CarrièreBoost

CarrièreBoost - The Next Step

Deze training is voor iedereen die de training 'CarrièreBoost succesvol heeft afgerond en klaar is voor de volgende stap. Je carrière is als een liefdesrelatie. Je moet blijven investeren en je werk niet voor lief nemen. Lukt dat? Dan krijg je er een hele hoop voor terug en ga je fluitend naar je werk. Een heel leven lang. 


  • Patronen leren herkennen en doorbreken

  • Word de regisseur van jouw loopbaan

  • Een actieplan waar je altijd op terug kunt vallen als het even niet lekker loopt

  • Een online programma + individuele begeleiding gericht op jouw voortgang (3 uur)


Jouw investering is €0,-
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Schrijf je hier direct in


Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt

Met deze mogelijkheid van de overheid, kun je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken.


Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van begeleiding is kosteloos. Wij helpen je hier graag bij.

100% gesubsidieerd?? Hoe kan dat? En wat is STAP?

Het STAP budget is een subsidie ter waarde van €1000,-. Elke Nederlander mag hier jaarlijks één keer gebruik van maken.

Deze subsidie heeft de overheid in het leven geroepen om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te stimuleren.
Jij kunt daar gebruik van maken, als je er op tijd bij bent op 3 juli!


Deze training voldoet aan de voorwaarden voor de STAP regeling, volgens het ROA afwegingskader.

Inschrijven

Dit leer je met deze STAP trainingen, inclusief persoonlijke begeleiding:

Versterken van je leervermogen

Meer zelfvertrouwen en zelf effectiviteit, door precies te begrijpen wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt. 21e eeuws basisvaardigheden

Bepaal hoe jij de beste volgende stappen in je loopbaan kunt zetten en ontwikkel jouw sociale en leiderschapsvaardigheden.
Vergroot je algemene inzetbaarheid

Zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft.Voor wie is dit programma?

De training 'CarrièreBoost - The Next Step' is voor iedereen die de training 'CarrièreBoost succesvol heeft afgerond. Je carrière is als een liefdesrelatie. Een eenmalige boost is niet voldoende voor een lang gelukkig leven en ook niet voor een lang gelukkige carrière. In 'CarrièreBoost - The Next Step' ontdek jij wat er nodig is om de 'spark' in jouw carrière (terug) te vinden en zet jij de basis voor een carrière waar je fluitend naar je werk gaat. Elke dag. Een heel leven lang. 

Dit ga je leren:

  • Hoe ga je om met tegenslagen, veranderingen en stress? Je krijgt meer veerkracht dan ooit
  • Je ontdekt welke patronen wel en welke patronen niet voor jou werken en leert om deze te doorbreken

  • Je ontdek wanneer je wel en wanneer je niet op je intuïtie kunt vertrouwen 

  • Je leert om jouw eigenaarschap te pakken binnen jouw werk 

  • Je formuleert een actieplan waar je keer op keer op terug kan vallen 

  • Je wordt de regisseur van jouw loopbaan


CarrièreBoost - The Next Step, wat is dat?

Met de training: 'CarrièreBoost' is de basis gelegd. Je bent lekker aan het werk. Maar... Hoe blijf je 'lekker werken'? In de training: 'CarrièreBoost - The Next Step' ontdek je wat er nodig is om bevlogen te BLIJVEN werken. 


Iedereen heeft wel eens een lekkere periode of een mindere periode. Maar wat nou als het lukt om een leven lang lekker te werken. Dat is precies waar je tijdens de training 'CarrièreBoost - The Next Step' mee aan de slag gaat.  


In je werkende leven zijn er patronen. Patronen waar je tevreden mee bent, patronen waar je trots op bent en patronen die je wilt doorbreken. Je ontdekt jouw patronen. Je leert herkennen welke situaties wel en welke situaties juist niet werken voor jou. 


Dit is belangrijk, want je voelt je gemotiveerder en vitaler wanneer je dagelijks aan het werk bent in een omgeving waar jouw talenten worden gestimuleerd én werkt aan projecten waar je energie van krijgt. 


In 'CarrièreBoost - The Next Step' ontdek jij wat voor jou werkt. Je creeërt een actieplan waar je keer op keer op terug kan vallen als het even niet lekker loopt. Met dit actieplan heb jij 'de gouden formule' om elke dag fluitend naar je werk te gaan. Elke dag weer. Een heel leven lang. 

Dit onderscheidt deze TalentFirst training:

De combinatie van de beste expertise in de markt, met begeleiding door een TalentFirst expert,

die jou helpt om beter te profiteren van deze training, dan je in je eentje kan!

Samen bepaal je wat jouw vraag is, welke resultaten jij wilt en kies je jouw beste aanpak.

Op basis van  jouw persoonlijke talenten, motivatie en leerstijl.

De Training: 

Module 1: Veerkracht

Module 2: Regisseer Je Loopbaan

Module 3: Hak die knoop door

Module 4: Eigenaarschap

Module 5: Actieplan 

Jouw certificaat bij afronding

Voor op je CV, op je LinkedIn profiel, boven je bureau... Het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.
Geef je hier op!

Praktische informatie 

Startdatum, studiewijze en studieduur

Startdatum                 vanaf 1 augustus 2023

Studieduur                 6 maanden toegang tot de e-learning

Studiewijze                elearning

Studie-uren               20 uur

Contact-uren            180 minuten persoonlijke begeleiding 

Locatie                       online

Certificaat                  na afronding via mail

Zij gingen je voor, bekijk hun ervaringen:

Heel bijzonder hoeveel inzichten dit mij heeft opgeleverd in hoe ik in mijn werk sta en van waaruit ik keuzes maak en met name waar ik mezelf onbewust in de weg sta.  (...)  

Mijn verwachtingen waren niet heel hoog na het doen van de initiële tests maar door de creativiteit en het goed luisteren en kijken van de trainer heeft het traject mij echt veel gebracht. Eerst de mens dan pas het werk dekt de lading goed. Er is nog meer werk aan de winkel voor mij maar dit zetje had ik echt nodig.

Wouter Nicolaas, ondernemer, coach, acteur

21 jaar

Expert in loopbaanadvies

> 100.000

klanten geholpen

>100

ervaren loopbaanadviseurs

€ 1753

kost dit traject normaal

Oscar Spauwen

Manager Customer Service & Clearing

"Dit kwam precies op tijd, voor 'n forse reorganisatie"

"Mijn coach Carolina heeft dit traject fantastisch begeleid. Zij wist een veilige omgeving te creëren waar we open en eerlijk met elkaar konden communiceren. Haar kracht ligt niet alleen bij het zakelijke aspect van je loopbaan maar even zo belangrijk hoe jij er als persoon in staat. Het heeft geholpen dat zij af en toe een spiegel voor hield. Dan leer je jezelf pas echt kennen! Gedurende het traject krijg je verschillende bruikbare handvatten toegereikt. Dit traject is absoluut een aanrader!

Bij Talentfirst helpen wij mensen met 'lekker werken'

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit naar het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? Wij vinden dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om 'lekker te werken'. Al meer dan 23 jaar helpen wij mensen met 'lekker werken'. Inmiddels hebben wij door middel van onze programma's meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Jouw persoonlijke TalentFirst Begeleider staat voor je klaar! 

We helpen je om het maximale uit de training te halen door de juiste persoonlijke begeleiding (in totaal 3 uur online).


Een gecertificeerd TalentFirst coach helpt jou in kaart te brengen hoe jouw ideale werksituatie eruit ziet en hoe deze te realiseren. Onze coaches doorlopen een intensief selectieproces alvorens wij met hen in zee gaan. Hij of zij is erin gespecialiseerd om met jou te kijken naar jouw positieve en belemmerende overtuigingen en helpt je om elke dag met plezier aan het werk te gaan. 

Schrijf je nu in

Lees de super resultaten van onze deelnemers:

Lonneke Kallemein
"Het traject wilde ik gebruiken om de afweging te maken om eindelijk voor mijzelf te beginnen wat al lang in mijn hoofd speelde. En toen kwam er een reorganisatie bij mijn bedrijf.
Het werd nu een zoektocht naar of andere werkgever of zelf iets starten. Mijn coach Miriam heeft mij hierbij fantastisch begeleid. Tijdens onze gesprekken wist ze de juiste prikkelende vragen te stellen. Mede door dit traject te doorlopen, heb ik met veel vertrouwen gesprekken gevoerd en heb ik vol overtuiging kunnen kiezen voor mijn nieuwe werkgever!
Kim van Rozelaar
"Inhoudelijk goede gesprekken gehad met hele goede tips en tricks.
De snelheid waarmee Peter mij voorzag van informatie omtrent de zoektocht naar nieuw werk, trics tbv solliciteren of uberhaupt het meehelpen zoeken naar meer informatie was fantastisch. Ik ben wat wijzer geworden over mijzelf, mijn doelen en mijn competenties. Ik kan hier verder mee. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid." -
Annemarie Worp
"Mijn coach wist via TalentFirst mij op de juiste manier te motiveren. Ik wist niet meer wat ik wilde, maar Saskia wist mij via de juiste weg te enthousiasmeren. Dit traject heeft mij verder gebracht in de doelen die ik zou willen halen. De opdrachten sloten daarbij perfect aan. Daarnaast was Saskia niet oordelend, maar een luisterend oor en wist welke aanpak ik nodig had. Kortom een geweldig traject met een perfecte coach. "

'Begeleiding was zeer professioneel en stimulerend!"

Cornelis Lexmond
De arbeidsscan en drijfverenscan heeft mij inzicht gegeven in waar ik nu sta, aan welke functies ik dit kan koppelen en hoe groet de arbeidskansen hierin zijn. Saskia Vos bleek een ervaren en toegewijd coach die mij wist uit te dagen en van adviezen te voorzien hoe ik hiermee verder kan. Zinvol en dankbaar kijk ik terug op dit traject en de inzet van Saskia.
Marije Visser

Ik heb dit traject als super waardevol ervaren. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en samen met Saskia een 5-jaren plan gemaakt voor mijn carrière. De begeleiding was zeer professioneel, warm en stimulerend. Ik ben heel blij dat ik hier aan mee heb gedaan.

Suzanne Baalman
Het programma van Talentfirst kan ik iedereen aanraden. Het is echt een cadeau aan jezelf. Het online programma heeft leuke opdrachten om jezelf en je wensen nog beter te leren kennen. (...) De coaching van Marian zorgde ervoor dat ik ook echt van dromen naar doen durfde te gaan. Inmiddels ben ik druk met verwezenlijken van mijn ultieme droombaan en ze enorm dankbaar.

Het aantal mensen dat kan meedoen is beperkt!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling. Het is immers niet mis dat je voor € 1753 loopbaanadvies gratis krijgt. Maar het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP.

Luister wat nog meer deelnemers hebben ervaren:

Inschrijven via STAP (100% Gratis) 


   

Reguliere Inschrijving