Voorkom Stress en een Burn-out

Boost je Zelfvertrouwen voor Vrouwen

(incl. 2 uur coaching)

Herken je het gebrek aan zelfvertrouwen op cruciale momenten? Het belemmert je werk. Je weet dat je alles in huis hebt om het te kunnen en toch ben je bang om door de mand te vallen: het imposter syndrome. Maar, je kunt er iets aan doen!

Met deze 10-weekse training, gebaseerd op de bestseller ‘F*ck die onzekerheid’, leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten.


 • Negatieve patronen leren herkennen en doorbreken

 • Meer zelfvertrouwen op cruciale momenten

 • Een actieplan waar je altijd op terug kunt vallen als het even niet lekker loopt

 • Een online programma + individuele begeleiding gericht op jouw voortgang (2 uur)

In het kort

Herken je het gebrek aan zelfvertrouwen op cruciale momenten? Het belemmert je werk. Je weet dat je alles in huis hebt om het te kunnen en toch ben je bang om door de mand te vallen: het imposter syndrome. Maar, je kunt er iets aan doen!


Met deze 10-weekse training, gebaseerd op de bestseller ‘F*ck die onzekerheid’, leer je om jouw onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen.


Je leert om op een andere manier te gaan denken, om de baas te worden over jouw gedachten. Dat is niet gemakkelijk. Je hele leven denk je zoals je denkt, dus dat is ook niet een kwestie van een boek lezen en klaar. Om hier echt van af te komen moet je jezelf gedurende langere tijd hierop trainen. Dit intensieve online trainingsprogramma, in combinatie met 2 uur persoonlijke begeleiding helpt je daarbij. Door middel van de video’s en de huiswerkopdrachten en het contact met je begeleider train je je hersenen om anders te gaan denken en andere denkpatronen aan te leren.


Voor wie is dit programma?

De training 'Boost je zelfvertrouwen voor vrouwen' is voor iedere vrouw die zich zo nu en dan onzeker voelt en hier wat aan wilt doen. Met deze 10-weekse training, gebaseerd op de bestseller 'F*ck die onzekerheid’, leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten. De cursus begint met een gesprek met je coach en zij blijft je volgen.


De Training

 • 10 unieke video's
 • 10 huiswerkopdrachten (aan het eind van iedere video)
 • Het werkboek: 'F*ck Die Onzekerheid'
 • 2 uur persoonlijke coaching


Wat ga je leren?

 • Leer om te gaan met de momenten dat het echt even tegen zit
 • Leer de baas te worden over jouw eigen gedachten

 • Leer om je negatieve overtuigingen te doorbereken

 • Leer hoe je jouw onzekerheden om kunt zetten in positieve overtuigingen

 • Ontwikkel meer zelfvertrouwen

Plaats & data

Startdatum

Doorlopend

Studieduur

10 weken| 24 studie-uren


Studiewijze

E-learning (6 maanden toegang) en coaching


Contacturen

2 uur persoonlijke coaching


Locatie 

Online


Jouw investering

De investering bedraagt € 997,00 (exclusief 21% btw). 


Vrijstelling van btw is mogelijk voor particulieren en/of instanties die geen btw kunnen terugvorderen.
Je betaalt in dat geval 10% compensatie-toeslag ivm de btw-gerelateerde kosten uit de training die TalentFirst afdraagt voor jou.

Meer informatie hierover vind je op www.talentfirst.nl/btw-vrijstelling


Mogelijkheden vanuit je werkgever

Vaak is het mogelijk gebruik te maken van een opleidingsbudget vanuit je werkgever. Dit budget kun je inzetten om je te ontwikkelen en/of door te groeien in je werk. Hoe dat bij jouw organisatie is geregeld kun je nagaan door je arbeidsvoorwaarden na te lezen of het na te vragen bij je leidinggevende of HR-manager.


Betaling

Betaling gebeurt bij aanmelding.Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel of boven je bureau. Het mag gezien worden dat jij hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling.

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan.