Coach Overveen Annegien Zanen - TalentFirst
Coach Overveen Annegien Zanen

Coach Annegien Zanen

Coach in Overveen


“The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”

– Socrates


Hoe cliché het ook klinkt, verandering is de enige constante. We moeten dus een manier vinden om op verandering te reageren en toch focus te behouden. Ik zie vaak bedrijven/teams worstelen met het vormgeven aan verandering/verbetering. We willen wel, maar weten niet precies hoe….


En dat is juist waar mijn kracht zit. Ik maak me jouw praktijk snel eigen, stel kritische vragen en krijg zo scherp wat exact het gewenste resultaat is. Als dat eenmaal scherp is, maken we samen een concreet plan. Ik geloof erin dat je voortdurend moet schakelen: groot denken, klein doen! En dan weer reflecteren of de acties daadwerkelijk het gewenste effect hebben. Ik houd daarbij van een adaptieve aanpak: op hoofdlijnen zijn de plannen scherp en in het moment kijken we steeds een stukje vooruit om te zien wat er in de praktijk gaande is en wat wel/niet werkt. 


Ik ben scherp in mijn analyse en weet mensen te betrekken en te inspireren. Ik streef ernaar om een blijvend resultaat achter te laten. 


In verschillende rollen kan ik iets voor je betekenen: als (adviseur) verandermanager, als teamcoach/trainer of als sparringpartner en “luis in de pels” voor (informele)leiders.


De complimenten die ik terugkrijg op mijn werkwijze zijn mijn aanstekelijke enthousiasme, mijn doortastendheid, de praktische toepasbaarheid en de humor die ik toevoeg waardoor ernaast geleerd ook veel gelachen wordt. 


Wil je weten of ik iets voor jou of jouw team kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem contact met me op!

Specialisaties van Annegien

Life Coaching TalentFirst

Life Coaching

Business Coaching TalentFirst

Business Coaching

Loopbaan Coaching TalentFirst

Loopbaan Coaching

Burn-out Coaching TalentFirst

Burn-out Coaching

Neem contact op met deze coach