Coach Hank - Anita van Bommel - TalentFirst

Coach Anita van Bommel

Coach in Hank


Als Dromen Vanger wijs ik mensen de weg naar het leven van hun dromen.
Ik heb een heel mooie toolkit waar ik  uit kan putten waarmee je allereerst zichzelf beter leert kennen, zodat je gemakkelijker je dromen kunnen verwezenlijken. Ik wijs je de weg en ik begeleid je op de weg naar jouw  Leven met  jouw Dromen. 


Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast TweeKracht, Strategie met Ballen,  Van Hokjes naar Puzzelstukjes en nu ook DISC en Drijfveren kan ik, op verzoek en in overleg met jou, ook methoden uit de spirituele wereld gebruiken zoals Mayawijsheid/Tzolkin, Numerologie en Tarot.


In 2018 heb ik besloten om mijn 30-jarig dienstverband bij de bibliotheek te beëindigen en verder te gaan als fulltime zelfstandig ondernemer om mijn eigen dromen te verwezenlijken.  In 2013 al gestart als parttime zelfstandig ondernemer met Bommeltjes Media. In 2018 gestart met de invulling en opbouw van Bommeltjes Coaching. 


In mijn huidige coaching neem ik uiteraard alle kennis en ervaringen mee die ik heb opgedaan bij de bibliotheek (ongeveer 15 jaar op een coachende manier leiding gegeven aan een mooie groep medewerkers op 4 filialen). Ik coach met een warm hart en met een luisterend oor voor iedereen. Ik ben gecertificeerd TweeKracht coach voor de 1 op1 coaching. Daarnaast kan ik in mijn coaching ook Strategie met Ballen (iets doen voor een ander waar een ander iets aan heeft) gebruiken en ik ben trainer bij van Hokjes naar Puzzelstukjes. Ik ben zojuist geslaagd voor de DISC en Drijfveren certificering. 


Ik kijk er naar uit om samen op zoek te gaan naar jouw DROMEN! 

Specialisaties van Anita

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach