijheid in verbondenheid, dus iedereen mag zelf weten hoe je je tijd indeelt. Sommige ondernemers hebben het zo druk in hun eigen succesvolle winkel, dat ze helemaal geen ruimte of behoefte meer hebben om voor TalentFirst te werken. 


 • Vinden er bovenop de aansluitingskosten nog afdrachten plaats? 
  Nee.

 • Moet je altijd onder de naam TalentFirst werken?
  Nee, je bent vrij om onder je eigen naam en voor eigen rekening klanten te bedienen. We geloven erin dat er voldoende kansen voorbij zullen komen waar het handig en slim is om via TalentFirst te laten lopen. 


 • Wat als ik een klant voor TalentFirst aanbreng?
  Als je een klant inbrengt die vanuit 
  TalentFirst kan worden bediend, krijg je daarvoor een sales vergoeding, die we met elkaar overeenkomen.

 • Wat zoeken jullie in nieuwe TalentFirst Partners? 
  We zoeken mensen die echt vanuit overvloed kunnen en willen denken en handelen. Dus geen halers maar brengers, geen leuners maar ondersteuners. De taart groter maken, omdat het zo lekker is hem samen op te eten.

 • Hoe groot mag het netwerk worden?
  Op dit moment zijn we ons netwerk van Partners flink aan het uitbreiden, omdat we in de afgelopen maanden regelmatig meer werk hadden dan we met het bestaande netwerk aankonden. Dus zijn we op zoek naar toppers in het hele land en groeit het netwerk de komende tijd naar honderden TalentFirst Partners.


 • Is er dan wel voldoende werk voor al die TalentFirst Partners?

  Jazeker, zelfs veel meer dan dat, want wij helpen mensen succesvoller, beter en leuker te worden in hun eigen business..TalentFirst gelooft in het principe: "Give a man a fish and he will eat for a day; teach him how to fish and he will eat forever"

  Dus iedereen die denkt: 'Is de vijver dan wel groot genoeg voor ons allemaal?', helpen we eerst hun eigen hengel goed vast te houden.... 

  En we weten dat er daardoor ook zulke grote vissen zullen bijten, dat we ze veel beter met elkaar kunnen binnenhalen.

Samen is leuker en slimmer!

Vertel me de details over dit unieke partnership