Expert online ondernemen met ChatGPT en LinkedIn Social Selling

Boost jouw sales online met ChatGPT en LinkedIn Social Selling

(incl. 3 uur persoonlijke coaching) 

Duik in de wereld van Social Selling & ChatGPT en vergroot jouw verkoopsucces. Ontdek de tools die bij jou passen, vergroot je netwerk, creëer inspirerende content en bouw duurzame relaties op. Meld je aan en boost jouw onderneming online!  


 • Word Expert in ChatGPT en Social Selling: Til je sales skills naar een hoger niveau met Social Selling en ChatGPT.
 • Leer essentiële LinkedIn & ChatGPT Skills voor ondernemers: Leer hoe je boeiende content schrijft, nieuwe klanten vindt en relaties bouwt op LinkedIn met behulp van Social Selling & ChatGPT skills.
 • Direct aan de slag: Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Een e-learning + 3 uur persoonlijke coaching

In het kort

Als professional of ondernemer kan het uitdagend zijn je staande te houden in de steeds drukker wordende online wereld. Maar wat als je, met de ondersteuning van onze experts, de kunst van online verkoop eigen maakt op een manier die écht bij jouw unieke persoonlijkheid past? Een manier die bijdraagt aan het 'Lekker Werken' principe van TalentFirst. Met deze training bieden we je niet alleen de tools en technieken aan die succesvolle B2B salesteams gebruiken, maar ook een inzicht in hoe je dit kunt afstemmen op wat jou authentiek maakt.


In deze hands-on cursus leer je de geheimen achter LinkedIn Social Selling en ChatGPT. Leer efficiënter te werken, en je omzet verhogen. Je gaat aan de slag met het bouwen van een sterk netwerk dat bij jou past, het creëren van authentieke en relevante 

content en het aangaan van duurzame zakelijke relaties. 


We geven je praktische handvatten en strategische inzichten om je te helpen navigeren in een wereld waar online connecties en netwerken onmisbaar zijn.


Als je het gevoel hebt dat je achterblijft bij de nieuwste online technologieën, of moeite hebt met het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties, dan is dit de cursus die je nodig hebt. Meld je aan en begin vandaag nog met het transformeren van je verkoopresultaten, het wegnemen van frustraties en het boosten van je omzet terwijl je plezier in je werkt behoudt! Voor wie is dit programma?


Voor professionals en ondernemers, die hun online verkoop- en marketingvaardigheden willen verbeteren. 

Door de praktijkgerichte aanpak is de training geschikt voor mensen met verschillende niveaus van expertise; van beginners tot degenen die al enige ervaring hebben, maar hun vaardigheden willen aanscherpen.


 • Kleine tot middelgrote ondernemers die moeite hebben met het navigeren van de online wereld en het up-to-date blijven met de laatste trends in digitale marketing en verkoop.
 • Verkoop- en marketing professionals die hun carrière een boost willen geven door meester te worden in de nieuwste technologieën en methoden, zoals Social Selling en ChatGPT.
 • Eigenaren van startups die op zoek zijn naar effectieve, schaalbare manieren om hun verkoop- en klantenbestand te laten groeien.
 • Freelancers of consultants in de zakelijke dienstverlening die hun netwerk willen uitbreiden en hun diensten effectiever online willen verkopen.
 • Iedereen die geïnteresseerd is in het effectiever inzetten van LinkedIn voor zakelijke doeleinden en wil leren hoe technologie zoals ChatGPT kan bijdragen aan zakelijk succes.


De Training

 • E-learning 

 • 3 uur persoonlijke coaching

Wat ga je leren?

  • Ontvang een LinkedIn profielscan met persoonlijke verbeterpunten. 

  • Optimaliseer je verkoopprocessen door effectief gebruik te maken van de nieuwste technologische tools zoals ChatGPT.

  • Bouw en onderhoud een sterk online professioneel merk en netwerk op LinkedIn, essentieel voor zakelijk succes.

  • Creëer aantrekkelijke en relevante content om je online personal brand te versterken en nieuwe zakelijke kansen te genereren.

  • Leer effectief tijd managen en prioriteiten stellen in je verkoopactiviteiten door strategische plannen te maken tijdens de cursus.

  • Ontwikkel vaardigheden om langdurige en waardevolle zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten en netwerken.

  • Tackle uitdagingen en frustraties in je verkoop, zodat je efficiënter werkt en je omzet maximaliseert.

Programma

Module 1 & 2

 • Welkom in de wereld van digitale sales - Introductie in de wereld van sales en hoe deze de laatste 20 jaar in rap tempo digitaler is geworden.
 • Wat is de waarde van LinkedIn Social Selling en ChatGPT voor ondernemers en sales professionals - De rol van Social Selling en ChatGPT in moderne salesprocessen en salesplannen.

Module 3 & 4 

 • Masterclass & QA Inbound Social Selling - Alles over inbound social selling vaardigheden om droomklanten aan te trekken.
 •  Inbound - (ChatGPT) Het LinkedIn profiel - Alle ins en outs over het schrijven van een relevant LinkedIn profiel. 

Module 5 & 6

 • Inbound - Online personal branding - Kom in beeld bij je droomklanten en creëer een persoonlijk merk. 
 • Inbound - (ChatGPT) Schrijven van impactvolle content - Hoe schrijf je content die relevant is voor jouw droomklanten en maak een passende planning.

Module 7 & 8 

 • Inbound - (ChatGPT) maken van een contentstrategie - Hoe stel je een contentstrategie op die voor je werkt.
 • Masterclass & QA Outbound Social Selling - Alles over social selling vaardigheden om droomklanten te vinden en verbinden.

Module 9 & 10

 • Outbound - Droomklanten vinden - Hoe maak je boolean zoekopdrachten met LinkedIn search om interessante personen en bedrijven te vinden.
 • Outbound - De connectie aangaan - Hoe schrijf je connectieverzoeken die geaccepteerd worden.

Module 11, 12 & 13

 • Outbound - (ChatGPT) Social Selling Contact strategie - Wat is een effectieve contactstrategie om in gesprek te komen met nieuwe klanten.
 • (ChatGPT) Actieplan en routine - Maak een actieplan om na de training social selling en ChatGPT onderdeel te maken van je routine.
 • Hoe gebruik je ChatGPT om slimmer, sneller en efficiënter te werken als ondernemer en professional - Alle tips & tricks over het gebruik van ChatGPT voor je website, content, voorstellen, offertes en fases in je salesproces.

Plaats & data

Startdatum

Doorlopend, coaching in overleg

Studieduur

46 uur


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang)

Zelf oefenen per module

Persoonlijke coaching


Contacturen

3 uur persoonlijke coaching


Locatie 

Online


Jouw investering

De investering bedraagt € 997,00 (exclusief 21% btw). 


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling.


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Betaling

Betaling gebeurt bij aanmelding.

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.